32

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова нищо няма да регистрира. Баджанака на Радев ще регистрира БСП. ХАХАХАХАХАХА

31

Цвиленски

преди 2 седмици

другари, върнете ми книжката, червената, жълтата е за друго. Аз съм работил само и единствено за партията, нищо друго не мога да правя освен да съм партиец. Не ме карайте да моля баджо за някое място в президентството.

30

Не е ли ясно?

преди 2 седмици

Прокуратурата се управлява от Делян Пеевски. На него ли ще разчитате? В интерес на Догат, Бойко и целият евроатлантически слугинаж е е да пречат ба БСП. Така че и да сезирате прокуратурата ще получите резултат чак след изборите.

29

Анонимен

преди 2 седмици

Зафиров,това,което човек сам си направи,никой не може да му направи.Как ще спечелите доверието на хората след тия скандали?Имате ли мозък в главите си или само въздух под налягане?

28

Анонимен

преди 2 седмици

Само Герб

27

Без име

преди 2 седмици

Край, и тези които гласувахме за БСП заради единствения читав в политиката ни лидер и държавник, повече няма да гласуваме. Никакво БСП без Нинова. Ами тези не могат да говорят логично, поведението им е отврат. Точно такива провалиха партията, отблъскват.Гледам го мазникът Станишев се вредил да го интервюират в гледаемо предаване. Върти, суче, по Нинова плюе. И се нагажда, безсрамно се прави на скромен, ако пък решат да го издигнат за лидер. Той като бащино наследство ли ще се гласи пак да ***.

26

Малко за политика

преди 2 седмици

След Корнелия Нинова БСП вече няма да е същата. Сега всички, които се цепиха и делиха от БСП (и то без да ги гони никой) и като видяха, че от политическите им проекти нищо не става, ще правят обединение за да влязат пак в парламента. Вземам за пример Мая Манолова. Беше острие на БСП в парламента. Участва в протестите. Но напусна БСП. Да видим какво ще излезе сега от обединението. Много прилича на обединение на клиентелисти. Ще предложат ли нещо по-добро като партийна организация? Да видим

25

Анонимен

преди 2 седмици

Сезирай ако искаш свети Петър. Това, че не можете да се разберете помежду си води само до отлив на избиратели. Една партия не можете да оправите, а искате в управлението на държавата да бъдете... Явно е, че е по-добре без вас!

24

Анонимен

преди 2 седмици

Пълна порнография е цялата територия, всичко е пълен хаус и батак, разпада ще е ужасяващ, скоро ще започнат и проблемите в икономиката:)

23

Устава и Съответно

преди 2 седмици

Закона - го нарушихте - Вие - дори Съда Отсъди в Полза на Нинова - ква Прокуратура ще търсите?! тия май не са никак наясно!!

22

Анти-ЕС

преди 2 седмици

Зад тоз дебел зад ник стои Сър Гей Стани Шефф и превратът в БСП е заради ратифициране от България над Истанбулската конвенция. Нинова бе казала, че докато тя -няма да се случи.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Сезирайте и Хисарския поп! Как може такава свинщинаааа!!!!

20

Отвратена

преди 2 седмици

"Храни куче да те лае " е казал народът ни. Безсрамници, начело с този нечистоплътен, отблъскващ с поведението си Зафиров. Навремето точно Нинова му се довери и го наложи в листата на БСП като парашутист, където хората още тогава го прецениха и не го искаха. Заради нейния авторитет все пак, без преференция се намърда в парламента. *** , без никакъв срам сега упрекват Нинова за провал в изборите. А те къде бяха? Защо не кажат какво мислят за всички онези, които заедно ги изключваха?

19

А БСП ВЕЧЕ Я НЯМА...

преди 2 седмици

А КОЛЬО ВИНАГИ ДАВАШЕ 1% ПРЕДНИНА НА БСП ПРЕД ГЕРБ?

18

Муахаха

преди 2 седмици

Ами Подайте бе, то Тебе и Гуци с Рейндж Ровъра - Последен Модел за 300 000 лева базова цена - трябва да Ви разследват!

17

Анонимен

преди 2 седмици

Другарю Зафиров, сезирайте и Г-7, Г-20! Пишете на Кьовиши! Сезирайте УНИЦЕФ!

16

Капитанът

преди 2 седмици

Като видях снимката и помислих че Геро е станал председател на БСП.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Шиши овладя и БСП!

14

Анонимен

преди 2 седмици

тоес прокуратурата , която е слуга на новия ли лидер в сянка Пеевски ли хаха

13

Анонимен

преди 2 седмици

И като сезираш прокуратурата кво?