39

Анонимен

преди 4 дни

a супер оферта и приключение, другата година през лятото тръгвам без доументи с една раница, преминавам всичкиградници нелегално, боикалям европа и отивам да претендирам за бежанец в Швеция. Хем супер екскурзия, хем ще си избия месеците НЕработа

38

Дедо

преди 4 дни

Те ги приемаха на талази на тазлази и сега - айде, чао!За 10 ония години си изградиха цели анклави и квартали, затворени общности, сега ще ги махат, ама нанайки....

37

Анонимен

преди 4 дни

30к евро са си добри пари. 3-4 нормални хубави заплати за България или 10 месеца приход от малък пасивен доход. И реално са достатъчно пари човек да започне доста видове малък бизнес. Готовият капитал е сладко нещо, гарантира по-голямо бъдещо финансиране.

36

Анонимен

преди 4 дни

Миналия месец в Дания вкараха зони, в които претъсват всички за които имат оперативни данни. И защо? Защото банди от Швеция идват през моста и се гърмят с местните банди. Обмисля се върщането на КПП-тата. Вие представяте ли си? Тези две подредени и хубави страни, в които от 60 години можеше да се движиш свободно, сега нямат ден без стрелби, взривове, палежи и прочие. Позор и провал за неолибералната политика.

35

Анонимен

преди 4 дни

Швеция сам са прецака. Първо с приема на множество мигранит преди 2015-та, а после след глупостите на Меркел. Но най-голямата им прецаквация беше, че раздаваха жилища и прочие, правиха им "гета" и опитите им за интеграция, бяха плачевно смешни и лишение от смисъл. Как му викаха американците - "тонално глухи". Демек доста богати хора, които не разбират от проблемите, даваха решения и бяха супер неадектватни. Следователно имаш общества в обществото. Честито!

34

ПиКаЧу

преди 4 дни

Абе май съм много прocтy

33

Анонимен

преди 4 дни

До Блажев КATИЛАЗаминавайте за педоландия като ни мразите, а уж трябваше да сте деца на дъгата.

32

ТЕЦ Доган

преди 4 дни

Защо не бях мигрант в Швеция.

31

Запознат

преди 4 дни

Имам приятели, които напуснаха Малмьо - град, намиращ се в най-южната област на Швеция, свързан чрез мост с Копенхаген. Хората преди, хващаха автобуса, влака или някои дори с кола, идваха за 25 минути в Копенхаген, взимаха двойна заплата, плащаха по-ниски шведски такси и се прибираха в Малмьо, който е горе-доло с размерите на Бургас и си има чар и прочие, а наемтие са на половина. Обаче го завзеха бадни - престрелки, палежи, бомби и тормоз над шведите. И правителстото им го отричаше с години...

30

Анонимен

преди 4 дни

Картинката на пубикацията, какво трябва да представлява?! Най-голямата грешка на ЕС, беше когато направиха така, че да не може да се съдят лесно медии за грешно покаване на данни и най-вече уронване на авторитет. И тогава почнаха едни атакаи, едни палччоюени. Някой портив миграцията - ама той нацист, бе! В мазето конц. лагер има. Сега на тая статия, картинката създава илюзията, че едва ли не на влакове мятат хора и ги карат в неизвестна посока, подбно на нациситите ... Аман вече!

29

Анонимен

преди 4 дни

До 90% може - Не и тези в Швеция. Ако говориш за "шейховете" - супер, ама никой няма да ги остави, да купуват наред. И дори да успеят да накупят много неща в България ... ще имаме 10 като Пеевски, да ги източат на макс, като позлват родните служби за лична охрана.

28

54

преди 4 дни

Защо минуси? Обясни ми, идват 50000 арабели тук и им им казват - "ето ви 78 лева на месец социална и 35 лева отгоре, ако е дете". Нямаш "помощ за жилище", което може да е до 2000 лева. Нямаш майки с по 5 деца, дето взимат колкото ИТ специалист, без значение, дали работят или не. Нямаш раздавка на корем, на общински жилища ...

27

#

преди 4 дни

Е как бе , нали Европа , нали равенство , приемственост и толерантност , нали това са европейските цености и традиции , сега изведнъж махайте се ?

26

Анонимен

преди 4 дни

До 29 - разлакта е, че студентската стипендия в България, не е 1600 лева. От там си вади извода за всичко друго. В БГ какво ще правят?

25

Анонимен

преди 4 дни

Защо с пари? Какво пречи всеки хванат нелегален да се товари на чартър и обратно вкъщи. Доста по-евтино ще излезе.

24

Анонимен

преди 4 дни

"Арабите не са бедни тия Спецялно те работят за арабската мафия." - 90% са толковя зле, че ако намалеят помошите с 20% ще унрат от глад.

23

Анонимен

преди 4 дни

До 42 - И кел файда гат плати? Ка ша стани? Ништу няя стани.

22

Бизнесмен

преди 4 дни

Давам 30 хиляди евро на всеки българин, който се махне от България!

21

Лили Барута

преди 4 дни

30.000 евра за да напустнат страната !? Абсолютно погрешен метод с непредвидени последствия....

20

Ивелин Михайлов

преди 4 дни

ВЕЛИЧИЕ ДАВА 60 ХИЛЯДИ ЛЕВА НА ВСЕКИ РИМЛЯНИН, КОЙТО НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ!