121

00-11

преди 1 седмица

Ами или ще изринем ОПГ Олигархията в Бг, в лицето на Тикви като Винету, и ще имаме поне някакъв шанс да съхраним държавата си или вече сме свидетели на началото на края й!!! Средно веке нема!!!

120

Дедо Ви Поп

преди 1 седмица

Идем да ви опевам ! Вечна ви памяааат ....

119

Сик

преди 1 седмица

Мутрата пак се прави на умен.

118

Чекмеджан Велики

преди 1 седмица

Море глава си давам, чекмеджето празно не оставам!

117

ХУБАВ ПЪТ

преди 1 седмица

Абе гледам тук там се прокрадват разни камънье павета и дръвйе , нов път ще се строи тука друже , нов път в тези канари ! Ама не такъв като магистралите му !! А той и те ще бъдат надзиравани добре да го строят . ПОД НАШ НАДЗОР . Ето тогава пътят ще е добър .

116

Ужас

преди 1 седмица

Абе само на мен ли ми се струва, че този на снимката все повече заприличва на една голяма част от електората си? Много си черен Бойко - защо и заради кого почерня така?

115

Гиб Мелсън

преди 1 седмица

Преди ни казваха колко лошо е нещо диктатурата и колко хубаво нещо е да има избори. Сега ни казват колко лошо е да има избори след избори и че най-хубавото нещо което може да ни се случи на този свят е само Винету да ни управлява, вече второ десителетие.

114

Анонимен

преди 1 седмица

ББ иска властта за да гепи отново повече и много пачки.... Т.е. не заради самата власт! Ако я искаше заради самата ВЛАСТ - щеше да избута нещата към това БГ да е президенстка репуплика и да стане несменяем президент )))

113

хахаа

преди 1 седмица

Иска да каже, че той няма да си реже главата, а другите. Щото той има тиква!

112

Анонимен

преди 1 седмица

Горко на тази партия, която ще сключи с "джентълмена" ББ споразумение! Още по-зле и за българина с такъв скандален лидер! Да демонизираш тези, с които ще се сглобяваш, може само една криминална особа като този

111

Анонимен

преди 1 седмица

По-добре да няма правителство това ги изнервя и ще почнат да се трепят един друг . Вече се почна с ДПС и БСП

110

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

И тоя е в заверата Доган да влезне в парламента и бъде назначен от Синагогата за негов председател,така че да иземе функциите на президента. Ажсошютна параноя,дами и господа...абсолютна шизофренна аврамистична параноя. То от чуването на гласове и кяризенето на видения на Авраам и Моисей фараоните тръгва и генетичната мания за власт и кръв.

109

Анонимен

преди 1 седмица

Държавата не се ли отърви от този и в частност партиите, горко ни и горко им че ще влезнат в договора с тази мутра.

108

До 90:Възмутен

преди 1 седмица

Имало две редовни правителства от ПП и ДБ.....!!!? И как стана това? Благодарение на управленският им капацитет.. ! Не, благодарение на гласовете на ГЕРБ и ДПС ! Относно свалянето, огромния мерак за власт на всякъде ги свали. Има хубави поговорки: "Пусни го под кревата, и той да се качи на кревата ", "Изпиши му веждите, та да ти изкара очите ". И сега искат много, много, всичко,.....а пак нищо не могат! Аматьори отвсякъде!

107

До Борисов е прав!

преди 1 седмица

алооо забравяш че боко е бодигард на бай тошо, той трябваше да унищожи комунистите в Бг, а не го направи, той е част от проруските сили, той построи на путин "турски паток" с пари на българския данъкоплатец, без капка газ за нас

106

НЕКА !

преди 1 седмица

Нека и народа каже най-после като политиците , КОЛКОТО ПО-ЛОШО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ! ! ! Ритуално да отреже главите на политиците с магистратски тела !

105

Кръчматъ

преди 1 седмица

Ами 34 години държавата беше управлявана от Тикви като тебе, бе, Винету и резултата е повече от ОчевАден!!! Предстои ни още по-дълбока и тежка политическа, икономическа и социална криза, щото именно такива кът тебе "изчистиха" политическото пространство в Бг от честните и достойни хора в политиката. Престарахте се!!!

104

Анонимен

преди 1 седмица

Горко на тази партия, която ще сключи с "джентълмена" ББ споразумение! Още по-зле и за българина с такъв скандален лидер! Да демонизираш тези, с които ще се сглобяваш, може само наш Бойко.

103

Факт

преди 1 седмица

Всички ВЪН, скоро ще додйдат паветата, много е скоро....Подарихте държавата на Боко и шиши

102

Зозо

преди 1 седмица

А Костадин /Брикса/ Копейкин кога ще обясни защо в БРИКС има най - много операции за смяна на пола???? В Бразилия по Здравна каса. В Индия признат трети пол и операции на деца.....