27

Смешник

преди 4 дни

Възможно е стрелбата да е някаква постановка за да се вдигне позавехналия му рейтинг

26

Анонимен

преди 4 дни

Сикрет Сървис направиха изявление: "Тайните служби, съвместно с шерифската служба на окръг Палм Бийч, разследват инцидент с бившия президент Доналд Тръмп, който се е случил малко преди 14:00 ч. Бившият президент е в безопасност". Като се има предвид,че Сикрет Сървис са на подчинение на Байдън, изобщо не е инсценировка както твърдят някои хора в коментарите.

25

До 25

преди 4 дни

Е, бива ли да си толкова елементарен А?! Учи езици , чети социалните мрежи и новинарски сайтове ИНСЦЕНИРОВКА ,създадена от губещия изборите дончо белената.

24

Анонимен

преди 4 дни

Тръмпи, стига си спорил с цръна индийка. С такава Няма да излезеш на глава.

23

Интернет Конспиратор

преди 4 дни

Сега вече Вервате ли ми, че Дълбоката Държава - Няма да Позволи Отново Тръмп в Белият Дом!

22

Анонимен

преди 4 дни

Тръмп е като върколака.Куршим не го лови.Харис ако някой гръмне ще зацапа гащите

21

Ха ха ха

преди 4 дни

Цитати от социалните мрежи : " Стрелеца е ядосан републиканец, който е на мнение, че ебуликанците ще загубят изборите. " " Сигурно го е гръмнал някой от Спрингфийлд Охайо ,чийто домашен любимец е изяден от емигранти." " Лоша инсценировка , втори пропуск ?! "

20

У бре

преди 4 дни

Тези голфклубове са частни ,имат охрана и не всеки може да влезе там,особено пък когато става дума за присъствие на бивш президент! Новината изглежда балон за вдигане на падащия рейтинг на Тръмп!

19

Анонимен

преди 4 дни

Тръмп ще е новия президент на САЩ. За тая черна ромска дробсърма едва ли някой ще гласува.

18

Анонимен

преди 4 дни

Кофти!На Путин му трябваш или като президент или като убит кандидат президент за да предизвика гражданска война в Америка. Но Тръмп това сам си го направи.

17

Анонимен

преди 4 дни

Ако съм на негово място,ще платя на някой загубеняк да гърми на митинг ,а след това да "признае" ,че е привърженик на Харис!

16

Анонимен

преди 4 дни

Направо го направиха герой .

15

Фифи

преди 4 дни

Индианците от Северна Дакота са се опитали със стрели.Без барут е минало всичко.

14

Анонимен

преди 4 дни

Нямаше ли да е по-спокойно направо да го гръмнат? Какви са тези глезотии? Ту по ухото ,ту на голф игрище? Следващия път сигурно ще е точно в изборния ден?

13

Анонимен

преди 4 дни

Трябва американците да пазят Тръмп.

12

Анонимен

преди 4 дни

Туй нещо вече прилича на кризисен ПР, то и предишното си намирисваше, ама това вече е явно отчаян ПР опит за влияние над заблудените овце!!!

11

Анонимен

преди 4 дни

Ако бяха оставили Тръмп за втори мандат нещата щяха да се отложат с четири години. А сега освен че гледахме глупости четири години ставаме свидетели как в САЩ някой си решава че с куршуми може да решава кой да е президент. Това му се казва Дива Демокрация нещо като Див Запад. И тези тръгнали да налагат как да живеят хората по света.

10

ПроСоТо

преди 4 дни

10,ама те вече му отнесоха ухото ...Па и друго:-Верно че в Кравария се стрелят "под път и над път",ама баш пред голф-клуба да запуцат,малко невероятно ми се вижда..Все пак не е паркомясто на "Слънчака"..

9

Анонимен

преди 4 дни

Нашите медии са като попивателни в момента и изучават в тънкости как се прави свободИЯ на словото или как се хвърлят едни думи в едно изречение с цел да се уцели смисъла на една американска предизборна кампания. Опит за убийство на Тръмп ... стрелбя между двама мъже пред голф клуб, който се намирал в близост край Тръмп. А колко декара е голфклубът и колко близо е бил Тръмп до входа, не се казва, ама тъй се прави. Всички вярват. Е, не всички.

8

ПроСоТо

преди 4 дни

дали па нема наистина да му светят маслото?...Те имат ТРАДИЦИИ в трепането на президентите си..