158

Анонимен

преди 4 дни

А Радо Чолаков каза, че Асен мошенничи, не са никакви 10 милиарда, а 653 милиона евро и настоява да накарат Асен да се подпише, че ,ако Герб приеме трите закона според него, ще получим тези 10 милиарда. А в действителност има около 36 проекта да се променят и доста повече закони от тия, дето пепейци са ги заложили в плана за парите от ЕС.

157

Анонимен

преди 4 дни

Колко работни места ще бъдат затворени и колко работещи предприятия заради този капан за мишки? Заводите бягат от Европа заради субсидираните зелени енергии и ограбването на тецовете.

156

Анонимен

преди 4 дни

Нашата корупция се бори с вашата корупция. Корупцията - далавера, в която не участвам.

155

Един

преди 4 дни

Този кривоустия още щом си отвори устите и сипе лъжи . Некадърни и нагли искат да променят законите както на тях им е угодно , създавайки огромни проблеми в държавата . Оставихме ги да вършеят и крадат и сега няма етърване от тези скакалци . Опасаха всичко и наредиха цялата рода и приятели на държавната софра .

154

Анонимен

преди 4 дни

Вие не го ли разбрахте, че точно тези дето трабят, че са против корупцията и са за бързо влизане в Шенген са най-големите гепачи? Тука толкова е крадено и толкова има да се краде, че ако влезем в Шенген и това вече няма да е възможно и тези хора нямат интерес.

153

Анонимен

преди 4 дни

10 милиарда за крадене и разрушаване на икономиката на държавата. 10 милиарда в джоба на Обръчите от фирми на Киро и Асен. Ще усвоят парите и ще избягат. Още са тук, защото не успяха да вземат парите. Европа вече е друга, Киро и Асен да отиват да спасяват други страни по света. Някъде в Африка.

152

За крадене мислят

преди 4 дни

. . . поставя под риск влизането на 10 милиарда лева европейски средства в българската икономика. . . Кой вярва, че ще става въпрос за някакво възстановяване, с не за крадене в огромен размер или ала бала! Аз лично никога повече няма да имам симпатии към тези дипломирани мошеници! Къде са 9-те милиарда изчезнали за една седмица? Мисля, че е време да се избират радикални решения нспр. Възраждане! Те твърдят, че ще уважат резултата от референдум! Значи засега няма страшно за ЕС или НАТО, ако народ

151

?!?

преди 4 дни

Днес е по добре да си от ГЕРБ от колкото от ПП ДБ

150

Анонимен

преди 4 дни

Такъв голям вой за това че България щяла да загуби ме съмнява . По скоро те ще загубят 10 млрд. Или по скоро няма да могат да спечелят. Даже и да се приемат няма да се дадат парите по ПВУ. С тези действия ПП и компания целят да им отложат лихвите по кредитите. Един вид обезпечение.

149

ГЕРБ да се махат!

преди 4 дни

Никога повече еднопартийно властване на ГЕРБ. Та точно ГЕРБ са отговорни за обири за милиарди, магистрали-убийци, рекет на бизнеси, беззаконие.

148

Размисли

преди 4 дни

Борисов няма лично интерес да се спрат кражбите! Как ще краде после, ако се докопа до властта? С какво ще пълни чекмеджетата?

147

Анонимен

преди 4 дни

Бойко Борисов саботира цяла БългарияБойко Борисов не иска Антикорупционен закон, иска човека да си имаме Корупция!Бойко Борисов от 2015 година НЕ иска да се гласува Антикорупционния закон и сега пак шикалкави, че било рано, било пребързано и тингири-минтири! 10 години и все се назландисва..

146

Ирония

преди 4 дни

Боко Тиквата го интересуват само шкафчета с пачки евраци, кюлчета злато и някоя Мата Хари да му прави еротичен масаж...къде го търсите вие за Закони?! Те не са му интересни законите...

145

Смях в залата!

преди 4 дни

Дайте му торта Сахер на пожарникаря-бодигард и да мучи като неандерталец като му говорят чуждестранните политици, къде го търсите вие за закони и защо са й на България 10 милиарда, щом той не може да си напълни чекмеждето с тях и да спи по гол тумбак щастлив до тях!!!

144

Анонимен

преди 4 дни

Тука в Столипиново живеем кат царе. Усвояваме социала от БГ и западна Европа. Караме модерни коли, ремонтираме си къщите със златни огради. Дигаме големи шумни сватби. Да живеят Меркел, Парапета, Ш0пара и банкянския нерез

143

ГЕРБ затрива Българи

преди 4 дни

Промените в Конституцията и гласуването на десетки закони беше нужно на България, за да вземе милиарди по Плана за възстановяване и устойчивост, защото България се нуждае от тази финансова инжекция. Това е уникален шанс да излезем по-силни от две годишната пандемия, да преобразим нашата икономика, да създадем възможности и работни места, да направим България по-екологосъобразна, по-цифровизирана и по-устойчива.Останаха 3 закона, а Бойко Борисов се е закучил като магаре на мост!

142

Анонимен

преди 4 дни

В основата на ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ в България е Партийната система и докато не се премахне тя,всички мерки и "закони" са ала-бала!Не сте ли го разбрали това бе говедца,наречени за благозвучие ... "народ"!

141

Реклама на ПП

преди 4 дни

Пак ли си угрижен за Плана за разрушаване на цели региони от държавата и строеж на вятърни мелници в Черно море?

140

КИРО ТЪПОТО.

преди 4 дни

НАПРАВО МИ ГИ ПРЕВЕДЕТЕ В КАНАДА В МОЯ СМЕТКА!

139

Христо Христов

преди 4 дни

За втория закон - в доклада на ЕК пише, че България НЯМА проблеми с корупцията. Затова и Рюте пусна България в Шенген. Факт.