23

преди 15 години

на Беларус!

22

преди 15 години

Da jivee Rusia-turski podlogi

21

читателче

преди 15 години

Очевидно е, че изобщо не си мислещ. Прочети повече исторически книги, преди да се заяждаш с хората... Просто веднага си личи, че си от вечно недоволните, на които и космосът е крив!

20

Оня, дето помни

преди 15 години

Оня дето се опитва да лъже, че цената на газа за Русия била 340$ май не знае, че на лъжата краката са къси."Съгласно данните от доклада на Avesta Investment Group цената на газа, изнасян за Русия, ще бъде 130 долара за 1000 куб. метра през първата половина на 2008 година и 150 долара през второто полугодие. През 2007 година Узбекистан продаде девет милиарда кубични метра газ на "Газпром" за цена от 100 долара на 1000 куб. метра. Туркменистан също увеличи цената за износ на газ за Русия на 150 долара за 1000 куб. метра през тази година."

19

г-н Тошев

преди 15 години

от това,че сме *** на америка загубихме:пазарите в близкия изток/крах на химическата,фармацефтична,хранителна военнапромишленост/,пазара в русия/пак същото,с допълнение,че един руски трактор струваше 15 хил лева,а сега вносен е над 80 000лв/

18

Tina

преди 15 години

Ако този руски крак не беше стъпвал тук, дали щяхме да се наричаме българи?!Злото в Русия идва с комунистите, след като избиват царската фамилия, избиват милиони от собствения си народ, вкл. поети, учени, офицери, интелигенция.България трябва да върви напред и да се опита да бъде по-малко зависима от големите сили - САЩ, Русия, ЕС...Но почит към загиналите за чужд народ винаги трябва да има. Въпрос на лично достойнство и възпитание.

17

Мислещ

преди 15 години

Номер 5: Що обръщате внимание на ***, като номер 1. Та това са руски , които по тоталитарно време умираха от желание да се оженят за български възпитанаци в Русия , за да се измъкнат от умиращите от глад и зарази забранени руски градове. Тяхното семе се е разприснало в цяла Европа. Погледни коментара: Заслужава да им се случи това , което сполетя Грузия???? Ама Украйна май не е Грузия.Ама ако Украйна и Грузия влязат в НАТО, доста горещо ще им стане на руснаците,а? А какво ще стане ако Украйна вдигне реципрочно на цените на газа, цените на транзита. Жалко е за нас, че никое правителство не осигури алтернативен източник на горива за България, но на мястото на Европа и САЩ, в цялата история на тихата вохна между тях , едва ли е имало по благоприятен момент, да се сложи Русия на колена. Тази страна живее и съществува единственно на износа на петрол и газ. Петролът се срина, ако и цената на газа се срине???? Кофтито е, че САЩ няма Президент от ранга на Дж.Кенеди, но за това те са си виновни. А в Европа-Кой? Има ли един наистина железен политик. Меркел, Саркузи , Берлускони. Един ден нормалният свят ще съжалява за изпуснатата възмижност, но живота е такъв.

16

преди 15 години

ne na ruskiq imperialisam! ili nqkoi 6te otre4e 4e tozi 6antaj s gazta za EU e ne6to po-razli4no?

15

преди 15 години

kakvo zna4i svetoven reket....imam stoka, kazvam ti cena...ako 6te6 kypyvai....windows-a, za nqkoi strani po-evtin li e? ti 6to go polzva6? puk malko me sumnqva da si si go i gypil

14

Наблюдател

преди 15 години

Захари Стоянов:...Време е, когато стане дума за вънкашните неприятели на Отечеството, официалният московец да стои на първо място!... ...Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата "освободителка" и "покровителка"!......възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива и изменници, които да твърдят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка!...

13

student

преди 15 години

Когато взимаха житото на Украйна, а украинците умираха от глад нямаше проблеми, тяхната кожа мръсни пияници руснаци.....

12

преди 15 години

a ti na kakuv ezik vuvejda6 koda, za da izprati6 komentar....nqma da prevkly4vam po 100 puti...surdi se na drygi

11

tan4etonet

преди 15 години

Да ви направи впечатление,че няма други изявления от страна на КНСБ и Подкрепа след вчерашните им изхвърляния за подкрепа от тяхна страна на митинга на 14 - ти ?!

10

преди 15 години

Оня дето помни ако е чел достатъчно, щеше да знае, че го купуват по 340 долара

9

denim58

преди 15 години

Вся власть советтом!За Путину!

8

преди 15 години

Като си такъв русофил защо пишеш на латиница ?

7

VAZDUHAR

преди 15 години

SADBATA NA ATLANTICITE V BG SHTE E PODOBNA NA SADBATA NA BALGARSKITE FASHISTI , PODDARJALI *** . DA PREBADE VAV VEKOVETE VELIKAJA RUS !!!

6

Bob

преди 15 години

А "Норд Стрийм не е ли "Северен поток"?

5

преди 15 години

Да увеличи таксата за транзита пропорционално на цената на газа.

4

без име

преди 15 години

Путински работи да бяха казали... "Искаме да ни плащате колкото Ви кажем" :( Световен рекет.