71

ко си е верно!

преди 1 седмица

До Анонимен: Така е ! ОБАЧЕ Заради тия несъществуващи оръжия НАТО не смее да нахлуе откъм прибалтиките! Да живеят несъществуващите безаналогови оръжия! :)

70

Анонимен

преди 1 седмица

Европа купува американска газ на 4 пъти по-високи цени отколкото я купуват американците. Нефт - два пъти по скъпо. В следствие на това конкурентоспособността на Европа е унищожена - промишлеността с която Европа се славеше в продължение на векове, се оказа неконкурентоспособността. Прословутата автомобилна промишленост на Европа е в окаяно състояние. И при това няма никакъв шанс за възстановяване.

69

Vol'Jin

преди 1 седмица

Та големият въпрос е какво е разгневило мюсюлманският султан толкова, че да срине Ал Масиаф? Едва ли точно те са му били основният проблем! Някакво лично отмъщение за нещо направено или ненаправено от поддържащите равновесието! Или дезинформация от някого !

68

Анонимен

преди 1 седмица

Европа се лиши от пазарите на Русия и от пазарите на Китай. Европа стана инвестиционно непривлекателна, никой не инвестира в ЕС - цената на производство нарастна колосално, в какво да се инвестира.

67

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ кога станаа конфуцианци, за това ли не могат да направят хиперзвукови технологии, щото четат Конфуций?

66

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 64. Тежката зима не беше ли опорката от 2022ра? или вече ги повтаряте, че не ви плащат достатъчно за да мислите

65

Анонимен

преди 1 седмица

Последните 30 години НАТО нямат нито една победа в многобройните войни които водеха, нито в Ирак, нито в Афганистан, нито Либия, нито в Сирия. При това тези страни са несравним военен потенциал спрямо Русия. И сега как си представят, да победят Русия?

64

ПО - интересно:

преди 1 седмица

в САЩ: Мигранти избивали патици и котки, за да ги ядат В САЩ домашните любимци заемат важно място в (менюто на) семействата - ха ха ха!

63

Анонимен

преди 1 седмица

При Тодор Живков 70те години промишлеността на България беше повече от Гърция и Турция взети заедно. 90те години започва световен процес за разпределение на труда. Евросъюза като вътрешен пазар се превръща в пазар за Германия, а всички останали производители, включително и България бяха напълно ликвидирани, енергетиката също - атомните централи в Прибалтика и България бяха ликвидирани. А в момента СВО ликвидира промишлеността на Германия.

62

Анонимен

преди 1 седмица

Слабия преувеличава военната си мощ, а силния я крие - Кофуций. Затова руснаците от 10 години се хвалят с несъществуващи оружия.

61

Само

преди 1 седмица

Ботоксовия фашист може гарантирано и напълно да разпадне Разия.

60

Анонимен

преди 1 седмица

Задава се тежка зима и зверски цени на тока. Целият ток ще се пренася в Украйна, я остане - я не остане за България. Енергийния капацитет на Украйна е унищожен, а украинския народ не трябва да страда заради руската агресия за да може да победи Русия.

59

Анонимен

преди 1 седмица

Една трета от енергийната система на Украйна е унищожена, само с няколко ракетни удара от последните дни. До зимата Русия ще унищожи на 100% енергийната инфраструктура на Украйна.

58

Американомучалките,

преди 1 седмица

ЗАЩО краварите не могат да направят хиперзвук още? май е трудно без руски гениални учени а? И не могат да си купят че прахосмукачката за мозъци се счупи преди 20 години!

57

Ганьо

преди 1 седмица

Аве, без Иван Атанасова нямаше да има никакъв хипер звук. Пак руснаци намазват покрай булгари.

56

Споко

преди 1 седмица

Споко, ЕС минава на карбан фри енерджи от вятърни турбини и слънчеви панели.

55

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 57. Въри питай претрепаните от тях дали не бачкат.

54

Анонимен

преди 1 седмица

Какво могат примерно страни като Норвегия или Белгия или която и да е страна от Европа с малки изключения без Германия? Те нищо си нямат, не могат един котлон или кафе машина да си произведат, да не говорим за автомобили и т.н. А Русия има от къде да купува и автомобили, и техника и всичко, а вече работи и сама да си произвежда.

53

Анонимен

преди 1 седмица

Е то от години е ясно защо ги арестуват - щото "безаналоговните" оружия не бачкат. Има ги само на чертежи и на клипове в тубата.

52

Vol'Jin

преди 1 седмица

Всъщност много е вероятно Ал Масиаф да е много по-древрн отколкото си мислим. Датиран малко след падането на Вавилон и вероятно оцелелите перси от култа към Нинурта! Бог на войната и земеделието, но според Ангелов това е грешен превод и интерпретация . Макар Нинурта да се изобразява като *** полуорел държащ кошница с плодове и грижещ се за растения - образът е символичен! Падането на Ал Масиаф е въпрос със сложен отговор! Някой го свързват със Салаадин и големият въпрос какво е разгневило