41

Ръкоделчо

преди 2 седмици

Момко или моме , тва за сякса го има от много много времи малко си закъснял/а.... :D

40

Анонимен

преди 2 седмици

радиочестотни чипове ще разпознават автоматично избраните стоки.... Това си е облъчване бе, хвърковати! Ще ви разпознават, ама съвсем за кратко! За гробищата няма да ви е нужно имената да ви пишат. Канят се да ви убият бляскаво, с лъчи някакви. Гледам, някои вече се самонавиват.

39

Случаен минувач

преди 2 седмици

Предимството е, че в празния магазин може да пропуснеш едно друго да сканираш. Разходите за заплати са по-малки от поденциалната възможност за кражба на скъпи стоки. За това касиери ще има...

38

А па тия,

преди 2 седмици

това в Дания започна от преди Германия!

37

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 23В кауфланд системата си работи добре, но е необходимо да се подобри, така че да не е необходимо да се сканира баркода на всеки един продукт ръчно.

36

Анонимен

преди 2 седмици

До макНе мисля, че ще се увеличи безработицата. Трудно се намират хора за големите супермаркети понеже там работата е тежка.

35

Анонимен

преди 2 седмици

Харесва ми концепцията на Амазон и със сигурност би бил мой любим начин за пазаруване в магазин за хранителни стоки. Останалото от години пазарувам онлайн(в това число дрехи, обувки, козметика, и др.) Не изпитвам нужда да гледам киселите физиономии на продавачки/касиерки. Аз да си чекирам покупките беше забавно в началото. Сега не е.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Лека полека касите от магазините ще изчезнат.

33

Kostas Linke

преди 2 седмици

ТАКА американския шпионин и крадец ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА ЩЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ И ВЛАЧИ ПАРФЮМИ И КРЕМОВЕ , ПО ДЕСЕТКИ БРОЙКИ В ЧАНТАТА СИ , както ОКРАДЕ ИМЕННО МАГАЗИН НА ''ДМ'' ВЪВ ВАРШАВА със крем за 480 евро !!

32

Хемус

преди 2 седмици

Стига с тези лъжи бе!В соц.магазина си имаше основни хранителни и качествени продукти!Дойдоха сините другари и за няколко месеца през 90-та,91-ва направиха постановка!Май забравихте,че август 97-*** нямаше яйца по-магазините!А това без персонал по-магазините по нашите географски ширини няма,сак да стане!Те и при персонал,някои се самообслужват без да плащат,директно още на рафтовете!И в западна Европа го има

31

Анонимен

преди 2 седмици

Амазон вече го пробваха в САЩ - не става.

30

Анонимен

преди 2 седмици

това е мечтата да властваш над света и всичко и да не може никой друг да забогатява и всеки да е под контрол. С развитието на технологиите става тотален конторл...накрая и данък въздух всеки ще си плаща на всяко вдишване и издишване....

29

Анонимен

преди 2 седмици

Даа без каси, без продавачи, без стоки. Влизаш, плащаш и излизаш. Нищо не вземаш.

28

Чрез

преди 2 седмици

Чрез пропаганда и удобство към робство..Много им дреме на господарите дали стринка ще се реди по опашки на касите. Просто съвсем скоро ще дръпнат шалтера на кеша и здравей нов свят по Хъксли. Това е само поредната крачка по стълбището към пропастта

27

Анонимен

преди 2 седмици

До АнонименНа теб май доставчик не ти е носил течащо веро пробити капсули за пране и капещо олио. Щото ние ползваме редовно доставки по домовете и разкъсани продукти не са рядка гледка. Ами жълт магданоз и марули като пергамент. Просто не знаеш всички прелести. Има и дни когато всичко е наред само са сбъркали марката тоалетна хартия :)

26

Хари

преди 2 седмици

Ние вече виждаме тези магазини, пощи,здравни служби,училища по родните ни села и градчета! Нищо не плащаш,изпращаш,но и нищо не получаваш!Пълна демокрация,а!Разсипници на България!

25

мак

преди 2 седмици

Безработицата ще се увеличава, а веригите ще печелят все повече, като спестяват от персонала. Какво му е хубаво?

24

Анонимен

преди 2 седмици

Парите са зло, а продавачките - не, така че по-добър е варианта с каси, с продавачки, но без пари )))

23

Анонимен

преди 2 седмици

В бъдеще ще пазаруваме от хладилника в къщи. Натискаш на таблета какво ти трябва и ти го носят с дрон до прозореца. Само че така българите няма да могат да ровят като кокoшки и да подбират стоката. И да оставят най-лошите. Сутрин ако не съм сред първите купувачи заварвам всички стоки опипани и разхвърляни все едно стадо животни са минали.

22

Анонимен

преди 2 седмици

В България в Кауфланд и Лидл системата работи ужасно. Клиентите особено ако са по-възрастни маркират много бавно стоката и системата често бъгва.Когато бъгне настава веселбата. Касата блокира алармата пищи охраната гледа подозрително опашката се трупа. За да отбъгне системата трябва да викнат главната касиерка със специална карта която рестартира машината преглежда и премаркира продуктите.Междувременно са минали още 10-15 минути и какво излиза ? 25 минути за 1 клиент. Супер ама аз съм на работа