122

Анонимен

преди 2 седмици

Възрастта за пенсиониране на жените трябва да е поне колкото на мъжете. В големите магазини, човек не може да се размине от дърти скочубри.

121

Анонимен

преди 2 седмици

когато борисов е на власт се тегли на едро, главчев е кадър на ГЕРБ

120

Когато Виденов

преди 2 седмици

иска дълговете от арабските държави, те под натиск на Меж. институции отказват. По-късно с Либия с посредничеството на Франция. Франция ощетиха България чрез дългът на Либия, скандалът Саркози. Медиите писаха като успех, а това беше огромна щета за България. Същото стана с Ирак, който ни дължеше над милиард долара, огромни пари по онове време. Преди окупацията на Ирак, вписаха дълговите й като омразни. България отново беше ощетена. Виденов се бореше срещу руски олигарси, собственост тръби.

119

Анонимен

преди 2 седмици

нямат вече пари за пенсии, 1 млрд. за падеж на дълга, 1 млрд. за пенсии, останалите 2 млрд. за какво са и то точно срещу изборите?

118

Българин

преди 2 седмици

Учете китайски и турски! ЕС си отива, а Русия едва ли ще иска да се застъпи отново за нас.

117

селянин

преди 2 седмици

абре нищо не пишете за палатите на дпс големците отдека токо паре сигур спестяват от дпетатската заплата

116

мак

преди 2 седмици

До Зависи кой тегли. Точно.

115

Сглобката

преди 2 седмици

Гарантирано от ППДБ

114

Да продаваш

преди 2 седмици

Държавни Ценни книжа означава да продаваш акции от една фирма и когато придобият собствеността на всичките акции от фирмата ти после могат да легализират всички наркотици оръжия и да превърнат България в Едит голям бардак с казина и заложни къщи и бързи кредити.То не че в момента е по друго.

113

Анонимен

преди 2 седмици

Капитализмът е едно недоносче, нека опитаме с феодализма. Доволни ли сте от капитализма? Не сте доволни. Затова трябва да опитаме нещо друго и добре изпитано - феодализма.

112

Трябва нещо да стане

преди 2 седмици

У тая държава требва да има развитие и затвор или коршум за много политически *** лу ци

111

Анонимен

преди 2 седмици

Истината: Децата не плащат дълговете, а ги рефинансират. Стига с политическата лъжа: "Ще плащат децата"

110

Зависи кой тегли

преди 2 седмици

Тегли ГЕРБ: Огромен успех. Успяваме да пласираме на Запада хартийки срещу пари и Запада инвестира в български ценни книжа. Чуждите инвеститори инвестираха в БГ.................Тегли друг: ГЕРБ казва: Затуваме в дългове, фалираме, капитализмът е едно недоносче.

109

1997 фалитът

преди 2 седмици

За пример, предлагат на Виденов да продаде БТК за 4 милиарда, той отказва с мотив, че БТК е част от националната сигурност. По-късно Никойлай Василев подарява за 250 милиона БТК на кипърска офшорка. Следват летища, лотове, концесии енергетика, вода при Софиянски, първи опит още 1997, не успява, заради протести. Но 1999 Софиянски дава водатата на София на англичани, фрацузи.С Юрото на ГЕРБ, те форсираха процесът 2020, България окончателно ще бъде з а р о бена финансово. Сега още имаме малки врати

108

Анонимен

преди 2 седмици

ех тия комсолци освен да развалят всичко, за друго не стават! и се чудя какъв ви е проблема с тия осигуровки като на украинците ей така им давате по 1200 лв. , а на нас данъкоплатците само ни приказвате че няма пари? Къде са парите? Нито пътища като пътища , нито пенсиите като пенсии, нито здравното осигуряване както трябва! Кое ни нормално?

107

Затвор за ББР

преди 2 седмици

Доживотен и конфискация на всичко да Доган И Румен Гайтански!!!!

106

Анонимен

преди 2 седмици

Скоро ще задминем Гърция с тия некомпентни правитеслтва от полически жонгльори ...

105

Най великите

преди 2 седмици

Хора та света те са завършили университет и немат вишу!Еле па от БеГето!

104

Финансов преврат

преди 2 седмици

в България се извършва с гласовете на БСП и СДС, единодушно избрали за шеф на БНБ Тодор Вълчев за период 1991-96. Вербуван в Берлин. Член на Римски клуб. Издава хиляди разрешителни на банки. Имал е скандали с Виденов за безбройните банки. Малко преди фалита на банките, Вълчев сам подава оставката си. 1997 с вътрешен преврат на БСП и ДПС, свалят Виденов. Вълчев участва в план Ран Ът, след което отива да живее в Швейцария. Започват Концесиите и разграбването на България.

103

Анти-ЕС

преди 2 седмици

Комунистическата номенклатура е и глобалистки-ционистка: Плевнелиев е завършил информатика, а станал строителен предприемач в Германия. Хампарцумян е завършил химия, а станал банкер. Бил Гейтс не е завършил нищо.