110

Олимпий Панов

преди 3 дни

Ердоган е пионка на англичаните,нищо сам не решава!

109

Анонимен

преди 3 дни

Че от кво да се притеснява Ердоган? То на Путин можеш и да му плюеш в у стата ако искаш, на малкия не му пречи даже ще му стане драго

108

Анонимен

преди 3 дни

Диктатори,но най-добрите политици в света,щях да забравя Орбан.

107

До 106

преди 3 дни

И ще си изплюеш зъбите като си решил,че тук ти е Урколадия, украински просяк

106

Анонимен

преди 3 дни

До 100 а "дългия " зелевски какво е.

105

Е, явно Путин е

преди 3 дни

мазохист, щом не му прави впечатление, че го "унижават". Освен това, да ви питам, какъв е тоя вашия фетиш за унижаване? Постоянно за унижаване и шамари пишете.

104

Анонимен

преди 3 дни

До Панта Не се учи от Ердо. 82% инфлация.

103

Дон Кикот

преди 3 дни

Путин е свикнал да го псуват на майка, изобщо не му пука *** е.

102

До 93

преди 3 дни

Ами така са, украинските копейки и още по тихи ,ще стават тия просяци

101

До 96

преди 3 дни

Май не си ял бой , украински просяк

100

Христо Христов

преди 3 дни

Жан Мишел не е отново президент на ЕС просто защото лобито на Урсулата излезе по-силно от това на либералите и успя да му отмъсти за според злобната женица "унижението на което беше подложена в Истанбул", нищо че всичко си беше по дипломатическия протокол.

99

Панта

преди 3 дни

До *** е бита карта"Късия фюрер," няма нужда да ходи някъде. Онзи ден 150 държави Му бяха дошли на крака. От азиатски тигри, до водещи индустрии. Колкото до "фюлер, в канадския парламент стават на крака пред СС Азов. Питай в Полша и Словакия що туй. Че и сърби. Майстори на цивилни кланета.

98

Анонимен

преди 3 дни

Бъдете рахат както се казва в турция заговориха за излизане от нато ама не по форумите ами политилози, бъдете рахат

97

Бате Ердо

преди 3 дни

Путин е мазохист обича да го унижават

96

БАНко

преди 3 дни

НАТООВЦЕ , КАКВИТО И ГЛУПОНТИИ ДА НАПИШЕТЕ , ФАШИСТКА ХУНТА И ДИКТАТУРА ИМА САМО В ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА - НЕЛЕГИТИМНИЯ ЗЕЛЬО И ПАРЛАМЕНТ !!!

95

Възраждане

преди 3 дни

Референдум за присъединяването на България към Република Турция!

94

Зеленски

преди 3 дни

Хапчета ли се раздават тук? Запишете и мен, че минспряха кранчето. Взеха ми Брендо, а аз чакам оная виетнамската камила да спечели изборите. Оставете и малко хапчета, ако може от зелените.

93

Панта

преди 3 дни

Ердо позлати семействата на руските военни пилоти,които свали. От Ердо можем само да се учим, как се работи за националните интереси. Руска газ, която продава като турска. 30 милиона туристи. Турците учат руски. Кой е ходил в Бодрум, знае от коя националност е тарпаната. Болгарский перец, в Русия е турски. Руснаците му строят втора атомна. Молбичка за БРИКС. Там е АСИАН и ШОС. И банката на БРИКС. На Ердо либерал марксистите, могат да му целуват рязаната карабина.

92

Анонимен

преди 3 дни

Копейките са тихички нещо. Рано им е и още нанат. Дорогой, а вашата тьотя Митрофанова вече трета контра удря! Стриганье яко.

91

До 125

преди 3 дни

Да вината си е наша че много сме вярвали на така наречените си съюзници и след това следва и междусъюзническата война,ама ти от къде да знаеш като не си ходил на училище и бълнуваш за някаква холера