24

Анонимен

преди 6 часа

Къде мога да видя програмата на Шиши за Новото начало.Каква голяма предизборна кампания прави ./

23

Анонимен

преди 6 часа

Няма да стани докато буци главния герой не го гръмнат или той сам не реши да се гръмни. До тогава тека игрите да продължат

22

Бгг

преди 6 часа

Крайно време е българският народ да ви приключи.

21

Затвор за политиците

преди 6 часа

Във връзка с нагли престъпници на власт експрти да докладват поименно какви подкупи са дадени за поредни 7 нагло престъпни "Избори" . Ограбени са над 2 000 000 000 Кървави лева от народа за имитация на "Демокрация"<МВР вместо да годин бедните чакащи да получат по 20 лева за поредни престъпни и9збори да арестува виновните длъжностни лица имитиращи управление начело с БОРИСОВ, Пеевски,Румен Радев, Гълъб Донев,министри ,зам. министри,Кирил петков, Асен василев,Ахмед /МЕДИ ДОганов..

20

Стана тя!

преди 6 часа

И счетоводителите взеха да дават акъл в политиката.... А бе я си гледай там сметалото!

19

Анонимен

преди 6 часа

Ще правим избори докато ПП-ДБ не се смирят и не проумеят, че е невъзможен кабинет без Борисов. И при положение, че ГЕРБ са най-голяма партия и то с над 10 процента над тях, то всеки опит да ограничат това влияние и да опитват да вкарат в загвора хора от ГЕРБ ще ни бута в безвремие. Костов им го каза - направил е компромис с корупцията, за да прокарва реформи - ама те не искат да чуят. Затова Костов бе голям, а те са малки.

18

Затвор за политиците

преди 6 часа

Следят всички министерства и ведомства като командвани ,ограбвани от турско говорящи терористи чрез назначени доказано опитни престъпници. годишно се ограбват десетки милиарди по отработени програми на доказано престъпни министерства и ведомства и от 2022 чрез спекулативни цени на тока и горивата. Експерти да проучат какви данъци са платили ограбващите милиарди с цени на тока за 2023 и 2024.Следят ги поименно през холограми на автомобили и в лични документи

17

Анонимен

преди 6 часа

Време е за Възраждане!

16

Анонимен

преди 6 часа

Очакват да идете в затвора , цялата престъпна клика хората

15

Анонимен

преди 6 часа

Радев засега не е оглавил лично нито една партия и няма да го направи докато е президент. Да, той доведе клоуните в политиката, за което се извини. Но там игра и дългата ръка на Херо Мустафа.

14

Анонимен

преди 6 часа

Държавите от БРИКС ги обединява зеления гущер!

13

Няма как да стане

преди 6 часа

В останалите държави след избори партиите сядат да договарят политики, да видят как с кого и защо трябва да има кабинет. И в България ходят на преговори, но да видят защо не може и какво да кажат на шепата си агитка, че с тези другите не става. Те са добрите сили, много искат България да върви напред, но отиваме на нови избори. Докато хората се вразумят и ги докарат с пълно мнозинство на власт. Някаква шизофрения. Сетихте се за кои говоря, нали?

12

Анонимен

преди 6 часа

Изберете пак същите клоуни, рапъри, шоумени, мутри и чалгари! Колкото повече избори правите, толкова по-оригинални ставате. Слава на Кукубенд парламент!

11

Анонимен

преди 6 часа

Радев,колко партии ще прави?

10

ЗАТВОР ЗА ПОЛИтИЦИ

преди 6 часа

МВР да залови наглите престъпници менкащи на власт представители на нарочно създадени доказано престъпни групи рекламирнаи като партии вкл:ГЕРБ от 2008 доказано престъпна ! ДПС от 1993 нанесени щети за над 300 000 000 000 $ от ДПС играчи.СДС от 1995 нанесени щети за над 220 000 000 000$ в съучастие с БСП и ДПС..ПП и ДБ от 2020 нанесени щети за над 100 000 000 000 $ в съучастие с ДПС ГЕРБ и СДС,..Виновни длъжностни лица вкл РУМЕН РАДЕВ Още на свобода !!ДА се тества за остра корупция .

9

Анонимен

преди 6 часа

Кажи на сценаристите....

8

Анонимен

преди 6 часа

Ами то още няколко месеца и Главчев ще е управлявал по-дълго от Академик Денков.

7

баба мара

преди 6 часа

няма да приключи докато такива недоразумения се мотаят в политиката вземаитемотиката и се махаите не се ли усещате че не ставате им ате ли изобщо критерии

6

Анонимен

преди 6 часа

Нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смъртта. Ние сме на всеки километър, ние сме на всеки километър - и така до края на света.

5

Анонимен

преди 6 часа

Радев като си направи партия ще приключат тогава.