314

Анонимен

преди 2 часа

Не бързайте !На пролет , Президентът Радев напуска Президентството и прави партия с лица и симпатизанти , от всички партии ,... герб-СДС и ДПС ---А-У-Т !

313

Анонимен

преди 2 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 37) Китка китка магданоз, кой посоча/излезе/ първи? - Тоз!

312

Анонимен

преди 2 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 36) Вещици! От деветия ни май (вариант: През дванайстия ни век), се родил един човек. Той на вещица прилича, баба Яга се нарича. И кошницата в ръка, тя играя ча-ча-ча.

311

Анонимен

преди 2 часа

Коалиция с ПП-ДБ но без КОКОРЯТА, който докара сал за 2 год.над 33% ИНФЛАЦИЯ И СТОПИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА МИЛИОНИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ...Само за това просташко деяние..Кокоре трябва да бъде завързан на кол на жълтите павета пред Парламента и който мине...да го заплюе и по 100 тояги на дебелия му корумпиран и пръд_лив г_ъззз....тогава вече можем и да помислим за коалиционно управление. Без Киротъпото и Лена от парапета.

310

Анонимен

преди 2 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 35) Еника, беника кликът бе. Афер, бафер домине. Еца-беца, клика-беца, граф-пуф паф!

309

Анонимен

преди 3 часа

5 Ами какво стана с кражбите от 2021 до днес? В които ГЕРБ не участва, а главно действащо лице е ПП,ДБ?

308

Анонимен

преди 3 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 34) До, ре, ми, фа, сол, ла - падна миСопола!

307

гост

преди 3 часа

Напротив! Точно Борисов трябва сега да застане, като премиер! ПП-ДБ и останалите не може да пренебрегват вече толкова пъти първото място на ГЕРБ, хората ги избират, това е вота на народа. За това именно сега Борисов трябва да е премиер! Бойко, Бойко, Бойко ;)

306

Познай?

преди 3 часа

С какъв цвят прашки е Ася днес? 1 розови, 2 ***, З зелени :) копуването на гласове е престъпление

305

Анонимен

преди 3 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 33) Оо, краставица дива и изгнила - седнала на сянка да яде луканка. На колко години е тя?

304

Анонимен

преди 3 часа

19 Хмм, май че стана тъкмо обратното. Бойко ошомари ПП,ДБ та свят им се зави. Рибешкият поглед летящият Ники, излезе в медиите да моли ГЕРБ, да запазят сглобката, която те преди това счупиха. Сега страх берат от Борисов.

303

аоаояаяг

преди 3 часа

До Анонименщом си казъл

302

он

преди 3 часа

До Софиянкабез промяната

301

Анонимен

преди 3 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 32) В горна- долна махала черноЦиганче умря. Майка му го жалеше " Ой Гане, Гане кога беше жив, кюнци ковеше и ги броеше - едно, две, три - пръв излизаш ти"

300

жотжот

преди 3 часа

До Анонимен искате мнозинство

299

Анонимен

преди 3 часа

10 Бойко не е в управлението вече 4 години, мамин. Променкаджиите съсипаха държавата. Разпиляха парите без да внесат инвестиции. Сега ще плащат и внуците ти, повишението в дохода, с който не можеш да си купиш нищо. В това време, ПП ДБ лигльовцитеси живеят в лукс на наш гръб.

298

Анонимен

преди 3 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 31) НиколайЛайЛай, с дупе от малай, сПишка от калай, кучето гоЛай, котката го дращи, Николай безГащи!

297

Анонимен

преди 3 часа

А Белобрадова от ДБ продължава да гази закона, хем депутат, хем управител на фирма. За нея нещо няма ли да кажеш, Асенчо? И вие ли ще управлявате по този начин - с наши и ваши хора?

296

Анонимен

преди 3 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 31) Николай-***-***, с дупе от малай, сПишка от калай, кучето го ***, котката го дращи, Николай безГащи!

295

Анонимен

преди 3 часа

След всеки техен провал ПП,ДБ все ро-богати, а ние, все по-бедти. Не можем да си купим нищо с мижавите увеличения на доходите, от Асен Василев. По-зле сме от преди. По-далеч от Шенген, по-малко инвестиции от преди 2021.