131

Анонимен

преди 11 часа

Подкрепете украинския народ! Подарете му бяло знаме, за да се спаси от НАТО! До като нато ги подстрекава мир няма да има!

130

Анонимен

преди 12 часа

Американците имат по важни задачи, който и да стане президент, ще се съсредоточи върху Китай. Китайците строят флот и до 4-5 години ще са кокурентни на флота на американците. Амеирканските самолетоносачи са морално остаряли и има нужда от реконструкции

129

КРАВАРИН

преди 12 часа

Подкрепете украинския героичен народ в неговата справедлива борба за свобода против злите сили! ГЕРОЯМ СЛАВА!

128

Анонимен

преди 12 часа

Зеленски е марионетка и без родина. Ще избяга с окраденото както предишните. Целта на войната е Украйна да изчезне, територията и и ресурсите завладени на безценица, но и плаща за уж възстановяване, а Русия да отслабне и Европа да бъде обградена от врагове и липса на ресурси и налазвана с постоянен миграционен поток, докато се изтрият и традиции и законност и правила, а остане една зависима лесно управлявма маса с ценностна система основана само на мъни мейкърс.

127

Анонимен

преди 12 часа

А междувременно в Москва ПАК е паднал от прозореца пореден високоставен служител, този път на компанията Юкос.

126

Гатю

преди 12 часа

А ненаглите украинци? Да ти го дават вътре?

125

Анонимен

преди 12 часа

Пак са налазили форума наглите окраинци!

124

Закривай окрайна!

преди 12 часа

Вън НАГЛИТЕ окраинци!

123

КРАВАРИН

преди 12 часа

Това за Тръмпи не можаф да разбера! Ако не спрат да се дъpлят един на друг, ще спре помощта на Украйна че не слуша, и същевременно ще я увеличи за да накаже Русия!

122

Анонимен

преди 12 часа

До Чуй меее.... Тия са просто храненици на Сорос и посолството, които за дребни пари са готови и майка си да продадат. Обаче ако се променят нещата и падне USA хегемонията, същите, със същата пяна на уста и пак така неуморно ще оплюват и атлантизма и Европа и САЩ, стига да се намери кой да им плаща за това. Като гледам най-яростните атлантици в БГ, всички са или деца на главните комунисти или все още живи яростни комунисти, които за една нощ се пребоядисаха след падането на Живков.

121

Чуй меее....

преди 12 часа

В България е пълно с кравари и евроатлантици.Да заминават на фронта,Зелето ще ги разпредели по фронтовата линия.

120

ЗЕЕЛНСКИ Е ВЕЛИК

преди 12 часа

До ФАКТ ГЕРОИАм СЛАВА

119

ФАКТ

преди 12 часа

ЗЕЕЛНСКи унигтоги МОГУ4АИА,,, директно влиза в златните истори4ески хроники наредом с пълководци като АЛександар МАкедонски и АТИЛА.. СЛАВА УКРАИНЕ

118

Христо Христов

преди 12 часа

Путин, когато постигне целите на СВО, ще сложи край на войната в Украйна.

117

Ястреб Османлията

преди 12 часа

Това зеленясало еврейско лаййню съсипа Украйна, уби безброй украинци и руснаци, прокуди половината население в чужбина, докара страната до демографска криза и раздава укранската територия и национали ресурси на чужденци. Като кажа чужденци, имам предвид неговите еврейски събратя от сатанисткия култ на Яхве. Ако украинците не се събудят и набучат всичките евреи в Украйна на кол, начело със Зеленски, краят им ще е по-зле и от положението на палестинците в Газа!

116

Тато

преди 12 часа

Уважаеми и неуважаеми четящи, тази статийка хич не е пропаганда...Само като прочетете първия абзац и видите "добрите сили" ви става ясно за какво иде реч...Украйна видите ли била от добрите сили..Сащ и те най-добрите на планетата...

115

Анонимен

преди 12 часа

До От Чикаго Абе отворко, от какъв зор да се готвим за "другия вариант", в който се намираме в момента??? Малоуумното "лидерче" на "свободния свят" (тоест роби и васали на САЩ) до къде докара Европа, която му е на каишка, как се справи в Авганистан, как се справи в Близкия Изток, как се справи в Украйна и до каква дупка закара САЩ??? Гламавата Харис нищо повече от това няма да направи. По-зле е дори от Бидона.

114

Анонимен

преди 12 часа

Тази война вече приключи и сякаш само Зеленски не го е разбрал. Сега въпросът е ще я има ли Украйна и ако я има, колко ще остане от нея изобщо, защото според мен руснаците ще искат и Херсон, Харков, Одеса и Днипро. А след като ще има подобни промени, Полша ще си поиска Галичия и вероятно, като верен съюзник на САЩ ще я получи. Украинците са прецакани във всеки случай.

113

От Чикаго

преди 12 часа

Копейки, винаги съм се чудил на безпочвения ви оптимизъм че Тръмп със сигурност ще спечели, понеже на вас така ви се приискало (не че Тръмп ще ви милва с перце, ама това е друга тема)?!? При положение че всички анализатори и социолози твърдят че изборите са напълно непредвидими, и шансовете са 50 на 50!? Разбира се това означава че може все пак и да спечели, ама това никак, ама никак не е сигурно... Така че, подгответе се и за другия вариант

112

Рашко

преди 13 часа

Искам Путин и Натиняхо да ни нападнат ...да избият нашите предатели...унищожаващи майка България...и да ни ОСВОБОДЯТ...