63

Анонимен

преди 5 дни

Фауве - над 100 хиляди могат да останат на улицата!

62

Краварски к0птор

преди 5 дни

Без руските ресурси геiропа е обречена

61

Анонимен

преди 5 дни

В един понеделник следобед в средата на август работници с каменни лица в завода за електрически автомобили на Фауве в Цвикау се промъкнаха между рамките и платформите на колите. Заводът отменяше нощните смени, уволнявайки стотици временни работници (временните нямат социална защита за разлика от unbefristet, в Германия вече назначават предимно befristet). Германия е изправена пред най-емблематичния момент в своята история на индустриален упадък, тъй като нейният най-голям производител се готви да премине Рубикона на затварянето на заводи. Съобщението на VW е повече от закъсняло признание за т

60

Анонимен

преди 5 дни

При Тодор Живков имаше кисело мляко. В стъклени буркани, не в пластмаса, от закваска и с живи бактерии в него и което след 2-3 дни се разваляше ако не се изяде. Младите хора днес никога не са яли кисело мляко в живота си, не знаят вкуса му, освен ако не си правят домашно, много е вкусно и полезно. Доставяше се в магазините рано сутрин по тъмно, преди да са отворили, оставяха палетите с буркани пред магазина. Представяте ли си днес при демокрацията и мизерията да оставят стоката пред магазина преди да е отворил!

59

Анонимен

преди 5 дни

Заводът на Volkswagen Волсбург е пред фалит..

58

Анти-ЕС

преди 5 дни

Кой взриви Северен Поток, кой вкара нелегалните афро-арабаи в Европа, кой вкара Европа в Гржданската война в Майданска Украйна-ЮДЕХАЗАРСКИТЕ БАНКСТЕРИ- СО РОС И КОМПАНИЯ.

57

Анонимен

преди 5 дни

По време на соца не си заключвахме къщите сега не смееш и торбичката с *** да си оставиш, че веднага ще ти я откраднат

56

Ром"с

преди 5 дни

Драги доведе до това увеличаване на цените в момента ,когато бе шгф на ЕЦБ прие решение да се печатат евра и да са "подаряват" на потребителите -хората, да харчат,харчат и пак да харчат ...да спасят положението в икономиките след Леман Брадърс от 2007.... Визията на Драги-след мен и потоп.

55

Анонимен

преди 5 дни

През цялото време на съществуване на социализма стандарта на живот в социалистическия лагер беше равномерен навсякъде и беше много по висок средно от капиталистическия свят, но сравняваха само със САЩ и западна Европа, но не и Южна Америка, и Африка, и Азия, които също са част от капиталистическия свят.

54

Анонимен

преди 5 дни

А мене защо ме пренебрегват? Аз от две години пиша тука, че ЕС се разпада, а никой не ми дава пари. А Урсула дава тлъсти хонорари на Марио Драги, да и напише доклад, че ЕС е пред крах и са нужни един трилион за да се оправи. А мене защо ме пренебрегват, а!

53

Анонимен

преди 5 дни

Индустриалното производство в Русия е нараснало с 4,4% през първата половина на 2024 г., съобщи Росстат. Основният двигател традиционно е преработката, по-специално отраслите, свързани с отбранителната промишленост. Индустриалното производство показва непрекъсната положителна динамика от март 2023 г. От февруари 2024 г. е налице "фаза на нов подем" на индустриалното производство, съобщават експерти от Центъра за макроикономически анализи и прогнози.

52

Путин Ленин

преди 5 дни

Анисио, не се занимавай с такива сложни и скучни работи, ми дай статия за новата любовница на Брад Пит.

51

Абе

преди 5 дни

Днес нема ли да кажат че има глобално застудяване на тия температури или не е политкоректно спрямо зелените терористи. Европа едни коли прави и искат да ги дадем на Китайците

50

Анонимен

преди 5 дни

35 При соца само някои бяха богати и привилегировани, другите имаха за всеки по филийки. И не можеха да пътуват на запад, само комунистите имаха тази привилегия.

49

Анонимен

преди 5 дни

Ха, санкции ли? Санкции ли, на руски нефт и газ, сърбайте си попарата сега. България си стои на дъното, каквото и да се случва. Но вие потъвате

48

Анонимен

преди 5 дни

17 Пий си хапчетата и не се дръж катопростак, какъвто си, на стари години.

47

СТОП ВЕДНАГА СОЦИАЛА

преди 5 дни

НА ИНДИЙЦИТЕ И СЪКРАТЕТЕ СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ЧИНОВНИЦИ

46

Анонимен

преди 5 дни

Аз израснах в соца, буквално скитах по улиците на градовете ит 4-5 годишна възраст. На 5 се пробирах сам от детска градина Дори един шофьор на камион ей така ме видя да си играя на улицата и ме попита - искам ли да покарам малко. Аз без страх се качих но за съжаление не натиснах спирачката и леко влезнахме в дерето. При всяко положение никой не ме е откраднал още повече законите бяха такива че и да си помислиш не смееш

45

Улетел из окно

преди 5 дни

Червенит линии на Путин станаха кафяви и миришат. Отворете прозорец да се проветри!

44

Анонимен

преди 5 дни

Хубаво е, че има и мислещи хора като госпожа Н3ли Христова! Напълно подкрепям нейните думи!