18

Анонимен

преди 2 седмици

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА 18. Нема Аллах. Не съществува.

17

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 седмици

Към Хотел Берлин - Да Му Вземете КЕША....Аллаху Екбер ( Аллах е Велик)...ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

16

Анонимен

преди 2 седмици

Както е тръгнало,Соколето ще кандидатства за общинско жилище!

15

До 4

преди 2 седмици

Този обиск е абсолютно незаконен!!! Без заповед на съда, без присъствие на обитаващия жилището/ или негов представител и т н НПК. колега, най- малко доверие имам в МВР и т н - служби! Това си е платен екшън на Пеевси и генерална репетиция за Борисов!

14

ТОВА НЕ СА ДПС

преди 2 седмици

ТОВА СА РУСКИ ЛА""НА , КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ ПРАВОТО НА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ И ТЪРСЯТ НАЧИН ДА ОКУПИРАТ ИМОТИТЕ НА ПАПАЗОВ! БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА , ТРЯБВА АКТИВНО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ТОВА КРЕЩЯЩО БЕЗЗАКОНИЕ НА ХОРА , КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ ЧУЖДИТЕ "ПРАВА И СВОБОДИ" И "ПРАВОТО НА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ"!!!

13

Анонимен

преди 2 седмици

Бой наред. Никой няма право да нарушава обществения ред. Какви ми философстват с едно самочувствие по тв.. некаквии селчовциии. Никой няма право да пипа униформен камоли да му говори , какво трябвало да прави. За какви са взеха тея

12

Анонимен

преди 2 седмици

Ристъо, къде си бе, лодкар. Щяхме да бутаме росенец. Подкарай контра протест. Сега е момента държавата да каже всички вънка и да го бутне и там да направи един парк.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Няма ли край тая трагедия...

10

Анонимен

преди 2 седмици

Ваааай! Ваааай! Бате, ми те шa вземат "cичко, бе! Доктор Доган шА излезе по терлици. Хахахахахаха Хахахахахаха Очаквайте по кината: "Милиардерът бедняк" - продуцент Сараи студио. Хахахахахаха Хахахахахаха Скоро.....

9

Прогностик

преди 2 седмици

Мавродийката и той има блиндирана стая с евраци в имението си за 5 милиона лева...Там кога ще почукате?

8

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 седмици

Турският Аскер ....Ше Смаже Гаафурина Шиши.....Шиши ше Стане на Адана Шиши Кебап......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА.....

7

Анонимен

преди 2 седмици

Тимур и неговата команда... Прасчо, изяж ги!

6

цензура

преди 2 седмици

Защо полицаите само седят и гледат как ги блъскат ?! Знаем, че и те могат да блъскат, че и повече. Илхан Кючук като е евродепутат да не е там, да защитава личните интереси на Доган? Да бъде уволнен от Европарламента и да ходи да се блъска на спокойствие. И никакво НСО да охранява Доган. Какъв е той, че да му плащаме охраната. Заплахи имало. Че има хиляди жени, които мъжете или гаджета и т.н. ги заплашват. За тях също ли НСО.

5

Къде се

преди 2 седмици

Скри шопара? Това туловище не е по- малко виновен от Доган, даже повече! И двамата отдавна трябваше да са осъдени, а терористичната им партия заличена!Кога ще се направи ревизия на Йордан Цонев, Халил Халил, Чакъров и всички останали и бивши от ДПС??? И до 9-то коляно! Бизнесът им е извън БГ!

4

Анонимен

преди 2 седмици

Доган го няма и в двата имота.Те се събират щото имало лични вещи в имотите, които можело някой да изнесе. Е, как така някой ще ги изнесе?Това да не са една чанта вещи? Има данни в Гугъл, че в бронирана стая в Бояна има милиони евро, злато, диаманти и други ценности. Никой, освен службите не може да сложи ръка на тези богатства. Те не са декларирани.Като нищо може да му ги конфискува държавата. Но да държи в чужди имоти тези вещи обяснява, че Ахмет Доган не е имал намерение никога да ги напуска.

3

Тимур Халилов

преди 2 седмици

...но в бурята ще бъдем пак със тебе, Соколе мой, защото се обичахме!

2

Анонимен

преди 2 седмици

Явно тези евроатлантици не вярват в способността на институциите да разрешат спор между наемодател и наемател.

1

Анонимен

преди 2 седмици

ДОГАН е велик.