60

Анонимен

преди 7 часа

Като почна войната един куп колхозници дойдоха да работят в Българските офиси на ниски заплати. Сега скимтят за повече пари и си остават със скимтенето но даже и не искат да чуят да се връщат в голташка пРосия

59

Анонимен

преди 7 часа

Вчера един приятел се върна от Русия, и вика че като се разхождал в един ИТ офис, там били останали само 10% от ИТ специалистите, всички други избягали на запад.

58

ген. Луков Марш-ляк

преди 7 часа

Купете си книгата на Залужни "Моята война" в която описва как се загробват 2 млн укронацисти

57

Анонимен

преди 7 часа

И трите водещи германски автомобилни гиганта - BMW, Volkswagen и Mercedes - изостават в технологичните си решения от своите конкуренти, особено в сегмента на електрическите автомобили - както американската Tesla, така и китайските им колеги.

56

Анонимен

преди 7 часа

След напускането на западните марки руснаците масово преминават към китайски автомобили. Очевидно същото очаква и други страни в близко бъдеще.

55

Анонимен

преди 7 часа

Русия е красива и уредена страна, а България е разкапана евpокочина където всичко се руши. Средната заплата е 150 хиляди (1500 евро), яйцата по 11 стотинки, бензин 1 левче, хляб 50 стотинки, ютюб - 1500 km From Moscow/ Real Life in the Highest Mountain City in Russia.

54

Възраждане

преди 7 часа

За посрещането на Путин!

53

Възраждане! Време е!

преди 7 часа

Русия фалира запада и го натреска яко. Западът потъва. Споко еврогеiци вода има за всички

52

Ужас

преди 7 часа

Всеки пети е починал. Про това на възраст до 65 г.

51

Анонимен

преди 7 часа

"В Русия се върнаха почти всички ИТ специалисти които напуснаха след началото на СВО. В момента Русия е идеалното място и предлага огромни възможности за развитие както на професионална кариера, така и на бизнес." И нито една копейка дори и опит не прави да иде в тая тин....аа рай

50

Анонимен

преди 7 часа

Българските номадски племена се местят на по-добри места. Стадото замина, работи като вол, видя, че файда няма и няма нищо на Запад, държавата и бизнесът му взема всичко, каквото му дава. Стадото се юрва в обратна посока. Модата е такава - да се връщат. Хвалеха се и лъгаха, докато Запада ги прекарваше, търпяха. Вече не се търпи и истината излиза наяве.

49

Анонимен

преди 7 часа

Щом русофобите вият на умряло значи всичко върви по план!

48

До 48

преди 7 часа

Никой не се е върнал в Русия не лъжи. 4 офиса имаме там на 80% се изнесоха по време на СВО и не искат и да чуят.

47

Анонимен

преди 7 часа

връщат се щото там няма вече работа

46

в Русия

преди 7 часа

В Русия се върнаха почти всички ИТ специалисти които напуснаха след началото на СВО. В момента Русия е идеалното място и предлага огромни възможности за развитие както на професионална кариера, така и на бизнес.

45

Муахаха

преди 7 часа

ама то Това за Хвалене ли е - това Означава, че ЕвроАтлант Партньорите ни са във Фалит, а като те са във Фалит, в България стара Мор като през 90те!

44

спиций

преди 7 часа

:) :) :)

43

ха ха ха хааа

преди 7 часа

Три милиона рубли на доброволци за договор с Министерството на отбраната: Нов рекорд бе поставен в регионите на Русия. В Белгородска област на доброволците, които са сключили договор с Министерството на отбраната, ще бъдат изплатени 3 милиона рубли (30 хил евро). Касите на Путин са пълни и с евро, и с долари и с каквото си искаш, ЕС купува газ от Русия нa 4 пъти по-високи цени от преди 2 години - на Путин войната му е без пари, еми няма да измръзнат, няма да измръзнат, газ колкото за отопление ще има.

42

Анонимен

преди 7 часа

С Укрaйна е свършено.

41

Анонимен

преди 7 часа

И защо не питат защо са се върнали? Да не би отговора на *** имигранти от юг, които не говорят български нито някога са говорили да е "защото ни изгониха от Германия"?