309

Пак по опорката?

преди 1 седмица

До Анонимен 311: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

308

Не е ли ясно?

преди 1 седмица

До Анонимен 309: И защо няма 30% американски фирми у нас? Някой да ги е спрял да дойдат? Не ми се вярва. Ако застане някой на улица в Ню Йорк например и започне да пита къде се намира България, на сто един няма да знае. Какво да чакаме от САЩ? Да им платим някой и друг милион долари за оръжие или да им предоставим терен за още някоя и друга база, това да. Може и доброволци за Украйна да поискат. И дотам. А за безвизов режим, някой друг път.

307

Анонимен

преди 1 седмица

Путин изобщо не е в позиция да поставя каквшто и да са условия. Напуска всички международно признати украински територии и започва изплащането на 1 трилион долара репарации. За курска област трябва да се проведе референдум за да каже местното население което е останало там след насилствената путинска евакуация къде иска да живее в Украйна или в Русия.

306

Пак по опорката?

преди 1 седмица

До Анонимен 305: Кой бетонира и завзе Черноморието ни ли? Това няма да го научим, защото да го научим това би означавало да разберем кой колко е откраднал по време да бандитската приватизация. ... А това,че руснаци за купили апартаменти във вече бетонираното ни Черноморие е съвсем друга тема. Нека дойдат и от САЩ да купят, никой не ги е спрял. ................. А за това защо Лукойл не е плащал данъци у нас питай бат'си Бойко. Това ставаше по време на неговите три мандата. И сигурно срещу кеш.

305

Анонимен

преди 1 седмица

Знаете ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце? Колко американски има? Та да ви кажа, има такива пpимaти, които си вярват, че живеят в колония, защото са пpимaти и роби по душа. Утре такива пpимaти няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски бoтуш, в които не управляват мyтри и крaдци.

304

Анонимен

преди 1 седмица

Путин, може да седне да преговаря за мир след...поредната капитулация на Запада! Това е ясно на всички, само не и на жълтопаветниятПланктон, който се чуди какво шарено, транс,ЛГБТилиОркоинско знаме да си набута в ...Евроатлантиците масово измират в Полша...вече няколко генерала и полковници са умрели в Полша...след атаката в Полтава хахахахаха

303

Анонимен

преди 1 седмица

Товарищ Путин, преговори може да има но при отчитане на новите териториални реалности. Русия напуска Украйна вклйчително и Крим, а курска област минава към Украйна. В Истанбул Украйна не е подписала нищо, защото е отхвърлила руските условия. Излишно е да говориш днес за по ланшния сняг.

302

Тюрлюгювеч

преди 1 седмица

Та я статия е писана от някой, който просто е гледал коментари по медиите във Франция и е копирал каквото намери.

301

Анонимен

преди 1 седмица

Кой бетонира и завзе Черноморието ни, американците ли? Защо в България има 50 000 руски фирми и почти нито една от тях не плаща данък? Защо имат вече над 400 000 имота тук? Знаете ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба? Като си купуваш цигари на *** табак, къде ти отиват паричките - при руските собственици или при американците?

300

Анонимен

преди 1 седмица

Лилипутин е готов да преговаря за мир. Условието: Да спрат да го бият.

299

Анонимен

преди 1 седмица

Скоро време Путин ще е готов и бузки да отвори само и само да не се озове на гилотината.

298

00-11

преди 1 седмица

Путин стана кът "стара мома" - хем го сърби, хем го боли! -)))

297

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя *** го спукаха от бой ама той има наглостта да поставя и условия. Значи боя му е малко трябва още няколко пъти по толкова за да му уври овчата кратуна.

296

Сата НАТО

преди 2 седмици

Всъщност Путин се моли да ги пощадят, за да не бъде линчуван от измамените си свинособаки.

295

Анонимен

преди 2 седмици

143 държави от 195 общо в света през 2023 г. осъдиха влизането на Руска фашисткаПедерация в Украйна. Европейският парламент обяви Русия за държавен спонсор на тероризма, взе още има една група русофилски българи които вярват на руската фашисткаПедерация. Неутралните Финландия и Швеция изпращят военна помощ с адекватна причина на Украйна. Неадекватните български русофили, не могат да осмислят реални факти. ТъпиПроРуски българи, образовани в скапания съветски модел на СССР Райха.

294

Сата НАТО

преди 2 седмици

Идва тежка зима за Просията. Без газ, без ток, без бензин...И на тях няма да има кой да им подарява генератори и одеяла, както на Украйна. Но такава е суровата шаячна правда - каквото са си забъркали, това ще си сърбат.

293

Анонимен

преди 2 седмици

143 държави от 195 общо в света през 2023 г. осъдиха влизането на Руска фашистка *** в Украйна. Европейският парламент обяви Русия за държавен спонсор на тероризма, взе още има една група русофилски българи които вярват на руската фашистка ***. Неутралните Финландия и Швеция изпращят военна помощ с адекватна причина на Украйна. Неадекватните български русофили, не могат да осмислят реални факти. ТъпиПроРуски българи, образовани в скапания съветски модел на СССР Райха.

292

Сата НАТО

преди 2 седмици

Путин се надява с такива пируети да откаже САЩ и НАТО да предоставят военна помощ на Украйна, но това никога няма да стане. Помощта за Украйна ще бъде толкова голяма, колкото е необходимо, за да срине всичко до Урал. Самата Украйна няма сметка да спира на тоя етап, без да е унищожила най-голямата заплаха за съществуването на украинската държавност. Освен това на украинците тъкмо им дойде апетита да мелят руска територия.Участта на Путин е предрешена, той е ходещ мъртвец.

291

Анонимен

преди 2 седмици

>>> Путинова Русия сега е най-близка с наследницата на османската империя. Давате ли си сметка? Близки интереси между диктатори - Корея Кум Към Кум... Китай Кюр Кир Мин, Монголия Чук Чук Чурук... А сред руския народ - вместо гняв срещу путинците, еснавска парализа и страх от Падишаха на Новата Османска Империя - Путин!

290

Анонимен

преди 2 седмици

Всеки път като прочета че Путин е прът в спиците на краварите, нагло-саксонците и колониите и ми става топло да душата..!!!