73

VNC

преди 15 години

Хулиганските прояви са били вече започнали и затова става инцидента с младежа и полицаите.Властта арестува полицаите, за да се успокои тълпата, но наркоманите не спират, вероятно и подстрекавани от някои платени политически агитатори.

72

VNC

преди 15 години

Това наистина са масови наркомански прояви. Гръцката "Атака".Между другото, в Гърция има и леви сили, както навсякъде по света и тяхната "Атака" е към левите. А у нас има само десни сили.

71

преди 15 години

като има наркомани, гръцките фашистки палачи и гестаповци защо трепят деца вместо да трепят нарко дилърите, техните босове, адвокати и депутати?!

70

преди 15 години

като има наркомани, защо трепе деца вместо да трепе дилърите, техните босове, адвокати и депутати?!

69

61

преди 15 години

В кой голям град освен Пекин и Москва няма гето?Къде няма някакво малцинство, което смята, че е прецакано от живота?Къде няма разхайтени и разюздани младежи, които се шляят на групи и смятат, че ще отърват кожата?Аз почти не се сещам за такива места ... дали става дума за араби, ***, имигранти, религиозна омраза, политически репресии или местни бедняци мисля, че няма никакво значение ... дали е Бомбай или Минск също ... дали е в Европа или Южна Америка също не е толкова важно ...Бъдете живи и здрави и чакайте утре всичко да се оправи и никога повече и никъде да няма такива проблеми ...

68

преди 15 години

Каква връзка с кризата видя бе ***?

67

преди 15 години

не са никакви анархисти или хулигани, а достойни революционери борещи се срещу американското икономическо заробване на Гърция. на САЩ и ЕС им трябва евтина работна ръка (роби) и в Източна и Южна Европа са гетата на Европа където може да се намерят роби за черна работа и секс

66

преди 15 години

Кризата идва...

65

преди 15 години

"От сега нататък подобни инциденти ще се случват на много места по света"- и къде ще се случват отсега нататък такива инциденти ? Кои са тези много места по света?

64

преди 15 години

Напротив - 61 не е прав!

63

Myleena

преди 15 години

61 е адски прав , беше въпрос на време.От сега нататък подобни инциденти ще се случват на много места по света- също въпрос на време....!

62

преди 15 години

В Париж и Франция се бунтуваха арабите - те палиха колите - защото французите ги държат в гета и без работа - извън градовете- и мисля че не грешат!

61

жител на атина

преди 15 години

Това, което се случи беше въпрос на време ...Екзархия, където е застреляно момчето е наркомански квартал, в който полицията не смееше да влиза напоследък дори и при повиквания ...Преди няколко седмици собствениците на магазини в квартала, бяха излезли на простест, защото не са защитени от никой, и районът в извън контрол ...Въпрос на време беше някой анархист или наркоман да прекали при нападките си върху полицията и да го гръмнат, защото там ежедневно има инциденти ...Истината е много по-неприятна от тази, която разискват долу 2те противопоставящи се групи ...Нещата в много големи европейски градове се прецакаха отдавна и такива сблъсъци ще има все по-често (спомнете си Париж) ...Какво е решението не знам ... аз лично смятам да се изнеса в някое по-малко населено място или на някой остров ...

60

бай х

преди 15 години

с ***, които плюят срещу протестиращите - по-интересно ми е дали на мазните муцуни от Тройната Комуниция са им се изпотили ***, осъзнавайки какво може да се случи с тях всеки момент....

59

Анонимен

преди 15 години

В тоя форум има само платени писачи на държавна сигурност и *** анархисти. За какво се е имало това момче с останалите си 20 приятеля, че да хвърля *** срещу пазителите на реда и закона?

58

преди 15 години

Какво им се радвате , това са обикновени анархисти и хулигани. Не е проблем на полицията да се справи с тях , но те гърците са си такива по бомбите и атентатите все още - справка ЕТА и подобни. СМЪРТ ЗА АНАРХИСТИТЕ !

57

преди 15 години

45. - 22:18 - Браво на полицаитеОт: ВасилПостъпили са правилно. Трябваше да застрелят още колкото могат. Явно от този и без това нямаше да излезе нищо полезно.Ами ако това бе6е твоето дете,застреляно от полицай?

56

NIKI

преди 15 години

STAVAITE I NIE DA SPRETNEM EDIN BUNT VEDNUJ ZAVINAGI DA GI IZMETEM TEZI NASHI IZEDNICI AAAARRRRRRHHHHHH NNNNNBBAAAARRRRRRRR!DA CHUYA BOINIYA VI VIK ETO GO MOYA UUURRGG

55

преди 15 години

в България - исках да кажа - грешка в бързината

54

преди 15 години

Другарки и другари, 20 години капиталистическо робство стигат. да смъкнем омразната буржоазна върхушка с народна революция и да спасим майчица България от изедниците, чорбаджиите, *** и турците.