44

Койте е българин

преди 2 седмици

сега разбра от немците как се прави, надявам се! Това, че в България няма гражданско общество не трябва да е спирачка за развитието!

43

баба мара

преди 2 седмици

защо правите коалиция с парапетите нямате честт и достоинство а сега щеискате извинение от тях ще има да яакате до новата коалиция и още има хоракоито гласуват за такива коалиции

42

Нерезанов

преди 2 седмици

Сцепих ДПС, цепя БСП, та вас ли няма да ви разцепя???

41

Калановски

преди 2 седмици

И днес йощ Балканът, Щом бурята захваща, Спомня тоз ден бурен, Денят в който на парапета, Лена се надупи, а наш Киря изотзаде, полата и надигна и О Боже -бяла пухкава дупарка сластно той омачка...

40

мдаа

преди 2 седмици

гьонсуратлъка и т.ъпотата май се предават по парапетнополов 748път

39

гаварит вашингтона

преди 2 седмици

Абе галка от амбсадата много е разпасала колектива.. май май скоро ще има уволнения. Да се радват, че местният шериф и той още не знае дали вече не му е изстинало мястото заради предстоящата смяна на върха, че иначе щеше да има начуукване на канчета по цялата верига.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Дребнавец, Лена казала "преди две седмици", а трбвало да каже "преди 13 дни"...Дотам ли опряхте ве??

37

Радиотишината

преди 2 седмици

Веселин Калановски, много вадене на мръсното бельо не е в интерес и на "Да, България!" Взимайте пример от ГЕРБ-СДС, да сте чули да си вадят на показ мръсните чаршафи помежду си?

36

Кога ще научите

преди 2 седмици

български скъпи пелтечещи господа от ДБ?. . . договорен драфт за споразумение . . . което може да се каже като уговорености, договорка или просто споразумение! Специалисти по тафтология не ни трябват!

35

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Те така правят евреите.Единият плюе дригият,другият плюе първият.Евтини еврейски циркове.

34

Да се занислят

преди 2 седмици

Да България заприлича на ромски панаир, карат се вътре, обиждат се и си търсят причини вън от тях си. Всъщност проблема им си е вътрешен и е свързан с борбата за власт на няколко от активистите им. И те и ПП тата трябва да си сведат главите пред всички, които гласуваха за тях и са в очакване за по добро развитие на България. Тези, които разцепват се знае, че народа ги наказва. ПП тата са си фракция на Да България и проблемите им за лидерство ще им изяде главите.

33

Анонимен

преди 2 седмици

тази е непоправима

32

Този

преди 2 седмици

...още ли не е разбрал , че всички решението минават през парапета на Лена? Какви конгреси , какви конференции бълнува ?

31

31 самурай

преди 2 седмици

"някой хора", "31 самурай" - това "й" го слагате насекъде :)))))))

30

ЛЕНА, КАТО КИРО

преди 2 седмици

НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГОВОРЯТ.... НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ...

29

Зозо

преди 2 седмици

Хахааааааа, е сега някакъв образ от Да България обяснява, че е скарАли за места в листите :))))))))))))))))))))))) Май ще се явяват сами?!? ППДБ умре :)))))))))))))))

28

Евроатлантик

преди 2 седмици

Нека не забравяме, че Кирил Петков и Лена Бориславова също така са сред учредителите на партия Да България....... По късно я напускат след скандал с Христо Иванов и създават своя партия Продължаваме Промяната.

27

Мнение

преди 2 седмици

Да България всъщност ще срине всичко, което получи, като поддръжка с годините от демократичната общност. Тези хора, които са няколко в ръководните им органи, не четат история, и се интересуват от лично йерархично издигане. Вместо да привличат, те разбиват. Ще бъде интересно. Разделението винаги води към провал.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Да се извини и на Линда Петкова, че се въргаля с мъжа и по хотелите!

25

Зозо

преди 2 седмици

Хахааааа, очаквам довечера да видя кривата физиономия на Кирчо, след като разбере, че "Да България" напускат корабчето :)))))))))))))))))))))))))