277

ЯА

преди 2 седмици

Съсипа най-богата държава в света този гном,изгони интелигенцията от държавата, разходете се извън Москва и Питера и ще видите истинското лице на Русия,скотски живот,бедност, разруха и самагон!Мерси братле, а колкото до християнските ценности на комунистите им липсват такива.

276

Идиоти

преди 2 седмици

Възпитава ги да бъдат ниски и плешиви и.дио.ти сър.....

275

Анонимен

преди 2 седмици

Само адмирации за което към Путин. От друга страна Западът формират тяхната като лоботомирани второразрядни третополови индивиди, неспособни да се фокусират за повече от трийсет секунди.

274

Президент Путин

преди 2 седмици

Ами тя и българската младеж иска да подобава на своя демократичен президент( без този диктатор Румен Радев) примерно Росен Плевнелиев,ама много се изпе деращи от толкова мекота в китката и позата партер на западните си господари! Така че май по добре е Путин да бъде еталона за подражание,без ЛГБТ изврате няците и либералната нарко разкрепостеност!

273

Анонимен

преди 2 седмици

Интересно, публикациите за Путин са по-четени от тези за Зеленски. За първия пише преобладаващо отрицателно, за вторич - обратното. Ще рече, човек предпочита негативното съдържание. Затова, Путин е по-интересен от Зеленски.

272

Анонимен

преди 2 седмици

Русия винаги е била милитаризирано държава, пълна с шапкари. На едва прохождащи деца надяват военни униформи, а т.нар. суворовски училища приемат ученици след 6 клас за да ги правят фанатизирани слуги на царя-батюшка. Самият Путин е учил в такова училище, но поради дребния си ръст не ставал за армейски офицер и е препратен да работи за КГБ.

271

Анонимен

преди 2 седмици

Значи, когато руснаците се възпитават на патриотизъм е тоталитарно. А когато украинците ни врат в носа жлъто-блакетното си знаме - тогава е демократично. А когато има и ЛГТБ елемент, тогава просто е върха на цивилизацията. Викам, да оставим руснаците да се възпитават както си преценят, а ние да пробааме поне малко с възпитанието и у нас.

270

др0гаре плоскоземи

преди 2 седмици

недораслия монголоид е срам за белите руснЯци.

269

до 333

преди 2 седмици

Дотам ги докара ниския. А преди бяха държава която се състезаваше със САЩ. След като се разпаднаха почнаха да си създават разни илюзии че силните били Китай и Северна Корея. А то е ясно че в Азия друг освен Япония няма.

268

Анонимен

преди 2 седмици

Путин е Антихриста

267

Анонимен

преди 2 седмици

Монголчетата стърчаха две глави над този спаружен от дрога гном

266

Анонимен

преди 2 седмици

Така де! Путлерюгенд. Одобрявам само ако се провежда от цивилизовани хора. Всички Неонаци, да се замислят каква "нация" от *** искат. Нацията е от хора, не от роби.

265

Дон Кикот

преди 2 седмици

Искам да стана изкуфял папардак като Путин.

264

Анонимен

преди 2 седмици

По-правдоподобно е да се каже, че иска да ги формира, а не че ги формира. Ще се провали и в това си начинание, спор няма. А съвсем най-правдоподобно е да се каже, че Путин срина Русия. Тази държавица никога не е била по-слаба.

263

Ботоксът

преди 2 седмици

скоро ще срути лицето на "царя" и ще лъсне истинската му физиономия на вампир.

262

Подготвя

преди 2 седмици

"Путлерюген". С хитлерюген свършиха и мераците на колегата му Адолф Хитлер. Му се готви да царува до 140 годишна възраст.

261

320 ФСБ ги ядат

преди 2 седмици

сергееФф, а за теб остават техните..........

260

Анонимен

преди 2 седмици

За съжаление България не можа да се откъсне от Русия и мутренските години. През 2024-та е същото.

259

ъъъъъъ

преди 2 седмици

е как ше ги формира толко ниски ?!

258

Анонимен

преди 2 седмици

Много мои приятели започнаха добре през началото на демокрацията но русофилството ги съсипа. Познавам хора които от чисто нови БМВ-та и Мерцедеси през началото на 90-те сега ровят в контейнерите.