11

Българин

преди 6 часа

Въпросната госпожа явно не следи развитието на фронта. Когато Украйна влезе в Курск, взе над 1200 квадратни километра територия. След последните контраатаки на Русия, Украйна контролира под половината. Повечето анализатори смятат, че до месец-два Украйна няма да контролира нищо на тази територия (която си е руска и там живеят руснаци). Така че не виждам каква разменна монета ще е територия, която не контролираш.

10

Христо Христов

преди 6 часа

Дано до края на Март освободена Одеса бъде част от Русия.

9

Христо Христов

преди 6 часа

Дано тогаз преговорите са единствено за репарациите, които ЕС ще плаща!

8

Анонимен

преди 6 часа

Тая чернева не беше ли оная, която ни прецака за Френскотго споразумение с РСМ?

7

Христо Христов

преди 6 часа

Поредният служител на паpaзитиpaщата организация ЕС.

6

Анонимен

преди 6 часа

Пиар акция на Запада. От него вече нищо не зависи и им беше казано в прав текст. Няма война без победител, а той от 2 години вече е ясен. Явно нещата на фронта са още по зле за укрите.

5

Анонимен

преди 6 часа

никви преговори , с фашисти и терористи не се преговяря, докато не падне Киев , няма да има край на войната

4

Анонимен

преди 6 часа

Дори тази вярна евроатлантичка проявява умерен песимизим. Няма как, иначе въобще няма да й публикуват мнението, съответно няма да има и хонорар. Но се вижда, че повтаря от немайкъде опорките на началниците. В Курск, а и навсякъде нещата ще приключат зле за хунтата. И то когато руснаците решат. Нормално е, този който побеждава решава кога, как и за какво ще се преговаря, и дали изобщо ще се преговаря.

3

Анонимен

преди 6 часа

Тази Чернева тотално не е в час! Боже какви хора правят европейската политика! Къде Курск, къде размяна! Тази не чете новини, поне украински. Какви 1,500 на ден? Това дори и укропропагандата, барабар с ВВС не го казват! Но, каквито ги изберем, такова ще го ядем!

2

Още

преди 6 часа

една евроатлантическа откачалка. Значи от началото на войната руснаците давали средно по 1500 жертви на ден!? Това до сега прави почти 1 500 000 души. Интересно с каква жива сила воюва тогава РФ?

1

Анонимен

преди 6 часа

Курск до пролетта ще е само спомен. Явно не следите какво става там в последните седмици... И капитулация е доста силна дума, но нещо такова чака Украйна ако загуби Покровск, който се явява гръбнака на украинската тежка металургия. Цялата концепция за мир ви е сбъркана - да "накарате" и "принудите" Русия за преговори. Ама Украйна и запада въобще не са в позицията за такива действия! Тотално сбъркана концепция, тотално...