194

Анонимен

преди 4 дни

Хехе, хе тия не гри ще разкатаят матушката. Яко клатене ще е.

193

Анонимен

преди 4 дни

Вакса!!

192

ПроСоТо

преди 4 дни

194,Не,не е от Уганда...Проверих :-Британския министър е..

191

Ха ха

преди 4 дни

От кога Африка е запад?

190

Урсула

преди 4 дни

Абе румънците щели да купуват 32 Ф35... Ако ги доставят като нашите Ф16, къдя 2050 може да дойдат.

189

дедо поп

преди 4 дни

алоооооо профитата от днеска.бг пак проспивате новините. Малко ви свтна - пак са пуцали с кремъклийките около бай данчо тръмпов *** вие спите иначе сте профита

188

Урсула

преди 4 дни

201, така е. Затова и Путин си разчиства затворите. Ето, сега ще дават на съд командир, задето е изпратил 10 оператори на дронове за пушечно месо и са загинали. Тактиката на Путин пък е, първо да си заминават ненужните елементи и да не се включват във военни действия хора, които или не искат или са с някакво добро образование. Чиста проба прочистване на материала е това.

187

Хи хи

преди 4 дни

В БГ -то има много русофили, Путин няма полза да удря БГ. Той ще удари наглетата, там най ще ги боли. А ние ще им пратим според член 5 на нато картинките на наште ф-ки, дето сме ги платили преди години, и досега сме получили точно нищо.

186

Урсула

преди 4 дни

Тук 90% от русофобите са и против Русия и против Украйна. Това е нихилистична позиция, без значение колко пари им плащат. И не говоря за директно плащане, а за ползи от това, да си русофоб.

185

Анонимен

преди 4 дни

Засега няма да има развитие, за да не свърши бързо войната. Догодина ще им разрешат да бомбат и в Русия. Първо около границата, после по навътре. Стратегията на САЩ е постепенно изтощаване на руснаците, та случайно ако се стигне до някакъв конфликт с тях да им е по лесно.

184

Урсула

преди 4 дни

Да, голям блъф на Русия, затова 3% от американците вече си имат частни бункери :) Това са 10 млн с бункери, дето се надяват да ни надживеят. Обаче ще ви кажа нещо. Тия ще оживеят, както и някои в други страни, но те никога не са работили. Колко ще изтраят без работа? Готово ли са да хванат мотики и лопати, за да се изхранват?

183

Анонимен

преди 4 дни

Русофилите си мечтаят Путин да им срути панелките с ракети.

182

Урсула

преди 4 дни

Е то вие сте си уплашени по рождение :) Все гледате да воювате чрез проксита. Тук някои индивиди недоволстват, че русофилите свирили за Ахмат и Кадиров. Обаче аз да попитам, те за кого свирят, за тоя ччеерррния ли? Браво бе!

181

Анонимен

преди 4 дни

Сигурни ли сте че тоз кююмюр е бр.министър? Да не сте. Объркали снимката? Да не от Уганда? Но след онзи рашик ли къв беше може да са станали много отворени отзад!

180

емо

преди 4 дни

нагледен пример за западен политик, който с говоренето и действията си тика света към ядрена война.

179

До ПроСоТо

преди 4 дни

Пич, те едва облякоха шимпанзето в костюм, ти искаш за 2 дена и дипломатичен изказ да има!?

178

Анонимен

преди 4 дни

"Путин много блъфира" -- затова ли британци, американци, австралийци се заселват в Русия, вкл. и чернокожи като него ? -- ха-ха, хий-хий. С целите си семейства се интегрират в руската икономика и общество.

177

Чък Норис

преди 4 дни

То и Аквамен се заяждаше със Супер Вова, затова сега Атлантида е на дъното на океана! Внимавай!

176

ПроСоТо

преди 4 дни

""Не можем да бъдем отклонени от курса от един империалистически фашист"..?!?!?!..Много,много "ДИПЛОМАТИЧНО" !...Добро ниво за един каруцар..

175

Анонимен

преди 4 дни

Тоз шоколад и той миротворец ще се прави . И масло в огъня ще налива . Абе я се връщай на клона и си яж банана .