140

Анонимен

преди 4 дни

Радев трябва да подаде незабавно оставка ...Проекта " Решетников " за преврат в България не успя и той ще носи наказателна отговорност ,за държавна измяна ..Пеевски скоро ще разкрие много факти ,за това !!

139

Така е

преди 4 дни

в нормалните държави, военни и полицаи не се избират на държавни длъжности!

138

Деди

преди 4 дни

Саше, не слагай свои думи в (т.е , не интерпретидай) интервюто на Госпожата относно Президента! Все пак хората гледат TV, а не само четат написаното в медиите-подпоги!

137

Анонимен

преди 4 дни

Една детронирана дама, поостаряла ментално и физически, е време да си седне на д- то, и да не се излага повече публично.

136

Диана

преди 4 дни

А бе вие които лъжете така безогледно за Радев ,не си ли давате сметка,че всички ние сме живи свидетели и с очите си виждаме кой какво прави Вие сте многотъпи парчета бе Смърдитенаканал Аре изчезвайтебоклуци мръсни

135

Анонимен

преди 4 дни

Президентството е най - корумпираната Институция в България !!! Огромни пари се доставяха през годините ттамот организирани ятаци ,на екипа на Радев Ако сме нормална държава ,бюджета и персонала трябва ,да се намалят наполовина и да се премахне тази огромна глупос - Вицепрезидент .... Абе тук не е Франция ,от Радев ,не зависи почти нищо ...Такава е Коституцията ..

134

Крим е руски

преди 4 дни

Какъв да е? Това го казва държавен глава на държава от ЕС и НАТО?

133

Анонимен

преди 4 дни

Корни, айде давай като дпсто, регистрирай се с нещо и участвай на изборите

132

нахална е!

преди 4 дни

Нинова е нахална, до безобразие! Радев е президент втори мандат. Нинова ли има заслуга за това? Тази нагла жена, няма ли да млъкне най-сетне или чака съпартийците й, да я подгонят с тоягите?!

131

ъъъ

преди 4 дни

БСП издигна Радев на втори тур го подкрепи ДПС

130

Лили

преди 4 дни

Еееее и ти да кажеш най- накрая една истина Браво,поздравления!

129

Българин

преди 4 дни

За първи път съм съгласен с Нинова. Макар че - колкото и твърдо убеден да съм в нещо, каже ли Нинова същото, започвам да се съмнявам дали все пак не е обратното.

128

Анонимен

преди 4 дни

ИЗВИНИ СЕ, БЕ!:))) АМА КЪСНО Е СЕГА!

127

Карачанаков

преди 4 дни

Що не го извикаш да се разберете като мъже?

126

Ivan

преди 4 дни

Другарке,аре в Крушовица,където винаги ти е било мястото!

125

Анонимен

преди 4 дни

Нинова, все пак от името на целия български народ искам да ти благодаря, че продължи достойно делото на Станишев да приключиш раковото образувание наречено БСП. Добра работа свърши - да си жива и здрава. Сега корпулентният феномен ще довърши и ДПС-то и българският народ ще поеме глътка свеж въздух. А на Бойко и Кирчо ще им дойде времето, не се притеснявай.

124

Анонимен

преди 4 дни

РАДЕВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ АДЕКВАТЕН ПОЛИТИК В МОМЕНТА.

123

Да ДОПЪЛНЯ 124

преди 4 дни

Президента Радев е единствения Политик в България , днес . Класа е . Другите са Партийци на заплата в Мафията . Трябва да се промени Конституцията и да станем Президентска Държава - така ще се знае КОЙ е Виновен .

122

Анонимен

преди 4 дни

Радев е единствения адекватен политик в момента

121

Непозната

преди 4 дни

А Корнелия Нинова е полезна за демократичните устои на държавата. На акъла да й се чудиш. Явно всички ни има за глупави.