142

Зозо

преди 2 седмици

Отдавна съм ви писал, че накрая тези от БРИКС ще се разплащат с дyпe. Щото ще останат без долари и евро много бързо :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Например Психото вече се чуди какво да си прави рупиите от търговията с Индия:)))))))))))))) Не струват нищо :))))))))))))))))

141

Анонимен

преди 2 седмици

СССР 1 (Русия) воюва със СССР 2 (Украйна), а СССР-феновете викат "НАТО губи" хахаха СССР затова се е срутил, защото ей такива гениални мислители като СССР-феновете са били на върховете...

140

123

преди 2 седмици

Ердоган започва да се учи от майсторите в пропагандата. Почна и той да обещава"Светло бъдеще", а това че управлява от 20 години и Турция става по зле го пропуска. Скоро срещах комсомолския секретар, който преди 40 г ми обещаваше светло бъдеще и как някога ще построим соц. рая. Същия сега ми разказва за некво светло минало, което само партийците помнят.

139

Смех...

преди 2 седмици

ТУРЦИЯ, ЩЕ ГИ СКАПЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО , ТИЯ ОТ БРИКС.....ЗА ТУРЦИЯ , ТИЯ ВЪШКАРИ СА ЧУДЕСЕН ПАЗАР....ХАХАХАААА....И САГЛАДНИ И БЕЗ ДОБРА ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ!

138

Зозо

преди 2 седмици

Хахаааа, Китай без пазарът на ЕС и САЩ на кой ще продават???? На Индия ли или Русия, дето хората нямат 2 долара в джоба???? :))))))))))))))))))))))))))

137

Анонимен

преди 2 седмици

Пичуе копейки, да ви повярвам как тея от БРИКС цъфнали и вързали, ама как да стане? Я ми кажете колко народ са емигрирали в държава от БРИКС? Но всички включително и тея от БРИКС само за Европа или САЩ се натискат. Нали точно вие копейките повече от всички се тръшкате как меркелица напускала тарамбуките в Европа?

136

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя като руснаците в ссср - "прогнилият запад всеки момент ще се разпадне" и така 80 години, а накрая взе, че се разпадна съветската ко*ина

135

Анонимен

преди 2 седмици

Е, като "може да стане силна, просперираща и ефективна държава" що не стана бе, а даже се движи назад? От колко години си на власт, а светлото бъдеще е все в бъдеще време.

134

ПроСоТо

преди 2 седмици

112,ако турция не е,то НИЕ ли "ударихме джакпота" ?...Я да видим:..-Армията :-Бг.-40000трупа,Тр-Милион инещо..Земеделска продукция :-Бг-ПОЧТИ НУЛА,всичко внасяме /основно от Тр./,Индустрия:..-в Бг ТОТАЛНО СЪСИПАНА,в Тр.Автомобилостроене,самолетостроене,грандиозни строителни обекти..Здравеопазване:..-В Бг-"Бай бабо да не се разболея!",в Тр-от цял свят ходят там да се лекуват...И друго,и друго ..Да не се правим на айдиоти,моля!

133

Анонимен

преди 2 седмици

129 ти си Яш кебапчетата и бананите,за тях не мисли,мисли какво ще ядеш ти.

132

Анонимен

преди 2 седмици

И правилно. Да ходят в БРИКС. Мюсулмански държави нямат място в ЕС.

131

ами НАТО?

преди 2 седмици

В скорошно интервю за българска медия Саймън Ципис прогнозира този ход на Ердоган. И според него приемането в БРИКС означава излизане от НАТО. В "интересни времена" живеем. Сега какво ли я очаква Турция - някоя цветна революция, реактивиране на кюрдския проблем, покушение срещу Ердоган?

130

Иван

преди 2 седмици

Браво, още един осъзнал се политик, а не като родните евротъпанари които са зейнали в устите на краварите и правят квото им кажат. БРАВО

129

Анонимен

преди 2 седмици

Няма как да стане да си във всеки Съюзи .

128

Анонимен

преди 2 седмици

"Знаеш ли какво ще се случи ако БРИКС започне да продава природните си ресурси само вътре в организацията?" - Знам, държави като Русия ще фалират, понеже тези от БРИКС няма как да им изкупят всичкото, което изнасят в момента. Китай пък няма как да си продава продукцията само на БРИКС, защото и те няма да могат да продават толкова много неща, колкото в момента и съответно ще рухнат икономически. Таа тези хипотези в днешно време са трудноосъществими. Целият свят ще се върне поне 50 години назад...

127

Зозо

преди 2 седмици

В БРИКС живеят с 2 долара на ден. Ядат змии, гущери, кучета, котки, прилепи..... Справка Китай, Индия, Бразилия, Русия :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

126

Зозо

преди 2 седмици

Хахахааааа, ами за ЕС чакаха 60г. :)))))))))))))))))))) Ся остава и Мицко от РСМ да подаде молба :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

125

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 119 "Знаеш ли какво ще се случи ако БРИКС започне да продава природните си ресурси само вътре в организацията" Ми, когато САЩ забраниха търговията с руски диманти в некъв индийски град самоубийствата се покачили с 2800%.

124

Лошата Новина

преди 2 седмици

за Турция е, че ще отпаднат облекченията за търговия с ЕС. Ердо от два стола, да не седне на земята... Той как си представя терикатския номер - внася безмитно в ЕС *** от БРИКС, така ли??? Ония поне са си направили труд да произведат - той тамо търговийка - оха мамаааа. Затова Турция е зле, щото са големи терикати.

123

БАНко

преди 2 седмици

ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ НА ДОБРАТА , ПЕЧЕЛИВШАТА СТРАНА !!!! А НИЕ - ПРОСТО ПРОСТИ НАТООООООВЦИ !!!