67

Анонимен

преди 2 седмици

ОБИКНОВЕНА ДИАЛЕКТИКА НА БИТИЕТО, КОЯТО ИЗБОЖДАЩО ОЧЕВАДНО ПОКАЗВА ЛИЦЕМЕРНИТЕ ИЛЮЗИИ НА ЗАПАДНАТА ДЕКОРАЦИЯ,ЛЕЕЩА КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ,СЛЕД КАТО Е ПОГЪЛНАЛА В ТЪРБУХА СИ ИЗТОЧНАТА ГДР!!!... А НИЕ В БЪЛГАРИЯ НАИВНО ЩЕ ЗАПИТАМЕ "АМА НАИСТИНА ЛИ 45 ГОДИНИ СТИГАТ - ВРЕМЕТО Е БАШЕ???!!!...".

66

Анонимен

преди 2 седмици

До63 . Каква демокрация ще да е била в ГДР като се пише, но реално нямаше. Така и сега Северна Корея на Ким се пише Корейска Демократична Република. /Южна без демокрация ли е ? / Но си е диктатура. Нямали Свобода на движение на Хора , Стоки , Услуги не е демокрация . Ставаш зависим от Централната власт. Правото на лична инициатива , труд и живот липсва. Решенията се взимат високо във Власта на Централната власт по партии и критерии.

65

Политсексолог

преди 2 седмици

Хомосите яко страдат...

64

Анонимен

преди 2 седмици

Интересно как мисироците сума ти години се кланят на боко който няма и 30 % и то при 45% избирателна активност и се нуждае от патерици сглобки и врътки, а в Германия такива проценти при много по висока активност били крайни и популистки и не знам си какви. За алде дпс и ппдп които са в либералният интернационал пък да не споменавам какви проценти имат че е направо си контрастират с либеращината която бълва от подобни статийки.

63

По принцип

преди 2 седмици

Правителството на Шолц приключи..но ще пълзи по корем и черва още една година..да разруши каквото още може!

62

Фикси

преди 2 седмици

Нищо не може да раздели един германец живял с източно европейци с хляб, сланина, водка и кисели краставички. И не той няма да повярва на пропагандата....

61

Панта

преди 2 седмици

До ППдебеец. Нарича се Национал социалистическа партия. Нацизма де. 150 нацисти направиха космическата програма на САЩ един Ото Скорцени, беше приет в Испания, разработваше операция "Одеса" срещу СССР. Първата версия на днешния ЕС имаше председател нацист. "Демократа" , е отговарял за връзките между Мусолини и Хитлер.. Съвсем наскоро в Канадския парламент, станаха на крака с бурни ръкопляскане украински нацист. От онези, които накараха и СС да повръща.. Този път евреите се задействаха, та имаше.

60

Анонимен

преди 2 седмици

може пък да не си принадлежите толкова колкото си мислите, запада запАда, и на много хора това не им се нрави толкова, колкото им се ще на глобалистите, но пък всяко зло за добро, там където западна германия се провали да обедини народа си, източна германия може да успее, тия избори победа за изток, на другите избори победа и на запад

59

Младите хора

преди 2 седмици

В Германия ги е страх повече от Зелените и Комунистите откалкото от крайнодесните АзГ

58

Берлин

преди 2 седмици

Истината е че ако имаше днес Избори в Западните бундес щати и те щяха да гласуват за АЗГ!Особено млади хора гласуват за АзГ! А за Християндемократите пенсионери над 60 годишна възраст..

57

Анонимен

преди 2 седмици

Изтока ще се окаже (пак) пи мъдър от запада, който все още сляпо вярва на медиите, обявили АзГ за крайно дясна и то само защото имат ясна и твърда политика за скакалците (особенно тези които висят на соц. систвема). Обаче оставаа незабелвзано искането им за "откъсването от зависимистта от САЩ" и другите им трезви политики. Ще жънат още успехи

56

с две думи

преди 2 седмици

В случая на Щолц му го "слагат" и той го "духа" това искат да кажат в статията.

55

Анонимен

преди 2 седмици

Време е за Възраждане!

54

Анонимен

преди 2 седмици

,Няма как неук бедняк като изтока да е приятел с можешия запад. Все едно заможните кадърни хора у нас да сме приятели с неграмотния русофил слугинаж. Мие ни там колата, слугува ни и дотам.

53

Анонимен

преди 2 седмици

В продължение на години в Германия се приемаше, че източните провинции трябва да "догонят" останалата част от страната в икономическо отношение. От 2 години западните провинции стремително се деидустриализират и са на път да "догонят" източната част от страната в икономическо отношение.

52

Анонимен

преди 2 седмици

Източните виждат двойните стандарти и как разрушиха живота им и икономиката с лека ръка само защото била комунистическа! Последните години минаха през ада, като всички в Източна Европа и са наивни обясненията пак с комунизма! Освен това, налагането на ултралиберални джеендерски идеологии на запад е комунизъм, а не това което е на Изток! Много фалш отново и презрение към Изтока на Европа!

51

Анонимен

преди 2 седмици

Kaк е вдигнал юмручето само...

50

Д-р Челинджър

преди 2 седмици

В Полша и Унгария са си добре! Една ***, йм, мунка от близкия изток или африка не са вкарали в страната си!!!

49

Анонимен

преди 2 седмици

Отановската военщина да се оттегли зад линията от 1997 г. ГДР да си избира.

48

Аз съм на страната

преди 2 седмици

На нацистите