258

Анонимен

преди 2 часа

Соловьов ей ся в едно 'философско' излеяние каза, че хората никога не е трябвало да живеят в мир и винаги трябва да има войни. Мирът бил илюзия и 'Запада' и 'Света' заблудили Русия, че можело да има мир, а то не трябвало защото било против природата на човека и всички трябва завинаги да воюваме. Съгласни?

257

Анонимен

преди 2 часа

До Христо Христов Грандиозен провал е, че фашиста Путин подари суверенитета на Русия на китайския дракон. При това доброволно, като в процеса разруши икономиката и военната мощ на страната.

256

Anonimna

преди 2 часа

Нека им. Жал към воюващи войници не може да има. Независимо от коя страна са. Ако мога бих гинпребила.

255

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен--270 Защо Зеленски не иска да има ИЗБОРИ в Укрия ?

254

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 271 Не, не е вярно, но не ме учудва, че руските петоколонници не могат да научат един факт като хората. А за руските лъжи няма дори смисъл да се започва, те са ясни.

253

Христо Христов

преди 2 часа

До Анонимен/268 "Жалкото е че Запада изтласка Русия към Азия" - което е грандиозен провал на правителството на бах Дън и класическия пример за некадърник - Блинкен.

252

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен--265 А ''вярно'' ли е че Русия е хвърлила АТОМНИТЕ БОМБИ , НАД ХИРОШИМА И НАГАСАКИ , А НЕ САЩ ??? Защо Зеленски не спазва ДОГОВОРИТЕ КОИТО Е ПОДПИСАЛ С РУСИЯ ???

251

Анонимен

преди 2 часа

До Христо Христов Други "факти" от Ицето. Референдумите в окупираните области на Украйна били "законни".

250

Христо Христов

преди 2 часа

До Юлиян до 230/250 "... още се мъчат да направят.Още от времето на войната с "Ислямска държава"в Сирия.Резултатът-вместо да я отслабят,я укрепиха икономически." - шефът на НАТО снабди Ислямска държава с компютри, комуникационна и медийна технтика + белите пикъпи тойота с картечниците върху тях, от клиповете на Ислямска държава, направени с тази подарена техника. Факти.

249

Анонимен

преди 2 часа

Още преди войната в Украйна , САЩ и Англия сринаха ЕС ... Случайно ли Англия НАПУСНА ЕС ?Напускането на Англия от ЕС е подготвяно отдавна от САЩ , за да могат заедно да се оттеглят и от всички ОБВЪРЗАНОСТИ , като ООН , и другите ,... за да правят по цял свят каквото си поискат .. , но Китай и БРИКСА им сбъркаха работата !Жалкото е че Запада изтласка Русия към Азия , и вече Азия ще УПРАВЛЯВА СВЕТА , А НЕ ПРЕДИШНИТЕ !

248

Анонимен

преди 2 часа

До Христо Христов "Просто по-бързо слагат край на агонията, започнала още около 2002-2010 година." Тогава ли разбра, че няма да постигнеш нищо у жувота и реши да си намериш "виновник" и някой, който да те "признава"? Обикновено така функционира при неуспелите - помнят периоди като "апокалиптични" ако апокалипсиса ЗА ТЯХ е настъпил тогава.

247

Христо Христов

преди 2 часа

До Анонимен/255 "... а ни баламосва с ПОЛОВЕ и измислени бракове ? Това ли е ЕС вече" - ДА.

246

Анонимен

преди 2 часа

До Христо Христов Верно ли? "ЦРУ" ли бомбардира Украйна с ракети и ФАБове?

245

Христо Христов

преди 2 часа

До Анонимен/259 "За съжаление , най-много пострада ЕС и цяла Европа" - защо "за съжаление"? Просто по-бързо слагат край на агонията, започнала още около 2002-2010 година.

244

Анонимен

преди 2 часа

Нооооо, според акушерката Урсула, проблемът е Орбан................

243

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен---257 Още малко и ще ме убедиш , че във Франция има ''французи'' !Останаха ли французи във Франция ?

242

Христо Христов

преди 2 часа

До Анонимен/257 "... кой "разтуря" Украйна" - ЦРУ. После Борката Джонсън.

241

Куку

преди 2 часа

Само нашите ефтини копейки и руските сви..е не могат да вденат,че от царска Русия не остана и спомен,същата участ последва и СССР,след това ОНД,сега същата участ чака Русия!Това е неминуемо,както всяка сутрин изгрява слънцето!Всемирни природни закони,те са по силни от човешките!

240

Анонимен

преди 2 часа

Украйна се нуждае от нови господари , и си ги ПОЛУЧИ !За съжаление , най-много пострада ЕС и цяла Европа , икономиката ИМ стана като при СОЦА , демек че :ИКОНОМИКАТА Е ПОДЧИНЕНА НА ПОЛИТИКАТА , а не както бе при капитализма --обратното !

239

Христо Христов

преди 2 часа

"Много от украинските войници са на фронта от над две години - без прекъсване." - това са доброволците дет искаха да избиват руснаци в името на сащ. Няма какво да се дърпат! Водата трябва да продължи, докато тези съществуват.