7

Анонимен

преди 1 седмица

Кой каквото и да казва всичко е за пари. Ако нещо не става с пари става с повече пари

6

Анонимен

преди 1 седмица

Има тук едно, не знам дали има 22 г. или е по-младо. Получи от баща си подарък "Ягуар", но вече два пъти пропада на шофьорския изпит. С кой акъл този баща купи такъв мощен автомобил на девойче, което не може да запомни елементарни неща от правилника, а рефлексите й не са на достатъчно ниво за шофьор и то на тази възраст, когато рефлексите на човек са най-добри?

5

Анонимен

преди 1 седмица

До Лобистски закон. - Ама пак минаваш кандидатстудентските с таксите и прочие, но имаш специална преференция, да не "избуташ" някого, така че да има повече бройка и такси, нали ;)

4

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 2 - Дали е от 1999-та или 2024-та, няма да има особена разлика.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Проблемът им е, че повечето се вдървяват на изпитите. По-скоро трябв да ги пращаме на някакви психолози или нещо подобно. Без грешка минава всички гадни места, леви завои на натоварени места, паркирането им е без забележка, очите са винаги където трябва, реакциите са топ, НО - появи се изпитващия, видят му пагодните и замръзват, все едно ще ги бие ония ... И 100 пъти да се яви на курсове, няма да му помогне.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Първият път нарочно късат за да си платиш за второ явяване на изпит.Отделно има и школи, където преподават на стари автомобили от преди 2010.

1

Лобистски закон.

преди 1 седмица

То тогава да въведем същото и в университетите. Ако 4 пъти не вземеш изпита плащаш още една семестриална такса и повтаряш годината.