152

Лъжец е Борисов.

преди 1 седмица

Този нагъл лъжец се чуди как да хитрува, лъже-маже, само и само да се докопа до властта. Гръцка система исщал, мажоритарна система исщал, нам си що му се искало...абе тигво проста забрави ли преди 4 години народа протестира масово срещу теб и крадците около теб, викаха ти - "Мутри вън!" От властта!!!

151

Не се ли наяде

преди 1 седмица

Бе мутро гадна, свинска?

150

Б Клука Бойко

преди 1 седмица

Бойко да го опрашат ***.

149

ДържахаКонтрабандата

преди 1 седмица

С Цецо Артекса де е ба мутрите

148

Дупееее

преди 1 седмица

151 ааа не е така има стаж в надуването на кожения дрегер

147

Анонимен

преди 1 седмица

Боко просто лъже както винаги. Захариева , секретарката на Плевнелиев, заедно с Плевнелиев му ги даде Прокопиев. Тази без нито един ден стаж обиколи всички министерства.

146

Агент 007

преди 1 седмица

Боко и Домуса и българските служби продаваха каптагон на идил

145

Анонимен

преди 1 седмица

Без пеефски и борисов след изборите! Да бъде!

144

Тоя побойко

преди 1 седмица

Много поумне, бе! Чак свети, като 100 ватова крушка! Борисов, нещо да кажеш за ИДИЛ?

143

Анонимен

преди 1 седмица

Най големия лъжец се оказа Бойко Борисов, а най-наглия крадец е Пеефски. Еднакви са, затова се обипат и се пазят взаимно!

142

ПП-ДБ

преди 1 седмица

Mачкай Боко!

141

Гражданин

преди 1 седмица

Абе аз знам сой копува грасове ама ако подам сигнал знам също че и полицията и службите са с тях и може да ме застрелят като онзи който уж го викнаха на разпит в ДАНС от партия БНО и го убиха.По Бойково време Междодругото.

140

Анонимен

преди 1 седмица

герб не трябва да бъде регистрирана за избори въобще. цик е в нарушение на елементарни норми - партия, която е била на власт и е разрушавала икономиката на страната, е банда диверсанти - какво ще правят в народното събрание след изборите - ще продължават със същото. имало избиратели за тях - на избирателите трябва да се предлагат само качествени партии, а не мошеници да ги лъжат. което може да се докаже от стат. данни за всякакви разрези на общество и икономика. нито една медиа не ги ползва.

139

Анонимен

преди 1 седмица

Горкия, вече почва да осъзнава че с корумпета никой не иска да прави коалиции, а обръчите от фирми огладняват, кметовете почват да издишат и пирамидата за усвояване на средства за асфалт като вафли се срутва.

138

Анонимен

преди 1 седмица

Винету ще бълва предложения защото колкото и да е т ъп усеща че след изборите пак всички ще го третират като прокажен.

137

Демократ

преди 1 седмица

135 У рвоо аз не съм копейка аз съм Демократ!И ти казвам че София е *** като шу н дата на Фандъкова.Грозна ска па на без един нормален тротоар смърди на клошари мутри навсякъде спират си къде им е кеф с скъпите коли всяка селска из мет е паркирала каде и е паднало.Супер неадекватен градски транспорт всички сгради приличат на такива от Максуда.Нява веста за паркиране и е презастроено сиво комунистическо с улици с руски имена!К е н е ф!

136

Бойко съм

преди 1 седмица

Ще променим системата, аз съм начело на най - голямата партия, справедливо е да управлявам и ще управлявам ..

135

Анонимен

преди 1 седмица

Бивш Комунистически Циркаджия!! На времето при бабичките вървеше Мутро! Но сега,при все по интелигентните млади българи Не вървиш! Аз очаквам на тези избори.Младите хора най вече,да те поставят на " местото" ти!-:))) Ти стана нямаш,но и Няма да ги купиш!!!-:)

134

Анонимен

преди 1 седмица

румънците дръпнаха, защото избиха комунистите си, а нас ни управлява бодигарда на бай тошо, е за това сме най-бедни и най-корумпирани!

133

Анонимен

преди 1 седмица

Това са последните избори, на които тандемът Борисов Пеевски ще се яви като някакъв фактор! Лойко от Банкя, отчайващо се нуждае от купен вот не по-малко от Шиши, за това той иска някой да му даде служебни места за да не се охарчва. Вече почти 3 годи няма възможност да краде и се чувства като алкохолик преди посещения на анонимна среща на алкохолици. Най-важната промяна за да има честен вот е да се премахнат цифрите от изборните бюлетини, така неграмотните *** (*** и българи) които гласуват под команда или срещу заплащане ще бъдат намалени максимално.