135

Анонимен

преди 4 часа

Който смята да гласува за ИзрражданИ направо да хваща вогзал за Масква за по-сигурно. После ще разказва как е. Ама не ми се вярва да оцелее там щото ще го шитнат на фронта.

134

Анонимен

преди 4 часа

Ердоган: Турция е решена да продължи преговорите за членство в БРИКС

133

Анонимен

преди 4 часа

Но най-ужасното нещо за финансовата хегемония на САЩ е пускането на платежната система "БРИКС Бридж". Руски финансисти казват, че ще започне да работи през следващата година и ще позволи на централните банки на различни страни директно да извършват транзакции в национални цифрови валути заобикаляйки долара.

132

тъпаци са българите

преди 4 часа

Вече 35 години демокрацията не работи, но те продължават да правят избори. Гласува се за хора с идеи, хора с цели, както комунизма - комунизма е идея, цел, при комунизма България стана държава. А при демокрацията стана пробито корито, жалка история. Българите гласуват за хора които им обещават лек живот и високи доходи без да полагат усилия ще им направят нещо да заживеят добре. И бегедебилите не виждат, че така не става, така никъде не става и чакат ново-старо-избраните да ги оправят.

131

До брикс фена

преди 4 часа

Турция не е влязла в брикс. Само го играе сърдита, защото от 70 г е кандидат за ЕС и не я искат. Разлика е, че в ЕС се влиза по заслуги, а в брикс им се молят да влизат и те не искат, като Казахстан. Приеха Етиопия. Ако искаш отивай там да живееш и ще ни кажеш как е бъдещето после?

130

Анонимен

преди 4 часа

"До по-долният....Те хубаво се вдигат доходите сма ппокупателната способност намаля пет пъти ," - Нямаше да е лошо да не пишеш лъжи. Все едно аз да твърдя, че доходите са се вдигнали 18 пъти. Вярно ли е? Не е вярно. Вярно ли е, че инфлацията е 500%? Не е вярно. Какъв е смисълът тогава да пишеш лъжи? Даже не знам защо си губя времето да ти отговарям. Има си статистики за инфлацията. Щом искаш да знаеш колко % е, намери си ги и ги разгледай. Глу_пости всеки може да пише.

129

Докога ще ни мамят?

преди 4 часа

Явно има много корумпирани измамници като фашисти, комунисти, ислямисти, проруски, про-ислямски, протурски, про-палестинци про-терористи- безбожни антисемити антихристи щом има толкова много заблудени поддръжници на фашистки русофилски про-ислямски антибългарски предателски на българския народ и негови интереси партии като Възраждане, ГЕРБ, ДПС, БСП и др.диктаторски властолюбиви користолюбиви партии

128

Анонимен

преди 4 часа

Май забравихте как през соца гърбехте за едни дънки цял месец и то ако намерите връзки да се уредите. А сега за Евразия ми припявате.

127

Анонимен

преди 4 часа

Ако искате доходи-ПП!Ако искате стабилност-ГЕРБ!Ако искате БРИКС-Възраждане!За шоу,натиснете ИТН!

126

Анонимен

преди 4 часа

Изрраждане брат!! Тая територия е пълна дебилитети!

125

Анонимен

преди 4 часа

До по-долният....Те хубаво се вдигат доходите сма ппокупателната способност намаля пет пъти ,

124

Анонимен

преди 4 часа

"Русофили за България,колко % имат?Истинските русофили,номер 25!" - Там няма проценти. Мерят ги в промили, защото процент им идва много хахаха

123

Анонимен

преди 4 часа

Русофили за България,колко % имат?Истинските русофили,номер 25!

122

Анонимен

преди 4 часа

"Ти ли ще и даваш у лево бе ? Ела да се видим и да ми го кажеш в очите ." - Май аргументите ти свършиха още с първия коментар хахаха Хубаво е да показваш истинската си същност, за да може четящите коментарите да знаят, кой стои зад тях. Зад твоите стои един агресивен човек, който не знае защо иска да влизаме в БРИКС, но знае, че иска да набие всеки, който не е на неговото мнение. Та какво стана с Евразийския съюз? Чувал ли си за него нещо, развива ли се, забогатяват ли? И не, това не е БРИКС.

121

Анонимен

преди 4 часа

До Никола Стефанов - Викаш друго си е ББ (ГЕРБ) или Възраждане, нали? хахаха Ще гласувам с кеф за ПП и то не защото са супер добри, а защото откакто се появиха в политиката, доходите на българите тръгнаха нагоре. Аз лично взимам 2 пъти повече като сума спрямо 2018г. и то без да са ме повишавали. Естествено ако се махне инфлацията увеличението ще е около 50%, но пак е доста по-добро от 10-15% увеличение за 15 години с ББ. Искате по-високи доходи? Вече знаете за кой да гласувате. Доказано!

120

Анонимен

преди 4 часа

Ти ли ще и даваш у лево бе ? Ела да се видим и да ми го кажеш в очите .

119

Анонимен

преди 4 часа

Мдааа, ПП и *** са равни. Всички виждат статистиката но малко разбират какво казва тя. На мен ми казва че половината от народонаселението на тая територия са тотална щета. Нищо добро не чака такъв слабоуммен народ.Колко казахтИ, 5 Хил евро на м2?! ХА-ХА-ХА

118

Анонимен

преди 4 часа

"Имаме наистина исторически шанс да отидем към БРИКС въпреки всичко и всички . Народа трябва да излезе и да напъкни площадите ." - Преди 10 години си твърдял същото за Евразийския съюз. Какво стана с него? Достигна ли светлото комунистическо бъдеще или? Ако те бяхме послушали преди 10 години и бяхме влезнали в Евразийския съюз в най-добрия случай днес щяхме да имаме заплати от по 200-300 лева месечно, а в най-лошия щяхме да сме във война с Македония (ако бяхме излязли и от НАТО). Така че у лево!

117

Никола Стефанов

преди 4 часа

А за тези, които са забравили - на миналите избори Поредните Продажници успяха да ОТКРАДНАТ значителна част от протестния вот с обещания "да изчегъртат Борисов и ГЕРБ". Вместо това, те се "некоалираха" точно с тези, които уж щяха да пращат в затвора. За гласувалите за ПП-ДБ на предишните избори - не повтаряйте тази грешка; гласувайте за някой друг!

116

Мнение

преди 4 часа

Триста хиляди умрели гласуват за ГЕРБ ДПС, а тридесет хиляди редовни бюлетини за ПП ДБ и Възраждане ще бъдат унищожени от *** интелигентни роми с блуждаещ поглед. Вдигнете се и си върнете България, защото ще умрете в бедност и скръб заради дебелия трафикант Борисов, дебелия крадец Пеевски и дебелия любовник Цацаров