146

Йордан

преди 1 седмица

Съжелявам, че го казвам, но ако Зеленски беше мъж или поне милееше за украинците, щеше още преди 2 години и половина да отиде лично в Москва и да прекрати това взаимно избиване на войници и цивилни.

145

Натовски Миньони

преди 1 седмица

Западът не се интересува от размера на Украйна, останалата част веднага ще бъде приета в НАТО и натъпкана с всякакви далекобойни ракети, насочени към Москва

144

тапегьоз

преди 1 седмица

До ? "А какво стана с контранастъплението? Русия върна ли си вече Курск?" - а на ръце можеш ли да ходиш, надолу с главата?

143

Роко Сифреди

преди 1 седмица

След срещите на Путин с Ким Чен Ун, Рамзан Кадиров и аятолах Хаменей съобщиха за дефицит на вазелин по руските аптеки.

142

Анонимен

преди 1 седмица

Първо НАТО трябва да се отдръпне от Украйна. НАТО е заплаха за Русия и поддържа тази война. НАТО иска да атакува Русия и Русия знае това.

141

Ze nigmar

преди 1 седмица

Друго нема...:)))

140

Анонимен

преди 1 седмица

Бонго каде си тъгнал със църв улите да политиканстваш не се заблуждавай ти си много повече от използвано парче тоалетна хартия.

139

Анонимен

преди 1 седмица

Контрата едва ли е бил в Гърция беден е като църковна мишка и мързелив умник.

138

Анонимен

преди 1 седмица

Турция излезе ли от НАТО - и НАТО и ЕС ще се разпаднат. За САЩ не е страшно, могат и сами да се пазят, богати са на ресурси и могат да се развиват и да продължат да бъдат богата и благоденстваща страна, макар и не световен хегемон. А ЕС отива на кино.

137

Доктор Енчев

преди 1 седмица

Силиконовото джудже е при мен за ремонт. Спукал му се е ботокса на едната буза след срещата с Рамзанката. Като го оправя го пускам да ходи на срещи

136

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Орбан като си толкова умен дай половината си Унгария на Русия и кажи че е рускаАреее мушмуйл

135

О!

преди 1 седмица

О! Ама вие не сте ли чули вече! Ами значи вие живеете в бункер! Контранастъплението се премести в посока Курск - Москва! Вие не знаехте ли?

134

Анонимен

преди 1 седмица

Лайковете се фалшифицират от платени от НПО тролеи сорросоиди.

133

Анонимен

преди 1 седмица

Дезинформация на макс за слепите миряни...

132

Анонимен

преди 1 седмица

Турция подаде молба за присъединяване към БРИКС. НАТО се разпада.

131

Анонимен

преди 1 седмица

Този с Контранастъплението беше задрямал (може да е бил в Гърция) :) Сега отново ще ни забавлява.

130

Курск

преди 1 седмица

Ликвидирани повече от 10 400 украински военнослужещи в Курска област. Унищожени 81 танка до този момент от нахлуването на украинските сили в руска територия. Сред останалите загуби са: 41 бойни машини на пехотата, 74 бронетранспортьора, 599 бойни бронирани машини и 339 автомобила.

129

Ястреб Османлията

преди 1 седмица

В цялата Юропа има само трима държавници с мозък и топпкии - Путин, Ердоан и Орбан. Донякъде Санчес и Мелони. Всички други са на еврейски каишки. Но, казах го преди много лета - до края на 2025 година еврейоГЕЙталашката коттчина ще бъде разкована на дъски и пирони. След това ще видим балканската курветтина българия пак накъде ще се запъти с бохчичката в ръце - към влажната землянка на пияното муДжик, или към двореца на мустакатия босфорски пилавджия.

128

Анонимен

преди 1 седмица

70те години промишлеността на България беше повече от Гърция и Турция взети заедно. 90те години започва световен процес за разпределение на труда. Евросъюза като вътрешен пазар се превръща в пазар за Германия, а всички останали производители, включително и България бяха напълно ликвидирани, енергетиката също - атомните централи в Прибалтика и България бяха ликвидирани. А в момента СВО ликвидира промишлеността на Германия.

127

Анонимен

преди 1 седмица

На зеленски мандата му изтече. Той не представлява вече никого освен себе си. Но е отговорен за ставащото и ще носи отговорността. Еманация е на западното нацистко и фашистко лицемерие.