196

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 189 Щом искаш руския сват с това дето си изброил че не го искаш, заминавай да слугуваш и робуваш за без пари на Путин.

195

Анонимен

преди 5 часа

По улиците на америка е пълно с наркоси, покрити с язви и изглеждащи като зомбита, заради ефекта на др0гата. А оня дрътия, склерозния краварски диктатор само пипа и души жените.

194

Анонимен

преди 5 часа

Слава на Лукашенко, единственият който не си затвори населението по време на пландемията. Беларусь е с най-ниската смъртност и най-високата раждаемост в Европа. Беларусь е с най-големия икономически ръст в Eвропа, над 6%.Беларусь е центъра и сърцето на европа. Беларусь процъфтява в съюз с Русия, Да живее Евразийския съюз.

193

Анонимен

преди 5 часа

Укрорайха го кара на изпарения с парите на ЕС - твоите пари. Не бъди т ъ п а н а р не давай копейките си на уссрайна!!!

192

Анонимен

преди 5 часа

Като слушам руски език все едно слушам български, всичко се разбира. Когато слушам английски, френски и немски, ама нищо не разбирам. Русия са наши кръвни братя, ние сме една кръв, една вера и имаме един език - славянския, на които славяните се разбираме. Ако не обичаш Русия значи не обичаш БГ - напусни БГ моментално, цръвул!

191

Слава Урине

преди 5 часа

За запада украинския мъж е просто едно пушечно месо, а украйнската жена е просто една н а п и к а н а _ м р ъ в к а

190

Анонимен

преди 5 часа

Прима балерината на Марийнски театър Олеся Новикова е майка на 4 деца - Olesya Novikova 2024 Winner of the Prix Benois de la Danse!

189

Анонимен

преди 5 часа

Не искаме евро, не искаме запад, шенгеняк и джендерсво!не искаме укронацисти да почиват тук за наша сметка! не искаме украйна, ес, нато и кравария да съществуват!искаме БГ русофобите да напуснат

188

Анонимен

преди 5 часа

Българите отдавна не вярват и се измочаха на русия. За българите русия е синоним на мизерия и лъжа.

187

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 181 Учи история недей повтаряй като папагал глупостите на Путин.

186

Анонимен

преди 5 часа

Какво стана с американската сила с "най-мощната армия в света"? Америка няма спечелена война от гражданската им война, в която севера побеждава юга. Америка може само да убива безсилни цивилни, да дестабилизира даден район и после се измита. Където стъпи американския ботуш трева не расте. Хегемонията на кл0аката кравария свърши, приеме това американофили м а л о у м н и!!!

185

Анонимен

преди 5 часа

Толкова евтин ток, толкова евтин бензин. А ни един тусофил не ще в русия. А децата им в Америка.

184

Анонимен

преди 5 часа

До Войводата Като е толкова хубаво в Русия чий го дириш в България?

183

Анонимен

преди 5 часа

В първите дни от началото на военните действия в Украйна президентът Володимир Зеленски се укри в бункер, което затрудни западните лидери, включително бившия генерален секретар на НАТО Йенс Столтенберг, да се свържат с него. Столтенберг споделя спомените си в интервю за Financial Times, като подчерта, че в продължение на два дни не е успял да установи контакт с украинския лидер.

182

Анонимен

преди 5 часа

Песков примерно има 3 деца. И трите извън русия. Лавров и захарова 1 дете - естествено извън русия.

181

Анонимен

преди 5 часа

Комунистът Ленин създаде украйна, а после Хрушчов я разшири. Защо сега западните страни защитават и спонсорират един комунистически проект?

180

Анонимен

преди 5 часа

През ВСВ в Европа срещу немските войски устояват: Чехия 30 минути; Дания - 6 часа; Люксембург - 1 ден; Холандия - 5 дни; Югославия 11 дни; Белгия - 18 дни; Гърция - 24 дни; Полша - 27 дни; Франция - 42 дни; Норвегия 60 дни... а на 17 юли 1944 г. немските войници маршируваха в Москва като военнопленници - 57 000 войници и офицери + 19 генерали... следваха ги камиони-цистерни, които дезинфекцираха улицата и почистваха фашистката отрова...

179

Анонимен

преди 5 часа

Каква слава, каква уSSрайна? Една напълно фалирала изкуствено създадена държава. Добре, че няма да съществува след края на СВО, защото тия не могат да се отплатят до 20 тото им поколение. нато и ес ще пият студена вода и ще чакат парите си от избитите бандеровци.

178

Войводата

преди 5 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Преди 2 г ме атакуваха с боен вирус. Страшна болка в кръста, но можеш да се движиш не се прегърбваш. Три дни не можех да спа от болка. На 3 ден ме нападнаха двама. 3. Просто парирах. Колко и силно да удряха техните удари ми облекчаваха болката в кръста. Беше ми приятно. 4. Когато се измориха ме попитаха защо не удрям. Обясних им. Те си тръгнаха 5. Никой не им беше казал че ще ме обработят с вирус преди боя

177

Анонимен

преди 5 часа

В Русия цената на бензина е 1 лв, тока е 2 ст. цената на на всичко в магазините е на половина от тази в България, пенсионерите пътуват безплатно в градския транспорт, средната е около 150 хиляди (3 хил лева), в някои градове и 200 хил. Уникално ниска безработица, невиждана досега. Реален физически недостиг на работници. С тези темпове думата "безработица" скоро ще изчезне от речника. Да купиш жилище с ипотека при сигурна работа - никакъв проблем. Страната е чиста и уредена, на първо място по дигитализация, на практика всичко може да се уреди с онлайн услуги. Престъпността е ниска, дори в някои