38

Анонимен

преди 5 часа

Сега "международнада", "демократична", "бореща се за човешки права" и др кавички, ще осъди високоточното нападение на Иран, главно по военни обекти в Израел и ще предостави на Израел военна и финансова помощ, да продължи да убива цивилни. В този случай така е демократично. За друг подобен случай ще видим.

37

Анонимен

преди 5 часа

мустакатия е бил прав на времето...

36

бачкатор

преди 6 часа

Елез иат купол, стана тенекиеният купол.

35

Изклатен демократ

преди 6 часа

Първо паралясницата урсула от ЕС да наложи 543 пакета санкции на израелците за убийствата на жени и деца в Газа и Ливан! Двуличието на запада е отвратително! Ние виждаме, ние знаем. Господ ще ги съди!

34

Анонимен

преди 6 часа

Мен ми се струва че след 5 ноември Иран ще бъде ошамарен много сериозно, при това без никакво значение кой ще спечели изборите

33

бачкатор

преди 6 часа

Що пишеш с моя ник бе ислямяга?? Да живее Християнството!!!! Наказание за ислямистите!!!

32

бачкатор

преди 6 часа

Станаха ли на скрап 20-на Ф35? Станах. Точка.Тия Ф35 можеха да убият още 50000.

31

Анонимен

преди 6 часа

"Палестинците кога са имали държава?" - Щом са имали царе, значи са имали и държава. А държавата им е била там в близкия изток хиляди години преди евреите да отидат там. Първите палестинци са траки. В България уж много християни, много мразят мюсюлманите, пък в същото време се противите и не искате да прочетете Библията, а в нея тия неща ги пише. И учените и археолозите са доказали, че първи са палестинците. Вие нито сте учени, нито сте никакви и пак спорите.

30

Анонимен

преди 6 часа

Все по-отчетливо се вижда вредоносното влияние на някога великата Британия.........

29

Ех,

преди 6 часа

"Множество световни лидери"??? Да няма някаква грешка? Като чета... само "пуделите" на чичо Сам...

28

бачкатор

преди 6 часа

Човек без мнение като тоя евроГЪЗлантик, пише скрит под чужди имена. То всички гнидди еврогъзлантически сте такив-без грам мозък и идеи.

27

Анонимен

преди 6 часа

Бях неутрален в началото на конфликта Украйна-Русия, докато укроолигофрените с упорството си не влошиха и оскъпиха живота ми, и на 100% взех страната на Русия. Сега съм неутрален в конфликта Израел-Иран, но до влошаване на ситуацията в България още повече от този конфликт, когато пак навярно ще подкрепя една от страните на 100%

26

бачкатор

преди 6 часа

Що пишеш с моя ник бе ислямяга? Марш в Белене пенделяк

25

Анонимен

преди 6 часа

Много ми е интересно как държава с 10 пъти по-голямо население ще си го получи? Той и Зеленски така си мислеше преди няколко години, ама данните и картите от военните действия друго показват.

24

Оки

преди 6 часа

Изреал голяма грешки ще си плати в Газа

23

бачкатор

преди 6 часа

И като пишеш с ника ми, какво ще постигнеш, пендраст? Ама ставаш смешен. Хубаео, ще пиша анонимен, щом толкова ти е кеф.

22

Българин

преди 6 часа

Феновете на Костя Копейката са най-големите ислямисти в България. Срамота!!! Да живее християнството! Копейките ислямистки предатели- в затвора!!!

21

Анонимен

преди 6 часа

Палестинците кога са имали държава? Македонците кога са имали държава?

20

бачкатор

преди 6 часа

20, че те евреите никога не са имали държава, че някой чак и да я унищожава. Все едно да ми говориш за ромите, които никога не са имали държава, а катуни.

19

време е...

преди 6 часа

Израел под закриларта на САЩ се държи като малък побойник или по точно разбойник... Трябва накой да му каже да спре..... Не се съобразяват с никакви международни споразумения, норми. Бомбардират си която си държава искат. извършват атентати. В същото време финансират терористични организации. Гаден народ са, това зло трябва да се спре...