57

Анонимен

преди 5 дни

Ама то имало младежи на промяната ли Кирчо :))) Взехте да си приличате с Боко, там също имаше едни младежи, дето го защитаваха пред имота му в Банкя :)))

56

Анонимен

преди 5 дни

Да приемели законите, за да ОТПУШАТ държавата!?!? Киро тапата запуши държавата. Сега ще я отпушва. Трябва да му направят клизма на мозъка.То бива толкова наглост, но този се гаври с хората. Киро кеша е закъсал много здраво. Никой не му вярва.

55

Гъдьо

преди 5 дни

Боко Бокооо...какво джентълменско споразумение..кви 5 лева бряяя...тръгнал с Харвардските маст-ии да преговаря,същите,които го арестуваха..юАсан Васильов който за 2 г.докара 30% ИНФЛАЦИЯ И СТОПИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА МИЛИОНИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ...вика:" споразумение с Борисов....не си струва дори хартия та,на която е написано....."!?!?

54

Анонимен

преди 5 дни

Хасанее, вие добре си крадете и добре си живеете. Не ни обяснявай как след вас българите живеели добре и охолно, че пенсиите вдигнахте 2 пъти, а храните 3 пъти. След вас още по-голяма мизерия

53

Манчев

преди 5 дни

Алоуу, този дето се мислиш за нещо си - зад гърба ти има само магаренца :))) Не си ли разбрал ,че временцето ти да си по върховете отдавна е изтекло ?! Чиба ! Чиба ! Чиба !!!

52

Анонимен

преди 5 дни

На Гнома най-големия младеж едвам се вижда темето зад Киро. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Също Йода е.

51

Анонимен

преди 5 дни

Звучи като заплаха. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха

50

Няотс

преди 5 дни

До Анонимен 40 И Линда "мисли" като теб, щото заради Борисов Киро и Лена се бяха карантинирали цял месец на спокойствие! :)

49

Анонимен

преди 5 дни

Хаах, наистина ли, Киро просто е казал "дженстълменско", или е правописна грешка в заглавието? Не бих се изненадал след "куролация".

48

Анонимен

преди 5 дни

От по-голямата, към по-малкото зло. ГЕРБ-СДС и още някой, който няма да изнудва първата политическа сила, за да има кабинет и държавата, която вече стигна дъното, благодарение на юмрука на Радев, ИТН,ПП,ДБ, да тръгне напред. Харесва ли се на някои, или не, ГЕРБ е най-стабилната партия в момента, която се променя, има капацитет и може да извади страната от блатото. С полза за всички, дори за опонентите й.

47

Анонимен

преди 5 дни

На мъже с боядисана коса не вярвам на нито една дума. Киро, не си вред с главата.

46

Анонимен

преди 5 дни

Трябва да напишете джендърско споразумение, некадърницииии!

45

Анонимен

преди 5 дни

Този се подиграва. Целта му е да се докопа до десетте милиарда по ПВУ. Измамници. Международни крадци и мошеници!

44

Анонимен

преди 5 дни

Направиха ли на Киро психиатрична експертиза или няма смисъл?

43

Йордан

преди 5 дни

Петков е най-злoбното и завистливo човече в цялата българска политика.

42

Анонимен

преди 5 дни

Киро е изпечен и доказан лъжец. Винаги ще измами най опростачвната част от населението!

41

Анонимен

преди 5 дни

Като гледам какви младежи са зад гърба на кирето, няма начин да не му вярвам. Макар че откак се е появил, зад гърба си има само провали. Ама лаф да става. То в Щатите и Германия какви л. на ги бъркат, кво остава у нас.

40

Анонимен

преди 5 дни

Да не забравяме, че Борисов забрани хората да напускат домовете си! Можеше да се пътува само с декларация! Правителството на Кирил Петков и ПП-ДБ отмениха това!

39

Анонимен

преди 5 дни

По-добре Кироюгенд отколкото Тиквенюгенд!

38

Анонимен

преди 5 дни

Киро е доказан рецидивист лъжец. Многократно е осъждан за лъжа! Факт!