303

КИРО

преди 1 седмица

Поредна украинска глупост, препечатана от псевдожурналистче.

302

Охотник

преди 1 седмица

До администратора на публикацията. Много крайни продукти се произвеждат, от компоненти. Който се произвеждат, от различните фирми, в различни държави. Явната ви пристрастност, към спонсорите ви, е очевадна. Но това не е говори нищо добро за вас. Ако искате да сте обективен,ни безпристрастен. Уточнете, че въпреки наложените санкции, срещу Русия. Икономиката на държавата расте, а военната промишленост замества вносните компоненти. С вътрешно производство. Русия се развива, а Европа затъва.

301

Ами

преди 1 седмица

Съветвам всички русофили за се запознаят кой какво произвежда на кое място се намира преди да ръсят русофилски бисери.И това което го произвеждат чужди фирма в китай не е китайско.Има толкова информация ама няма да ви харесат фактите да се запознаете с тях.А космическия двигател рд-180 е базовия двигател на прат енд уитни даден на руснаците да го произвеждат заради по ниската цена

300

Няма значение щом

преди 1 седмица

Е ,,зделано"в Русия,важното е,че пука урки и американски з а д н и ци в Укристан!!! Западно зловещата пропаганда пак ни залива с фалшивите новини как само руснаците крадят техника от Запада,а в същото време Запада е откраднал много повече от Русия особено за атомната енергия и бомби,винаги САЩ СА ТЕЗИ КОИТО ИЗОСТАВАТ НО ЗЛИТЕ ИМ СИЛИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДЯТ И ЛЪЖАТ,ЧЕ ТЕ СА НАЙ-ВЕЛИКИ!!!

299

Анонимен

преди 1 седмица

Само боята е руска, ама не съвсем.

298

Сандо

преди 1 седмица

Урси каза че ползват чипвете на украинките перални

297

Анонимен

преди 1 седмица

то и 90% от украинците са руснаци, но какво значение има.

296

Кауня от Аскию

преди 1 седмица

Пълни глупости! Тези японски и швеицарски части са от часовниците на 760те КУРсанти и най вече техните неукрайнски учители.

295

Анонимен

преди 1 седмица

украинците да благодарят на сащ. когато ги избомбят следващия път

294

Агент

преди 1 седмица

Изкупувам стари перални.

293

да

преди 1 седмица

като им изпратят още десетина, и няма да има кой да ги изследва!

292

Анонимен

преди 1 седмица

МОСКВА - Русия отново доказа, че няма равна в сферата на военните иновации.Последният проект на военния промишлен комплекс на Руската федерация е стелт бомбардировачът Невидимка 3000, който е толкова напреднал в технологично отношение, че никой все още не го е виждал.Създаден с най-съвременните материали и инженерни решения, Невидимка 3000 не може да бъде засечен нито от радари, нито от сателити, нито дори да бъде видян, помирисан и усетен чрез допир.Владимир Путин лично представи самолета на пресконференция, като посочи празно място и с гордост заяви: Тук стои най-напредналият и на

291

Анонимен

преди 1 седмица

***...произвежат ракетните двигатели на САЩ а САЩ когато искат да излезнат в Космоса се молят на Русия...За станция МИР да не говорим - сащ и ЕС са просяци, които се молят да ги пуснат там. Пък планктона нека вярва, колко са зле Руснаците, докато го *** *** и афро-зелени-брадати-европейци!

290

Точен

преди 1 седмица

Какво значение има чие производство е: важно е, че денафицира и хохли, и западняци. Макар че 80 % от частите са руски...

289

Има

преди 1 седмица

Има ли във Путин Русия, не *** болшевик християни. С тези болки само спирт могат да правят. Пълнена стена за Русия Путин, там ще ходим да видим след време болшевик маймуни, и праисторически общности.

288

От

преди 2 седмици

Крепости селяни, станаха крепостни на болшевики фашисти. От цар Александър, на цар сифилистик Ленин, на цар Сталин и грозно руско заколение и фашизиране със Хитлер, . . . До цар Путин комплексари със пигмейска ръст и целувки на Корана. Е сега предстои трети банкрут и много миризливи жени от най древната професия на света.

287

Анонимен

преди 2 седмици

Руснаците въобще може ли да произведат нещо сами?!

286

Е'но въпросТче!

преди 2 седмици

UA War Infographics. тозЪ "проект" какъв ще да е по народност и на чия хранилка е? Нещо малко на UсрAински отива? А те, всички знаят, че само "истината" хортуват.

285

До 181

преди 2 седмици

Ти наистина ли мислиш, че най-големия износител на пшеница няма семена за посев ??? Ти си поредно доказателство, че най-тежките случаи на русофобия трябва да се евтаназията, за да не се мъчат !!! Ако можеше сам да осъзнаеш какъв тежък олигoфрен си, щеше и сам да си сложиш край на живота...

284

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

По-леко се подигравайте с раснаците че нали са "велика" сила.