46

Анонимен

преди 4 дни

Ако световната система на доминация на запада не се запази, и западът трябва да живее според възможностите си и това с което разполага, всичко ще се срине и ще доведе до пълен икономически колапс. Такъв е бизнес модела на западната система - базиран е на постоянно разширяващи се пазари и увеличение на производството за което са нужни евтини ресурси от колониите преди и днешните васали. След загубата на НАТО в Украйна икономиките на запада ще колабират и ще се сринат.

45

междувременно

преди 4 дни

Територията на Украйна намалява с всеки изминал ден.

44

Анонимен

преди 4 дни

"Радикални десни", както уродливвите медии наричат нормалните хора, са онези които мразят жендъризъм, мразят войни, мразят либерастия, мразят някой да им вземе децата и да им сменя пола, мразя корумпираните политици, мразят да им крадат данъците и да ги дават за мигранти и войни, мразят да им увеличават данъците постоянно, мразят непрекъсната изкуствена инфлация, мразят гей паради, мразят тоталитаризъм. Онези психясали либерасти които ги наричат леви в момента са лунатици и рак за обществото.

43

Анонимен

преди 4 дни

Автомобилните заводи в Германия затварят. Стотици хиляди остават на улицата.

42

Анонимен

преди 4 дни

Няма такова нещо като Европа, има един континент - Евразия. Европа не е континент, това е малко полуостровче, половината и територия е заета от Русия. Европа умира, бъдещето е на изток. Така както само до преди няколко години всички се стремяха към западна Европа, така в скоро време всички ще се стремят към Евразия.

41

Анонимен

преди 4 дни

СВО нема край!

40

Анонимен

преди 4 дни

След края на СВО ЕС ще се разпадне.

39

Анонимен

преди 4 дни

Защото се финасират от една и съща червена сграда

38

Анонимен

преди 4 дни

вчера шолц разписа съглашение с кения за 250 000 емигранти - трябвали му за промишленоста- българите дето ги засмукаха преди 20-30- години вече се пансионираха тия кръвопийски страни треба да се унищужават

37

Анонимен

преди 4 дни

Гейчета, бегом в англо-саксонската мека на джендаризма.

36

Лошо

преди 4 дни

Европа загива,окупирана от сащ и некадърни и зависими политици с техните безумни решения.

35

Анонимен

преди 4 дни

Важното е да работят против джендъризъмът.

34

Анонимен

преди 4 дни

Лицемерие и деградация на Запада и възход на Азия, няма как нещата да останат по старому.

33

Анонимен

преди 4 дни

28 да приемем острова фиджи е ЕС! Има един блогер от Фиджи който казва че острова не е във война с никой и свободно говорят английски за разлика от твоите блогери.

32

Анонимен

преди 4 дни

Разлика няма! Това са едни и същи ***, финансирани от Имоерията на злото за да ерозират демокрацията в свободният свят. Трябва да си *** или заблуден за да не виждаш действителността. Ако това наистина са леви и десни партии антагонизма и противоречията между тях ще са перманентнтни и непреодолими, а те са като радеФ и прасето от ДПС- и двамата на руска хранилка.

31

Анонимен

преди 4 дни

Войната в Русия скоро ще прерасне в ТСВ. Обаче Никой няма да спечели.

30

Анонимен

преди 4 дни

Събрал Пиночет народа и казал: Първо - ЩЕ СЕ РАБОТИ! Част от народа избягали.... Второ: НИКАКВО КРАДЕНЕ! Още една част избягала ....Трето: НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ! Тоя път никой от Народа не избягал. Пиночет: ..Какво бе, и един ли няма?? От Hарода: Ами те...Комунистите още като чуха за работа избегаха!

29

Анонимен

преди 4 дни

Леви цели с десни мерки!

28

Анонимен

преди 4 дни

Има един чудесен украински блогър в YouTube- казва се Андриюк, а каналът се казва ЗУПИНИ ЛОСЯ, или в преносен превод СПРИ НАГЛЕЦА. Авторът показва и разобличава уникалната арогантност на ушaнките, където и да се намират те! Мразят чужбината, ала не я напускат! И снасят гнидите си там, за да си осигурят повод някой ден да влязат там и да ги асвабадят от приелия ги народ

27

Анонимен

преди 4 дни

ЕС ще се разпадне и единственото решение е да се затворят границите за тези "лекари и инженери" дошли само да цоцат помощи. Който е дошъл да започва да работи ако не на самолети, кораби, влакове и кой от дето е дошъл. Европейците вече се чувстват безправни в собствените си държави в сравнение с бежанците. Ти гърбиш, плащаш данъци, спазваш правила, а те само се плодят, лежат и се пресмиват на работещите. Това някак изнервя нормалния човек. Друго основно е да се преусмисли външната политика на ЕС!