105

Не само Германия

преди 4 дни

В Британия са останали само 40 работещи танкове и муниция за 2 дни война! Нидерландия си даде цялата муниция ( буквално) 155 мм на Украйна и цялото ПВО! Европейците са демилитаризирани от Русия!!

104

САЩ

преди 4 дни

Не иска Германия да се въжражи! За да може да продължават с окупацията на Дейтчланд! Полша и Франция не искат Германия да се въоражи от страх! ЕС не иска Германия да се въоражи, повече пари и данъци за ЕС да има! Даже еправляващите Зелени Социалисти не искат, парите им трябват за Зелената Сделка и 100000000000000000 бежанци!

103

Анонимен

преди 4 дни

Германия Нема право на оръжия още от Първата световна война :)))

102

Анонимен

преди 4 дни

Щом продължават да дават на Украйна значи не виждат нуждата да държат и това което имат. А това че на Русия и се покачи възможността за производство на оръжия в пъти е вина само и единствено на запада. Те сами го предизвикаха. Русия просто се пренастрои заради тях. Каквото си дробил това ще сърбаш

101

Анонимен

преди 4 дни

Опорките на бандера-шизофрениците не могат да смогнат да избягват темата от заглавието и статията, а тя е че натовското оръжие свърши.

100

Напротив

преди 4 дни

Всички нападат Русия, защото им завиждат на високия стандарт на живот, заплата от хиляда лева, и те искат да им ги вземат!

99

Кръчматъ

преди 4 дни

Бундесферъ беше съзнателно и целенасочено "Окастрен" от Щатите, Британия и Франция, а не от Меркел!!! Абе .... "Страх, лозе пази"!

98

Мале

преди 4 дни

Таз горката Русия все всички я заплашват и все тя прави войни! Цъ,цъ цъ!

97

Анонимен

преди 4 дни

Чибурашките са в екстаз! Германия на колене! Муахахахах! Как вярват само на всичко, като деца са!

96

До 94

преди 4 дни

И как си,,оказва"? Ами, не е ясно, ама.......

95

Първо

преди 4 дни

Честит 9 септември! И не се казва Северен Поток, а пАток! Е какви комунисти сте?

94

Ужас

преди 4 дни

Оказва се че България купува воена техника която гори най бързо и лесно в Украйна,това е тежко престъпления срещу република.

93

До 88

преди 4 дни

Добре че ми разясни бе, копейка , че се просветих! Ехх, как съм живял досега без руска телевизия?

92

ВЪПРОС

преди 4 дни

Германия разполага с най-големия военнопромишлен комплекс . Как така не може .В тази статия има нещо гнило и фалшиво . Проверете КОЙ произвежда танкове и ракети в Германия и каква марка са .Има една подробност която може да ги спре - Полша, с взривяването на Северен Поток .

91

Точно!

преди 4 дни

Абе, много несъстоятелна теза е това как разширяване на НАТО на изток не представлявало заплаха за Русия. Хич, въобще и изобщо няма такова нещо. Сега все едно няма нахлуване в Русия и избиване на цивилни от съюзник на НАТО и почти решено или решено натовски ракети да летят към Русия. Ако в Украйна имаше 100 000 натовски войници, танкове, артилерия и ракети? Вече се видя, че САЩ и НАТО отдавна са с идея да нападнат, а сега просто го правят през прокси, за да не скочат народите им

90

Не ща

преди 4 дни

Не ви искам кирливите БМВ и Ауди, искам си соца да лежа по 2 часа на ден под Москвича 412.....ферщанден?

89

Голяма статия

преди 4 дни

Германия не съществува и няма икономика да прави войни! За това си има Русия! Вие направихте откритие с тази статия!

88

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 88 Абе, много несъстоятелна теза е това как разширяване на НАТО на изток не представлявало заплаха за Русия. Хич, въобще и изобщо няма такова нещо. Сега все едно няма нахлуване в Русия и избиване на цивилни от съюзник на НАТО и почти решено или решено натовски ракети да летят към Русия. Ако в Украйна имаше 100 000 натовски войници, танкове, артилерия и ракети? Вече се видя, че САЩ и НАТО отдавна са с идея да нападнат, а сега просто го правят през прокси, за да не скочат народите им

87

Анонимен

преди 4 дни

"да покаже колко несъстоятелна е пропагандната теза на Русия, че разширяването на НАТО на изток представлявало нарастваща военна заплаха за нея" - това звучки като признание че НАТО никога не е имало шанс да води война с Русия и са ни лъгали 2 години и половина как с НАТО-вска подкрепа Русия нама как да победи в Украйна.

86

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 89 Всъщност Русия е като във вица за руснака в бар с турци. В бар руснак си пие водката с тениска "Турците не знаят как да се бият". Тумба от 20 турци го вади навън и си вадят ножовете с рев "А сега да те видим дали не знаем как да се бием!". Той вади калашник "Казах ли, че не знаят? Ходят на битка с автомати с ножове.". НАТО се лензят и джендърите се мислят за супер яки, щото ще се бият с танкове и армии. Русия държи атомните бомби и добре че все още не отговаря на провокациите.