55

Смъртта е празник

преди 2 седмици

Аз няма да живея с лоши очаквания за смъртта. Смъртта е края на живота. Раждането е началото. Те бележат границите на нещо прекрасно, което е моят живот. И аз няма да тъгувам за началото или краят си. За това смъртта вече не ме плаши, но я очаквам с интерес. Защото не знам каква ще ми дойде.

54

до креслювците

преди 2 седмици

Гарелов беше това,което вие никога няма да бъдете!Бог да го прости!Беше свестен човек!

53

Дочо

преди 2 седмици

До болшевишки копой---------Не е копой, а щеф на агентурата на 6-ти отдел в БНТ, не на разузнаването, а на дейността против интелигенцията! Той е уволнявал хора за нищо! Той е писал донесения и рапоти срещу колеги журналисти и целувал ръцете и краката на Тодор Живков и Иван Славков!За мъртвите или добо или нищо! Значи за Гарелов - нищо!

52

Тосун паша

преди 2 седмици

Българска работа даже и на оня свят няма мира от вас пpoпaдняци такива!

51

Смъртта е радост

преди 2 седмици

Всички ще умрем. Дори ти който четеш това, дори ти ще умреш. Такъв е живота - раждаш се и после задължително трябва да умреш. Така че какво има да се тъгува. Това е като раждането - радостно събитие.

50

Анонимен

преди 2 седмици

Роди се като българин, Живя като комунист, Умря като руснак..... (спънал се на стълбите с чашка в ръка)

49

Осман Адемов

преди 2 седмици

Бог да го прости! Човек оставил ярка диря в българската телевизия, водещ, коментатор, анализатор. Беше пример за много журналисти.

48

Пропуснато от CV-то

преди 2 седмици

Гарелов е работил в Първо управление на Държавна сигурност, а след 1970 г. е нещатен сътрудник на службите.[16] Агентурният му псевдоним е бил Талев. По-специално той е изпълнявал ролята на разузнавач от 1967 г., като през 1968 г. е минал курс за квалификация в СССР.[17] Проверката на Комисията е свързана с оповестяването на имената на сътрудници на бившата Държавна сигурност, които са били на ръководни постове в БНТ. През 1968 г. учи гръцки език в Атина.

47

:)))

преди 2 седмици

До АМ Хумус На какво се радваш бе,едеот!?

46

болшевишки копой

преди 2 седмици

един по-малко !

45

№35 е написал истина

преди 2 седмици

Само членство в БКП или сътрудничество на ДС даваше възможност за добро кариерно развитие. Талантливи хора се стремяха към такъв статус, за да могат да постигнат нещо в живота и да дадат добър житейски старт на децата си. През последните 10-15 години на соца се наблюдаваше и нещо друго - окопани на добри позиции хорица използваха служебното си положение за да пречат на свои колеги, произхождащи от семейства на стари комунисти защото виждаха в тяхно лице опасна конкуренция. Имаше случаи,при които

44

Ционистите ли го

преди 2 седмици

Ликвидираха? Така или иначе, нали Карбовски го НаСледи във всяко Едно Отношение, но разбира се, Гарелов беше Отявлен АнтиЦионист, а Карбовски е ШабецГой от Класа - само дето с Малка Шапчица още не ходи!

43

Анонимен

преди 2 седмици

60 Не идва ли за всички? Или теб ще те пропусне? И родителите ти и децата ти ще пропусне?

42

Папо

преди 2 седмици

Над 80 години , падането и удрянето на главата е честа причина за смъртни случаи при хората. Принципа е падат , удрят се лошо , залежават се и умират. Това е част от живота. Една от неприятните. Затова живейте докато сте млади , не си мислете е като се пенсионирате ще си поживеете .

41

АМ Хумус

преди 2 седмици

Чудесна новина! Чакаме същата и за Кеворк!

40

Малкият от ДС

преди 2 седмици

Кеворк Кеворкян е бледо негово копие.

39

До Анонимен 20

преди 2 седмици

Спомням си тази история. Бог да прости жената. Направи ми впечатление, че тогава по странен начин замина в Отвъдното и Ръжгева, която беше сред обвиняемите. Нея пък намериха обесена в банята в жилището ва дъщеря й. Пак така неочаквано тогава се спомина и един от шефовете на лагер, мисля, че беше М.Спасов, който дотогава бил в добро здраве. Да се неначуди човек.

38

покой и светлина

преди 2 седмици

Спорна личност, но Личност, а такива все по-осезаемо липсват в днешно време.

37

преди 2 седмици

Можеше още да се радва на живота, ако не беше комунист.

36

Язе

преди 2 седмици

Беше един от специалните агенти на ДС, заемали ръководни постове заедно с Кеворк, Явор Цаков, Нидал Алгафари, Атанас Свиленов, Иван Гранитски, Ал. Авджиев...ДС не се затрива така лесно, няма да се учудя, ако и днес още се вербуват агенти