16

Анонимен

преди 4 дни

Който е гледал видеото ще разбере долу-горе за какво става въпрос. Пилотска грешка.

15

Кръчматъ

преди 4 дни

Тех. неизправност, пилотска грешка или птица във въздохозаборника, което може да е фатално (случва се при свръх ниски полети).

14

Анонимен

преди 4 дни

Тези пилоти обучават новите ни пилоти ..Те са най -добрите и не са виновни ,за атентата ...

13

Въпрос

преди 4 дни

Професията военен пилот е тежка и рискована, ясно. Изпълняването на сложни фигури още повече. Заповядано е било да се прави демонстрация- ясно. Но защо е било нужно да са двама вътре?!? Това не е тренировъчен полет за пилот/ курсант, а демонстрация. По- зрелищно и демонстрационно ли става ако има човек във втора кабина? Ей това си мисля от петък .

12

Анонимен

преди 4 дни

Погледни вида и облеклото на вишите военни, и бързо си правиш сметка от изтерзаните и пиански, смачкани и унижени погледи какво мислене имат и на къде отиват. После погледни сръбските виши военни.

11

Анонимен

преди 4 дни

Много опитни ,способни пилоти !!!! Без зловредна диверсионна намеса в навигацията и управлението на системите ,двете момчета нямаше ,как да загинат ...

10

Урсула

преди 4 дни

Неопитът ги погуби,всичко друго е празни приказки!

9

Анонимен

преди 4 дни

Стара техника, липса на пари за гориво за да направят достатъчен брой полети летците, за да поддържат форма... Липса на пари за гориво... Прекалено голям брой военни пилоти, които практически няма на какво да летят... Техниката с всяка изминала година става все по-малко, а пилоти са много... Да се купи нова техника... Ама нямало пари... Нямало пари за гориво за самолетите, за да летели пилотите за поддържане на форма... Малък брой летателни часове... България от ден на ден затъва.Къде са парите?

8

Анонимен

преди 4 дни

Миналият път когато умря военен пилот се оказа, че той бил виновен... В България все мъртвите са виновни... Сега сигурно пак ще са виновни мъртвите...

7

Анонимен

преди 4 дни

Преди три години руснаци от ГРУ взривиха боеприпаси в два военни завода ..Установиха ги кои са и след време умишлено делото се скри .. Сега започнаха с авиацията ... Няма друга държава в Европа с такъв ,разграден двор и толкова изменници ... В английската енциклопедия ,за българите пише "" СКЛОННОСТ КЪМ ПРЕДАТЕЛСТВО "

6

Анонимен

преди 4 дни

Какво се разбра за взривовете в Елин Пелин???

5

Анонимен

преди 4 дни

Много поздрави от Руското военно разузнаване !!! По стар мафиотско - комунистически навик ,пратете Черната кутия в Москва и всичко ще бъде ясно ..

4

Анонимен

преди 4 дни

началниците са искали да покажат на чуждите гости какво могат и погубиха летците

3

До 1,3 и 5

преди 4 дни

Стига мърси чата, цапай само по дъската в училището, което си завършил!

2

Анонимен

преди 4 дни

Кой е, Путин, Ким Чен или Си Дзипин?

1

Анонимен

преди 4 дни

Т.е. всичко е възможно. Какъв пореден български професионализъм. Назначете комисия от депутати и да ходят да наблюдават обгорялата ливада, както онзи заседнал кораб с торовете! Поне 2 месеца!