145

Митьо Котака

преди 15 години

Осъдихме Ставински ефективно, нали! Айде сега - нанайси газ!

144

преди 15 години

haha evala na Ukraina ! RESPECT ! ! ! Ruskite k*peleta da si e*bat mamicite komunq6ki mirizlivi !!! AHAHHAHAHAA!!!!!11

143

преди 15 години

idva.......

142

nekorumpiran

преди 15 години

' Полицаите се готвят за протест с нищоправенеКолеги, предлагам следващият ни протест пред МВР да е на 17 януари и на него да не правим нищо - нито да пушим, нито да пием вода, нито да си хвърляме обувките, нито да ядем понички. Това гласят преобладаващите мнения в полицейските форуми, в които от Нова година насам се подготвят нови демонстрации пред вътрешното ведомство.Ченгетата са се спрели на датата 17 януари, тъй като предната събота - 10 януари, е работен ден. Освен най-масовото предложение за нищоправене, има идеи всички да са облечени в черно, за да отдадат почит на загиналото МВР. 'то в мвр отдавна нищо не правят... вместо да разкриват престъпления и задържат проституиращи жрици, се оказа, че има воаьори и съдържатели на публични домове... Поне чопленето на семки си е техен патент...забравих да добавя и хероина, и издаването на фалшиви паспорти на наркотрафиканти...

141

преди 15 години

В Газа!

140

комунисти на САПУН

преди 15 години

Ей, комунистическа ***, защо няма газ бе, нали олизахте на Съюза? Гоце, обеси се на червата си, Серьожа, *** заколи дядо си и баба си в Съюза. Овчаров не е виновен, колкото и да е крал, той най-много се бореше за интересите на България, но това беше преоблема, че не даваше да се краде всичко.

139

дармадан ибн рамазан

преди 15 години

... МЪЙ , СО ШЛЕМАМИ, ДОЛЖНИ ДРУЖНО ПРОСКАНДИРОВАТЬ: ДА ЗДРАВСТВУЕТ НАМ ДАРОЖЕ БУДУЩАТА НИ ГОДИНАТА НА БОЛГАРИЯ В РОССИЯ!

138

Тони

преди 15 години

Мило правителство. Сега вече трябва да платите за грешките си . За грешната политика която водите. За това което правите с този *** народ. Дайте си отставката .

137

az

преди 15 години

Ющенко вече е моят личен герой... ЕВАЛА, ПИЧ!!! а как да продължим ние ли!? ами 1. преставаме да лижем г.ъзо.вете на руснаците НА КАКВАТО И ДА Е ЦЕНА; 2. търсим алтернативни източници на гориво, колкото и да е трудно; 3. намираме начин да оставим само най-скромно и необходимо присъствие в сградата с/у парк-хотел Москва 4. разправяме се със семействата на Станишев, Велчев, Кунева /Пръмова/ и прочие *** на руски зад.ници, както и с останалите 197 фамилии в сянка... и нещата ще тръгнат. повярвайте! само че няма кой да го направи... затова: ЮЩЕНКО РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ!!!

136

toe3

преди 15 години

mamka im mrasna ukrainska

135

Анонимен

преди 15 години

117, какво ме топли, че Русия губи в момента. България и така наречените големи български икономисти, финансисти и анализатори трябваше да помислят предварително и да има сключени договори с алтернативни доставчици на природен газ, не само с Русия. Сега в момента щели да сформират кризистни щабове. Много късно! Алтернативите вече са много малко. А пък ти се топли от това, че Русия в момента губи... Тя ще си вземе неустойките от Украйна. Ние да му мислим за загубите, които ще претърпим.

134

някой

преди 15 години

В момента правим сечено на ционистите с повторното пускане на АЕЦ-а, интерестно как ли ще се опитат да ни го върнат!

133

накой

преди 15 години

Ционистите са побеснели в момента: "Соломон Паси: Сигурността на България е застрашена, затова НАТО трябва да се намеси" Това е от ФОКУС отпреди 10 мин. София. Сигурността на България е застрашена и въпросът със спрените доставки на газ трябва да бъде разглеждан и решаван в рамките на НАТО, каза в интервю за Агенция Фокус председателят на парламентарната комисия по външна политика Соломон Паси. Според него в момента страната ни трябва да се обърне като членка на НАТО към Северноатлантическия съвет с искания въпросът за спрените доставки на газ да бъде поставен там за разглеждане. Напълно неестествено и неразбираемо България като страна-членка на Европейския съюз и на НАТО страда заради спорове между две страни, извън двете организации, коментира Паси. Според мен България е изложена на един своеобразен газов шантаж и става въпрос за тематика, която в огромна степен е в областта и на НАТО и на Европейския съюз. Съвсем нормално е двете организации паралелно, колкото е възможно и организирано да разгледат този въпрос и да дадат много ясен сигнал към спорещите страни, че интересите на страните-членки са приоритетни, обясни той. Северноатлантическата организация може да се занимае с всички въпроси, които са свързани със сигурността на страните-членки. Все едно е дали сме подложени на терористична атака, газова атака или енергиен шантаж всичко това се свежда до една сума сигурност, която е основен приоритет на НАТО, обясни още Соломон Паси.Галина ДИМОВА

132

преди 15 години

От форумите се разбира , че се организира вече общ митинг пред " Ал. Невски "на ( 14. януари' 2009) студенти, работници, пенсионери, полицаи, лекари, земеделци и млекопработватели...Да се видим и успех ...!

131

преди 15 години

Украйна дължи 600 милиона долара за доставен газ на Русия - и то по старите ниски цени, а сега не искат да си плащат по-новите - от 450 долара за хиляда куб. метра. А през декември украинците са отказали оферта от 250 долара на 1000 куб. метраПри этом "Нафтогаз" до сих пор должен "Газпрому" 600 миллионов долларов в виде пеней и штрафов за неоплаченные поставки. Това за 3-ти блок на АЕЦ е много добра идея и ако има референдум - над 90% от българите ще са за пускането му!

130

?!

преди 15 години

Вече няма накъде по-голямо национално предателство да направи Партията-Майка и нейните лакеи с фесове и корони. Вече съм дълбоко убеден, че дори ако в предизборен рекламен клип БСП заснемат специално за целта порно с 10-годишни деца и бруталните им убийства на червен фон, никой няма да си направи труда да сезира, санкционира, протестира или гилотинира ръководството им. ОВЧЕДУШИЕ!!! Така е........комунизмът е обичан от всички мазохисти по света.

129

преди 15 години

Ех, големи сте... Ама какъв Газпром, каква Газ искате в BG ?! Газ няма, защото така Путинова Русия помага на терористите в Газа! Газ няма заради Газа...

128

112

преди 15 години

Скъпи ***, като не искате АЕЦ! Не искате ГАЗ! Защо не ходите да издухате мъглата и снегът, та да има слънце и вятър за слънчевите и вятърни централи! Защото климатика работи с ток! От АЕЦ-Козлодуй тока ви е без-пари! Ама като сте си *** какво да ви прави човек!

127

преди 15 години

аец 3-блок е бомба и *** като видни бомбаджии искат да си поиграят

126

the

преди 15 години

i kakvo lo6o ima da se pusne AEC?!....