70

До 70

преди 2 седмици

И като се събуди, какво стана

69

Анонимен

преди 2 седмици

Това са поредните безмислици на журналята.Нявколко пъти СЕ ОПИТАХ да прочета заглавието и да намеря смисъл.Не намерих.

68

Смешници

преди 2 седмици

Не дискутирам!

67

идетрибунал

преди 2 седмици

Иванов,Иванов опитваш се с кухи фрази да не кажеш истината-ИМПЕРИЯТА НА АНТИЧОВЕЧНОСТА-САЩ ЗА ДОБРОТО НА СВЕТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕНА!ХИРОШИМА,НАГАЗАКИ,ОРАНЖЕВИЯТ АГЕНТ,ОБЕДНЕНИЯТ УРАН КОВИДА,САМО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЧОВЕЧЕСТВОТО ДА СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ АНТИЧОВЕШКАТА КЛОАКА!

66

Сатир

преди 2 седмици

Огледайте се. КирКорЛор и зелената еугленка са отворили уста да лапнат България.

65

Историята

преди 2 седмици

Който е ортак с Русия, хубаво не е видял! Били сме ортаци и умряхме от глад! Баща ми три денонощия, чакаше на опашка за телевизор, който тежеше 60кг!!!???Като ни дойдаха на гости роднините от Гърция, целият квартал беше пеед блока, да им гледат Хондата! Представяш ли си, какви аборигени сме били!

64

Ехаа

преди 2 седмици

До Анонимен 61 В румъния може да няма, но в Германия, Италия, Франция си има русофили..и кво от това ве девисил. К0зяшките чушкопеци, папата и Кенеди младши изкарахте русофили

63

Анонимен

преди 2 седмици

Още преди войната в Украйна някакви изперкали са давали милиони за проучване какво би станало ако има ядрена война между Русия и САЩ,как биха паднали температурите и как би се отразило това на Глобалното затопляне.После по интернет са плащали в крипто,за да разпалят чрез пропаганда вражда между руснаци и укри като даже ботове с изкуствен интелект са включили.Изперкалите искат да "съкратят" населението на Земята и да слагат перки,за да копаят крипто вместо картофи.Ще ядат мухи вместо картофи.

62

Анонимен

преди 2 седмици

До До 59 "Според теб излиза,че ГЕРБ са руски марионетки" КОЙ построи газовата тръба на Путин? КОЙ забави с 11 ГОДИНИ изграждането на газопреносната връзка към Гърция? КОЙ съдействаше на руския Лукойл за неплащане на данъци? КОЙ рстави проруските олигарси като Божков да се вихрят в България?

61

Пак

преди 2 седмици

Глупости

60

Анонимен

преди 2 седмици

Нато трябва да се разпадне лека полека.Според мен ние българите ако имахме армия щяхме да я изпратим в Македония за да може да я завладеем понеже тя по право си е част от България.

59

Анонимен

преди 2 седмици

Още един "набеден" специалист. Русия просто иска да няма НАТО на границата си и да не и се пречи на търговията с ЕС и Азия, но това е пагобно за САЩ и силата на долара, защото той се крепи на нефта, а Русия има в излишък. При арабите вечно ще има война, защото освен Израел там има сунити и шиити, както и най-важното нефт и газ.

58

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 57 Ами заминавай на фронта! Слава Украину, товариш укро (Урко)!

57

До 59

преди 2 седмици

Според теб излиза,че ГЕРБ са руски марионетки

56

Анонимен

преди 2 седмици

В Румъния, няма русофили, нормално е да на дръпнат с 200!Който е приел западните идеологий, живее добре. Факт!

55

Негър Скиор

преди 2 седмици

........Бюджетът за Здравеопазване е Надут......... Тия се лекуват и сами........Остави ги да ходят за лекарства в Турция. Там обичат "агнешко".......

54

Анонимен

преди 2 седмици

До Сърп и чук "заради тях сме разделени,озлобени,най бедни в Европа" Мне. Руските наколенки са бедни и озлобени, щото не им се работи и щото не искат да се "мъчат" да се образоват. Румънците, които отлично се разбират със САЩ ни подминаха с 200, така че явно не е САЩ и Запада виновен. Абе, то ВСИЧКИ вече ни подминават. Май е заради ненормално голямата група руски "навеждачи" в обществото ни.

53

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен "русия е еднолайно с ПРЕТЕНЦИЙ Съществува само и единствено по милостта на САЩ който още не е решил какво да има на нейно място" - получаваш Слаб (2). Не си грамотен, не се излагай, тъмнозелен.

52

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 55 Руските наколенки се познават по това, че вместо да коментират темата бутат здраво опорки от всякакъв тип, без значение дали са свързани със статията или не.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя политолог да си хвърля дипломата. Не Китай възпира руските бандити от употребата на ЯО, а предупреждението на НАТО, че ако бъде използвано такова НАТО влиза в Украйна. А от трите варианта които е изборил, нито един няма общо с "развитието на конфликта", а два от тях са в сферата на фантастиката.