74

Паню Баирски

преди 2 седмици

Радев е един жалък недоубит комунист, срам и позор за България.

73

Пловдив

преди 2 седмици

Щяли да му предложат да чисти тоалетните в НС но се отказали че с неговата мания да завладява всичко ще завладее тоалетните .

72

Анонимен

преди 2 седмици

какво му остава на пеевски, да си приказва, регистрацията му не мина, това са последните му избори, освен ако борисов не го приюти в ГЕРБ, следва това, което виждаме в ДПС

71

Правилното

преди 2 седмици

До Анонимен 68 "А Шиши показва робска зависимост към Посолството" Казва се "към Пасоля". Използвай правилните думички.

70

Анонимен

преди 2 седмици

Шопаря от бандит и мутра много бързо се прревърна в блюдолизец на САЩ! Мисли си, че така действията му са невидими и ще стане любимото куче на посолството ли? Ама там на опашката преди него са пуделите от ПеПеДераската дружинка начело с шмекерчето от Канада?

69

Анонимен

преди 2 седмици

*** от 140 килограмов,не споменавай името на Р.Радев.С многото си бръщолевене по негов адрес,можеш само да му раздухаш космите около мъ.ите.

68

Анонимен

преди 2 седмици

А Шиши показва робска зависимост към Посолството и поставя на изпитание нашето търпение. Толкова се е надул, че скоро ще се пръсне - балонът имам предвид

67

Анонимен

преди 2 седмици

До Пределно ясно! Не о4аквах 4е има толкова про сти ки люде !

66

Матрьошка

преди 2 седмици

Хубавото е , че руските петоколонници вече не се и крият и директно определят Радев като руска матрьошка. Като го отвориш, от него излиза Маринов, като го отвориш, от него излиза Мутрофанова, като я отвориш, от нея излиза Решетников, като го отвориш, от него излиза Бортников, и него като го отвориш, от него излиза Путииин.

65

Американ

преди 2 седмици

Грухът се подмазва на САЩ белким го махнат от списъка "Магнитски".

64

Toni Ivanov

преди 2 седмици

До # 42 Пеевски не се наведе,защото шк...ем...бе...то му пречи да се свие,но ще го оправят скоро.

63

Гост

преди 2 седмици

Ех, горкия той .... не може да си направи партия заради магнитни санкции, та затова се е пробвал да открадне чужда партия, както обикновено прави - да краде.

62

Гост

преди 2 седмици

Да разбираме, че г'усин Магнитски е пазарувал в СЕМ.

61

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Тази с...в..и...н...я да не се занимава с Радев,а да си регистрира партията по Закона за политическите партии,защото автентичната партия на Доган от дълги години е регистрина и е участвала в избори. Той е господин "Никой" в тази партия да изключва депунати,а още по малко сам без колективните решения на партията да изключва членове на ДПС. Кога Пеевски събра колективните органи на ДПС и решиха те да изключват членове на партията като нямат кворум нито Пеески нито Доган?

60

Евроатлантизмът -

преди 2 седмици

тоалетна хартия за забърсване на пос рани с корупция за дни ци.

59

Пределно ясно!

преди 2 седмици

Всеки, който пише срещу националния герой Делян Пеевски, той несъмнено е на страната на Доган и ДС. Това ще продължи до краха на Русия в Украйна, когато Пеевски окончателно ще овладее положението в Евро-Атлантическа България и враговете на Свободния свят ще трябва да се укриват от ударите на закона...

58

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски е абсолютно прав.Много точно!Резидентът се изтропа пак на метеното.Айде скоро КОНФИСКАЦИЯ и на руското шпионско гнездо СОК КАМЧИЯ.

57

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски в момента е най - точния евроатлантик.Доган е хлъзгав и на тези тема и в старото ДПС е пълно с комунистии и доносници.ППДБ, голямо разочарование.Там от 2001 в САЩ знаят, че Костов мрази Америка и не го искат.ГЕРБ, това е по скоро партия на Германия тука, но и за тях с едно на ум.Възраждане - руснаци, ИТН главанаци....БСП я няма вече.И ся, кво.Пеевски пръв евроатлантик.Доста хора ще вземе на изборите.Има 400 хил турци дето не гласуваха за Доган, а и доста българи, заради войната с Доган.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Когато водещия на думи евроатлантик е включен в престижната листа на Магнитски, това не руши ли имиджа на евроатлантизма...-

55

Анонимен

преди 2 седмици

Когато един човек с два процента рейтинг системно се зцаяжда с човек с 65 процента рейтинг, какво ли цели... 0 процента рейтинг вероятно...