7

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 1 седмица

Нинова е аут , това е Супер . Но , какво прави там Мая Манолова - тя е също стара мома .БСП ако мисли да привлече Избиратели с Мая Манолова и Татяна Дончева , бърка .Все едно ГЕРБ да върне Искра Фидосова , Лиляна Павлова , Деси Атанасова , и тази *** .

6

Буда нудиста

преди 1 седмица

Хахаха, Дебелият ман галски *** и Русата Златка-част от бунта на Съсела и мишоците в БСП! Да видим по-нататъка сагата с "модерните леви" на 100ичков! Хаха

5

леле цирк

преди 1 седмица

айде почна се с деветосептемврийските лозунги

4

ПроСоТо

преди 1 седмица

така и не разбрах какво толкова прегреши Нинова,та я низвергнаха по толкова брутален начин ?...Критика-бива,но те я обезглавиха...Що за свирепщина ?.../за протокола:-Не че ме вълнува тая тема,просто прави лошо впечатление../.

3

ъъъъъъъъъ

преди 1 седмица

зафиров , колко милиона би казал :)

2

е не е ли смешно

преди 1 седмица

Развълнувани, изпълнени с оптимизъм и надежда, отговаряйки на повика на времето, отговаряйки на историческия момент, отговаряйки на надеждите на стотици хиляди, даже бих казал милиони български граждани за лява алтернатива, регистрирахме коалиция от партии "БСП Обединена левица", която дава своята ясна, категорична заявка за участие в предстоящите парламентарни избори и отличен резултат.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Манолова новото старо изображение на бкп заедно с този подпухнал човече ц били новото незнам кого и как ще лъжат сега