165

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 176. Верно ли тей било ? То с писане на глупости ако ставаше...

164

Анонимен

преди 6 часа

И как ще го принудиш бе Зеля еййй напълни се с политици дето не за хикакъв Х не стават ненонормалници. То самия начин на говорене ти казвазва че това не е политик, никакъв политечиски език, то затова едно време се учеше политология сега всеки с пара политик, затова и ще сърбате добре надробена попара. Руснака е тръгнал не можеш го спря ще научите щом забравяте

163

Анонимен

преди 6 часа

Зеленски и генералите на Украйна са герои. Също както генерал Вазов при дойран разбиваше чужду войски с малка армия. Така и те показаха с малки войски , как се унищожава враг многократно превъзхождащ те. Някой неща ще останат в учебниците.

162

Анонимен

преди 6 часа

Зеля къси напушеняк си го набута на два ката с тази авантюра в Ку,рск - сега ако тръгне да бяга ще стане за смях и ще го питат за какво загинаха толкова хора,ако остане ,ще ги избият и пак ще трябва да отговаря на същия въпрос! ТО ПОЛОВИНАТА ВЕЧЕ ДАДОХА ФИРА.

161

До 171

преди 6 часа

Е така са украинските копейки,а и на българи и софиянци се правят

160

Анонимен

преди 6 часа

Краварите закриват проект укрия, приема се за загубена кауза, ще има само много ръкопляскания, потупване по рамото и дребни милиончета вече за заблуда, че помагат.

159

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 171. Верну ли тей ще стани ?

158

Анонимен

преди 6 часа

Ами той копейката е бавразвитт. Нали го виждате. Горкият едвам пише на Български. По цял ден се мъчи тука... като улично купе лае :)) Ако му биеш един шут и ще се навре в някой дупка :))

157

До 164

преди 6 часа

Е кой ще я приеме най-бедната страна в ЕС бе Намарморий

156

Анонимен

преди 6 часа

Демек,ще "служа"на своите господари,а именно,дотогава докато цяла Украйна бъде разорана и още милиони украинци погинат и тя изчезне съвсем накрая!

155

Анонимен

преди 6 часа

А кво става с контранаступа, върнаха ли вече Крим? А с Курск какво става превзеха ли го вече? А има ли завърнали се от командировката към Курск, хахахахаха.

154

Анонимен

преди 6 часа

До Антикопейка 161. По-бавноразвиващ се от тебе не се навърта тъдява.

153

Анонимен

преди 6 часа

До Куреняк софиенец Е хайде де откога ги чакаме тези натовски ракети да завалят над Москва. Що досега не заваляха,или казваш на НАТО му е кеф да гледа как близо 3 години руснаците избиват украинци?

152

Анонимен

преди 6 часа

Поне веднъж да се появи с костюм-ей така да покаже уважение към щедрите си спонсори. Клошар недъгав.

151

отец Нафърфорий

преди 6 часа

До Анонимен - Приемането на Украйна в ЕС ще се превърне в магнитно поле за западните руски области Белгородска Брянска Воронежска Ростовска . Там живее украиноговорящо население на което му писна да живее в беззаконие и робство .Ще има лавина от референдуми ЕС няма да смогва да ги приема .Тогава Късия Гей ще е " сандък до сандък " с Гея в Мавзолея .

150

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 159. Половината армия на Русия знае ли че е унищожена или още не си и казал ?

149

До 156

преди 6 часа

Е и просяците от Уколандията да се връщат,от където са дошли Дрогаре плоскоглави

148

Антикопейка

преди 6 часа

Щом имам отметки, значи ясно е какво "да", но не е ясно за баааавноpaзвивaщите се! А?

147

Анонимен

преди 6 часа

Дааааа приближава края, има няма още 4-5 годинки е го дей, хахахахаха ама ша има ли укри дотогава, хахахаха.

146

Анонимен

преди 6 часа

До 154 Никаква греда няма. Украйна не падна. Половината армия на русия е унищожена. Събира нови хора и строи нови танкове. Загубите от газ са колосални. Разходите също. Огромна икономическа катастрофа, която ще се види най добре след края.