83

До 81

преди 2 седмици

Ами слагай каската и отиди да видиш как е ,а не да ревеш като пияна украинка от Покровск

82

Анонимен

преди 2 седмици

Какво точно са ударили руснаците в Полтава, че Кулеба подава оставка? Офицялно 87 войници са убити в тренировъчен център. Но какви са тези войници, от коя държава са? Вено ли е че това е било център за управление на дронове опериран изцяло от чуждестрани оператори на НАТО? Защо веднага след удара 6 транспорни самолета на НАТО са се насочили към Полтава? Защо след удара системи Пейтриът се местят от Румъния в Украйна?

81

Анонимен

преди 2 седмици

Айде на фронта!

80

Анонимен

преди 2 седмици

Какво става с Контранастъплението върнаха ли вече Курск.

79

Анонимен

преди 2 седмици

Полтава е нещо като стара столица. Не случайно е побратимен с Велико Търново. Руснаците не го закачаха до сега но след агресията в Курск червените линии са аут.

78

-@-

преди 2 седмици

Абе вярно какво става в Курск че някакво странно мълчание от хохлите там ?!!И къде е Кирило Буданов че още през юли обещаваше вече да е взривил Керченския мост пък от седмици се загуби и никакъв не се чува.Да не са му пръснали главата някъде случайно ?

77

Олимпи

преди 2 седмици

"Аз работя, никоя работа не е постоянна и съм напълно спокоен за всичко", заяви той тогава. - искал е да каже "И почвам да бегам бате", па дано ме забравят и не ми търсят сметка.

76

Хаха

преди 2 седмици

Абе нали уж нямаше натовски инструктори в Украйна и тепърва в НАТО щяха да обсъждат дали да пращат или не ?!!Те докато ги пратят вече почнаха да си ги връщат обратно със самолети линейки и в ковчези Кой изобщо се съмнява че натовски персонал управлява Пейтриът стрелбата ?!!Видяхме какво се случи с F-16 в ръцете на украинците още в първия му полет в акция ...

75

бай Пешо

преди 2 седмици

да де, ама тва досадно-нахалното на снимката къде ще оди сега да досажда, нервничи, и да проси, а??

74

Лудото Ленче

преди 2 седмици

Денацификацията върви със увеличаване на амплитудата !!! Русия до сега не закачаше западна Украйна....

73

.

преди 2 седмици

в Полтава са претрепали доста наемници и западни инструктори. По тази причина е този рев.Абе дали ги копат в Украйна или ги връщат по домовете им в цинкови пардесюта.Нещо западняците си траят, ама и това ще излезне наяве.

72

До 57

преди 2 седмици

Много се заблуждаваш ако мислиш, че народът в Русия има усещане, че избира някого, поне що се отнася за образованите и по-заможните. Мнозина изобщо не ходят да гласуват, но после се отчитат като упражнили правото си на глас. Просто поради страха от репресии хората си траят. Реалната подкрепа за Путин е поне 2,5-3 пъти по-ниска от официално обявявана.

71

Христо Христов

преди 2 седмици

грешка на руснаците е, че не свалят натовските транспортни самолети от Полтава. Трябва да свалят всички, без изключение!

70

Лудото Ленче

преди 2 седмици

Бягат гнидите !!! Няма да има спасение за такива !!! Няма и каде да избягат !!! След удара по Полтава....НАТО- вските пиндоси не могат да си съберат парчетийте !!! Наркомана освен да приема оставки....друго не може да предложи ....

69

Анонимен

преди 2 седмици

И железопътният възел в Львов подаде оставка. Герань-2 са причината.

68

Анонимен

преди 2 седмици

Плъховете усетиха Руската сила и се разбягаха кой накъдето свари.

67

Анонимен

преди 2 седмици

Само първосигнално мислещ читател не може да схване че въпроса какво стана с контранастъплението е явна провокация.

66

Fifi

преди 2 седмици

Когато падне Йермак, това ще е краят. Дотогава не се знае.Йермак е мръсното петно със зеления

65

Хаха

преди 2 седмици

Вероятно дори Русия още не е наясно точно какви поражения е нанесла на НАТО в Полтава , но съдейки по случващото се в последните часове явно ударът е бил право в десетката !

64

Анонимен

преди 2 седмици

Това явно е заради удара в Полтава. Толкова много убити западни инструктори в един ден не е имало от началото на конфликта.