70

...

преди 7 часа

Има ли по умен народ от българския? Няма такава страна в света, която да търпи подобни неща, освен бившите съветски републики, там както в България, политиците правят каквото си искат, а народът си мълчи като женски полов орган.

69

Анонимен

преди 7 часа

Каквото им казват на "независимите" медии,това пишат.Не ме впечатлява изобщо.

68

?????????????

преди 7 часа

Пирамида и пари от Русия.Радост.

67

До 61

преди 7 часа

Запорирани над 160 имота дали са нямане на сестра?

66

Анонимен

преди 7 часа

Някои чувстват ли се вече като излъгани камилчета или още верват на партията любима?

65

Анонимен

преди 7 часа

не ве е пирамида, само има 160 имота хахахахах

64

Анонимен

преди 7 часа

И тоя е центаджия като шефовете си от ГЕРБ

63

Анонимен

преди 7 часа

Хахахах фиктивно разведена фризьорка с 160 имота. Проверете и жената на другия фиктивно разведен Копейкин - чувам имала ниви и земи около Варна за по 4лв декара.

62

Сузи

преди 7 часа

До Зозо.Дебелия полковник къде изчезна?Щеше да ни спасява,да вади данни,да каже всичко за схеми корупции и т.н.Няма го никакъв.Май го нахраниха и махна кръста.Разпопи се.

61

Опппааа

преди 7 часа

Нямат почивка плювачите.Преди изборите тече кампания по опозоряване. *** после обеснявай че нямаш сестра!

60

Анонимен

преди 7 часа

Мдааа, 160 имота се купуват със сигурност само с подстрижки хахаха Оставете ги другите политици. Те са ясни. Но някакви тук с по 200 имота да ми се правят на честни и почтени патриоти може тогава и само тогава, ако излязат пред обществото и докажат произхода на всяко левче за тези имоти. Иначе със сигурност са компрометирани т.е. са нечии кукли на конци.

59

До 52

преди 7 часа

Ивелин прецака полковник Марков като го използва измислената му партиика да влезе в парламента и сега иска сам да я ръководи в парламента. Но всичко се връща

58

до 18

преди 7 часа

До свобода за гълъба.Защото всички дружно ни крадат,затова.Един път влязъл в номенклатурния списък,е невъзможно излизането.Колкото се катериш по пирамидата на властта,толкова по-вече мръсотии научаваш.Затова стотина личности са несменяеми какъвто и катаклизъм да стане в държавата.Това отговаря на въпроса,защо тук оставки не се подават.Подаване на оставка е нещо чуждо,непознато и неразбираемо.Именно заради това-обвързаност към хората които са го монтирали на поста за да провежда тяхна политика.

57

Анонимен

преди 7 часа

Не знам дали е вярно, но се говореше, че жена му (на Ивелин) има някакви бизнес-отношения с кмета на Пазарджик, който пък е от ГЕРБ доколкото помня (този с готината къща). Ако е така, значи сега запорират имотите на жената на Ивелинчо, за да знае по-добре, какво да прави след изборите и ако прави каквото трябва, запорът ще падне... :) ... Накратко е кученце на каишка. Дано да греша, но не вярвам... :)

56

ДО 51

преди 7 часа

Знам за пожарникари и хидро инджинери с палати които са на държавни постове...

55

Анонимен

преди 7 часа

Не е проблем , че фризьорка има 160 къщи , те така или иначе са стрували по 1000 лева навремето .Познавам една жена която продава плодове и зеленчуци и има триетажна къща и триетажна вила , 4 коли и още много други неща .Проблема е , че търгуват с акции извън борсата , подвеждат хора с обещания за печлба , която никога няма да видят . Нарича се въвеждане в заблуждение .

54

от БАН

преди 7 часа

Черна завист яде панелния плъх български. Как така ще има ефин Ивелин, който приказва каквото си иска, на 50 е, а изглежда на 30, как така той ще има пари и ще кърти младите пичленца, как неговите ще го гледат като теленца майка си, пък АЗ панелният плъх *** Ю ще имам шкимбак, шланга ми е умрял, комшията ме бие, а жената кръшка с роми. Хахаха. Черна завист бугарашка.

53

Анонимен

преди 7 часа

Да организира човек строеж , партия , пътувания , зали , хора , трябват много пари .Въпросът е откъде са парите .Исторически парк едва ли носи толкова големи приходи , въпреки че е хубав обект . Някой е зад гърба му 100 %

52

Анонимен

преди 7 часа

Ивелин е като телефонен измамник, а гласуващите за него, като излъгани бабки хвърлящи пари през балкона ( В случая доверие на изборите) Характерно и за двете категории е, че потърпещите до последно не приемат факта, че са излъгани.

51

Анонимен

преди 7 часа

48- познаваш фризьорки, бръснари с по 160 къщи- това е от яко крадене- трябва да се арестуват и ти с тях за затаяване на престъпление- знаел си но не си съобщил!