51

Марилена

преди 5 часа

Трябва да се въэстанови смъртното накаэание !!!! Извършено е предмишлено убийство близнаците са помагали и в боя и в това че са го эаровили жив в сметището !!!! Укриването на убийството е нищо пред това че беэ тях може би е нямало да има извършено престъпление!!!!

50

анонимен

преди 5 часа

Убийството се наказва колкото да удариш шамар на някой. Убийствата се поущряват с присъдите. Инфлация на присъдите.

49

Има, има ТН

преди 5 часа

До До Анонимен 24Към момента на престъплението нямаха 18 още, Димитър ги е заплашил . Съдействали са на органите. Затова е малка присъдата. Иначе помните ли оня социопат дето изби 65 деца в Норвегия-Брейвик дадоха му 21 години в Норвежки остров -нещо като 4 звезден хотел за Бг стандартите след 5-6 години ще е на свобода сред нормалните хора

48

До знаещия

преди 5 часа

Ами явно си още студентче, та нищо не знаеш. Няма как ги съдят като съучастници, в смисъл на помагачи. Съучастниците се разбират предварително. Тяхното си е точно лично укривателство. Нямат отношение към самото убийство, но са помогнали на извършителя да се укрие. И именно заради обществения отзвук са и отрязали главите. За лично укривателство обикновено дават условна. И въобще това е обикновено битово убийство. Такова по две на ден има. Какво толкоз медиите решиха точно на това да обръщат внима

47

Знаещ до 45

преди 5 часа

Съгласен съм с теб. Реч става за това, че обществените очаквания са други. И стигаме до философския въпрос - закона или обществените очаквания. Пак казвам, при съмниния за съучастие как съдът формира присъдата ?

46

Анонимен

преди 5 часа

Съдебната реформа на ПП-ДБ в най-бляскавия си вид!!!! Освен да ограничат президента, реформата им е една голяма кръгла 0!!!

45

Анонимен

преди 5 часа

От тоя народ - тоя продукт, толкова.

44

Anomaliq 59188

преди 5 часа

Съдията да си подава оставката.Вие сте срам за държавата си.

43

Абе

преди 5 часа

Тоя какво се е засмял, все едно ще взима ученическа стипендия. Май не осъзнава, че е убил човек този звяр?!

42

Анонимен

преди 5 часа

До Знаещ - струва ми се, че си наясно с правилата, така че предполагам знаеш за индивидуализиране на наказанието. Съдът ще прецени смекчаващите и отегчаващите вината обстоятелства и на база на това ще определи наказание според средния размер към минимума или към максимума или около средния размер. Не познавам в детайли случая, но не знам дали има толкова отегчаващи вината обстоятелства за да се сложи максимума (не казва, че няма - просто не знам)

41

анонимен

преди 5 часа

Присъдата няма значение, три години са нищо и тринадесет да бяха - живота им в България е свършен ,никъде няма да ги вземат на работа, никой няма да ги погледне, родителите им ще ги гледат до като са живи.

40

Анонимен

преди 5 часа

Фотото показва колко щастливи са братя Динкови. До една година ще са на свобода и ще се радват на живота, а за родителите на Митко остава доживотната мъка.

39

Аз

преди 5 часа

3 години..... колкото за куче

38

Юлия

преди 5 часа

Справедлива присъда. Добро развитие. Млади момчета са. Ще се поправят и повече няма да правят така. Откакто България се управлява по демократичен и евроатлантически тертип, всичко се развива по най-добрия начин.

37

Българка

преди 5 часа

Лятоска ще излязат за добро поведение хрисими и променени и ще се влеят със страшна сила в обществения и социален живот на родината.

36

Анонимен

преди 5 часа

До Марилена Искаш името ли? Карим Хан, внесъл искането за арест на Путин - за убиствата на няколко десетки хиляди в Украйна!

35

Ааоошколсун!

преди 5 часа

Колко доволни изглеждат. И дишат!!! Дишат!!! Дишат!@@

34

Знаещ

преди 5 часа

Съдът е обвързан с обвинителния акт. След като обвинението е за укривателство, няма как да стане да бъдат осъдени за убийство. Разбира се ако в хода на съдебното следствие се установи друго, се променя и обвинението. На мен ми малее присъдата, особено на фона на обществените очаквания. Можеше поне максимума от 5 години да им дадат. А сега ще излязат след година и половина. Прави са хората да псуват съда, заслужил си го е.

33

Марилена

преди 5 часа

И доживотен е малко эа отнемане на човешки живот !!! Напишете името на съдията и каква е таэи присъда това и в джунглата го няма !!!!

32

Анонимен

преди 5 часа

До (28) До Анонимен 24 ИМА ТАКЪВ НАРОД!