71

Анонимен

преди 4 часа

до 61 ! Не намесвай социализма .Тогава ако едно семейство има 3 или повече деца , държавата подарява многостаен апартамент , повтарям -подарява ! Сега ако имаш две деца , кола , ипотека ще ти е много трудно , но пък демократично

70

Икономист

преди 4 часа

Купуват масово и с по две или повече деца? Какво стана с най-бедните и намаляващото население? Май това е само за пред данъчните и статистиците. Който е останал в България явно е имал с какво и с кого да се уреди. Защото като гледам обявите за работа, предлаганите пари не предполагат такива екстри?!

69

Мачкайте Машини

преди 4 часа

Давайте да влезем всички българи в IT сектора и да станем най-богатата държава на планетата Земя. Но вас ви мързи.

68

ОСТАВКАБойко Борисов

преди 4 часа

"*** какъ спецалист.. ми знаете ли колко се търси овчото месо и агнешкото, той не можел, щото бил IT специалист!" - към днешна дата IT сектора движи икономиката на България, а недалновидния Бойко Боратиното е в сифоня на политическата история.

67

Анонимен

преди 4 часа

Ако някой е родом от Пазарджик и има там къща, а специалността му позволява да работи от хоум офис, не виждам защо да не се премести да живее там. Но който си има наследствен апартамент в някоя от тихите улички около НДК, защо да изоставя района в който е израснал и в който всичко е добре уредено? Вярно, че има проблем с паркирането, но има и големи обществени паркинги, просто българинът не е свикнал да ги ползва. Иска да си оставя колата там, където му е удобно.

66

Анонимен

преди 4 часа

Немите ще скочат значи ,защото не виждам цените да паднат . Гледай какво става със земеделската земя , никога не е била толкова скъпа , а това е истинска инвестиция .

65

Анонимен

преди 4 часа

120 наема е критерият дали си заслужава инвестицията. Демек за 10 години да можеш да го изплатиш и да си на нула. Само, че не излиза сметката - цените високи, наемите ниски. Отделно се амортизира, отделно вдигат данъците. Не си заслужава изобщо покупката с цел да го даваш под наем. Ако ще да е в баш центъра на София.

64

Анонимен

преди 4 часа

Да ви кажа независимо дали през соца , царско време , демокрация имотите винаги са били скъпи .През турско , ако човек има 100 кв.м къща и 100 овце се счита за доста заможен .

63

Анонимен

преди 4 часа

До 61 ....Хапчетата ....

62

Анонимен

преди 4 часа

До 49 Откога реализмът се нарича расизъм? Лично аз харесвам турците, Истанбул е впечатляващо красив и пр., но истината е, че Пазарджик е градът на джамиите и шамиите и при това ги носят лица от едно друго малцинство, които на почти никого не са симпатични! Та така - за да се впишат в Пазарджик, децата щат не щат ще понаучат турски или другия език...

61

До Анонимен 48

преди 4 часа

За какво да го търсим прехваления ти социализъм? Заради това, че интелигентните ни родители са чакали по 20 г. да им дойде ред да си купят жилище с готови пари, получени вследствие на хонорарите и премиите им? И докато чакат, да гледат как едни други категории хора, или малцинства, или малограмотни бачкатори, лесно получават панелки и за да ги изплатят теглят кредити, които ще погасяват 30 г.? Защото соца им дава заплати, по-големи от тези на интелигентните, ама те поркат яко и не пестят.

60

Анонимен

преди 4 часа

Стига с тези 30 годишни ипотеки . Имам близък който плаща 5 години ипотека , стана му трудно и продаде имота, върна всичко и му остана горница .Парите са си в имота .

59

Анонимен

преди 4 часа

Нама такова нещо като високи цени .Без изобщо да съм си обявявал апартамента и без да имам намерение да продавам , ме спират пред входа на кооперацията и ми правят оферта .Засега одържам , но ми предлагат много изкушаващи суми .

58

Анонимен

преди 4 часа

Не са смо програмистите с пари .Имам познат който ремонтира коли , сигурно вече е милионер , а са само двама души в сервиза .Един друг имам прави ВиК ,няма фирма няма нищо , каквото изкара в джоба ,с него работи и един плочкаджия , там пък колко пари се изкарват няма да повярвате

57

Анонимен

преди 4 часа

Ако някой мисли , че цените са високи , може спокойно да обяви неговия имот наполовин цена .Аз лично веднага плащам апартямент в София наполовин цена

56

потвърждава се

преди 4 часа

Единствено програмистите могат да си позволят жилище - и то с креди. Това разбирам от статията. *** е ,че програмистите жените не ги харесват - т.е. купуват едни жилища дето ще седят празни. Нито съпруги ще има там , нито деца.

55

Анонимен

преди 4 часа

Хората няма какво да ядат, а вие за купуване на апартаменти пишете

54

на снимката

преди 4 часа

Снимката е правена вероятно от кулите до малкото НДК. На снимката се вижда парк Здраве и в далечината кварталите Стрелбище и Хиподрума. Едни от най-скъпите квартали в София. Стрелбище е до южен парк. В центъра на Хиподрума е парк Хиподрума. Хиподрума е идеален и за инвестиция и за живеене - близо до медицинска академия където лесно се дават апартаменти под наем, болици, центъра и т.н.

53

Анонимен

преди 4 часа

Не виждам защо някой собственик на имот , ще свали цената . Нали после няма да може да си купи друг имот с парите .Няма балон разберете го , ако някой мисли че има балон ще купя имота му ако е в София за 600 евро на квадрат .

52

Анонимен

преди 4 часа

не знам колко и къде са празни жилищата, но аз всеки ден трудно си намирам паркомясто и булевардите също са задръстени от автомобили. Или тези, които паркират и задръстват кръстовищата само калабалък създават пък в жилищните сгради няма никой?