191

обективен

преди 1 седмица

От където са минали хамериканците ,остават само руини ,пепел ,гробове и милиардни дългове ФАКТ!Истинските българи помнят и знаят за бомбите над София ,Враца ,Г.Оряховица ,Кюстендил ,Пазарджик и още близо 140 населени места.Болници ,училища и църкви са унищожени , а "новите ин.дианци" направиха...паметник на убитите терористи от ФАЩ! И никой не смее да си спомни за тази жестокост и варварство.

190

Анонимен

преди 1 седмица

Да бе да тия не можем дори да ги изгоним от базите си ще ни направят цветна революция както през 1989 и 1997 година.

189

Анонимен

преди 1 седмица

Кога по-точно? За да изтудя водката.

188

Анонимен

преди 1 седмица

Този умник защо си мисли,че някакви американски кораби и самолети ще защитават Тайван? Какви американски кораби и самолети защитаат Украйна? В Тайван ще е същата работа -продават оръжие на Тайван "помощи" и ще се опитат да набутат в огъня и Япония и Ю Корея, за да може 3 държави да купуват като ненормални американско оръжие. Те ще продават оръжие на ЕС, Украйна, Тайван, Япония да се бият за демокрацията. САЩ ще седят отстрани и ще се грижат да не се подписва мир и да се поддържа огъня навсякъде.

187

ПАПАНДРЕУ

преди 1 седмица

АЛЯСКА Е РУСКА. ИСТАНБУЛ Е ГРЪЦКИ !

186

Анонимен

преди 1 седмица

ЕС трябва да наложат визови ограничения за американци.

185

Анонимен

преди 1 седмица

При евентуален разпад на Европа, най-големия губещ би бил Германия и всичките DAX концерни.

184

Приятел

преди 1 седмица

И дано никога не ни изпращат тези катафалки Ф-16 ,за които Тиквата плати над 2.5 милиарда лева /т.е. петорна цена ,без въоръжение при това!/ ,само и само да угоди на алчните си господари.А сега искат и нови 2 милиарда за тенекетата Страйкър и други 5 милиарда за Пейтриът.Ако може и военните бази да си вземат ,преди да са станали мишени.

183

ХАХА ХА ХА! $млд

преди 1 седмица

""ужасно за Европа бързо изтегляне на войските" ТОЕСТ като САЩ си го извади от леката жена Европа...и тя ще остане незадоволена при изнасилване... инересно твърдение!

182

Vol'Jin

преди 1 седмица

Сега има въпрос - кой е пък тоя Гифърд? Е да де? По рожденни име Гифърд III фамилията все му я забравям и актьор на Бродуей (за малко и то много неуспешен) в Никсън традиция , а българското население го познава като Ричард Ран и Доналд Ът!

181

А краварите КОГА?

преди 1 седмица

Когато опоскат промишлеността на Германия, бутнат социалния ред във франция и нанесат достатъчно щети на бившия източен блок - тогава!

180

Vol'Jin

преди 1 седмица

Ама що се чудите след Гифърд, че тук не ви харесваме много? Не мое да има такива циркаджии като САЩоамериканци! И зад цирка пладнешки обири!

179

ха-ха-ха

преди 1 седмица

До Анонимен п.176-Човече ,пий си хапчетата!ФАЩ се интересуват само от парите и от интереса си!Целия ЕС се управлява от техни слуги и прислужници!Отдавна останалия Свят и разбрал краварската подлост и се опитва да се отърве от крадливата ръка на чичо Сам!

178

Анонимен

преди 1 седмица

Анализатора крие най-важното. САЩ се махат от Украйна не заради някакъв митичен Китай и Тайван, а защото Украйна вече няма с какво да си плаща за "помощите", вече нямат земя и фирми които да продават. Другата лъжа е че Украйна ще получи помощ за 61 млрд$, това е лъжа 1) Това не са помощи, а заеми 2) заемите към Украйна от тези 61 млрд ще са под 14 млрд.

177

Американофилите,

преди 1 седмица

ревете ли? Ама не така!

176

Vol'Jin

преди 1 седмица

Ураааааааа, ураааааа , ураааааа .....а дано ама надали! Тоя термин Европа включва и България и Румъния нали?

175

справедлив

преди 1 седмица

Краварите са световните терористи от 75 години!Те просто са проблем на цялото човечество.Всички войни и военни конфликти са предизвикани от долните кравари и техните прислужници в съответните държави-общо над 120 войни!От Виетнам до Уссраина ,всичко е продукт на краварската алчност и подлост!

174

Анонимен

преди 1 седмица

Иначе начина по който списва Днес.ру е както дявола чете евангелието! Изваждат някаква статия от хиляди възможни, в които автора просто описва някакви варианти, и го представят като свършен факт! Аз мога да им напиша поне 20 подобни статии с обратен знак, как Расию се срива икономически до няколко месеца, но естествено тях няма да ги публикуват, тъй като не са удобни...

173

Анонимен

преди 1 седмица

Щатите нямат право и НЯМА да изоставят Европа, точно СЕГА, когато мрачната сянка на хищния Путин е надвиснала над цяла Европа и дебне за нова плячка, особено страните от балканите като България и Сърбия са най-податливи на руско влияние и черната дата 9ти Септември има реален шанс да се повтори у нас. God bless America!

172

Soli Invicto

преди 1 седмица

Свят без Война! Свят без държави! Една световна Империя! Поклонете се на Македонската Империя и на Непобедимото Слънце!