112

Анонимен

преди 2 седмици

Американска Украйна е обречена. Путин не си дава зор, защото войната я планирана да е дълга. През това време ще се разпадне мигрантския ЕС поради липса на бизнес и евтини суровини и ще видим последния украинец по желание на САЩ.Русия не бърза заникъде.

111

17ти Август

преди 2 седмици

Фокусът на путинарко и kAпейките е да обяснят къ така ше нападнеш пръв 25 пъти по-малка държава от 3 страни ше се павиш на ербаб, загубил си над половин милион жертви и ранени, НАТО се разшири с още 2 държави, 80% от черноморския флот е подводен, след 3 год война да не можеш вече собствените си граници да увардиш от урки и терористи и колхозниците роби го тъпят жужака а kAпейки имат портрета му на нощното си шкафче и го цункат преди лягане за 1 сандвич?

110

Анонимен

преди 2 седмици

До 95. И какво ще стане, според теб, с тези народности, като се освободят от Ботуша? Ще заживеят щастливо ли? А те дали искат да се освободят, или никой не ги пита?

109

Анонимен

преди 2 седмици

До 106А за какво става въпрос ? За отмъщение ? Па те (руснаците) изгубиха поне 150 хиляди човека.Твоят господар Путин обича да повтаря думата геополитика. Това означава политика основана на територия. Добре не е за територия. Какво правят? Бият хитлеристи? Ми то в Русия има повече неонацита отколкото в Украйна. И тва не е .Какво е тогава? Жизнено пространство? Милите те 120 милиона човека седят на територия на два континента и им е тесно..

108

Анонимен

преди 2 седмици

Важното е жeндър пропагандата да върви, всичко да е много цветно (макар и само отвън) и неолибералните олита да живеят в своя розов балон!

107

Анонимен

преди 2 седмици

Укродържавата отдавна не е държава и отдавна е на хуманно дишане с парите, които и дават Разединените Отвратителни Щати, за да се трепе с руснаците, а най-големите използвачи и лицемери от ФАЩ и Англия да печелят.

106

До 104

преди 2 седмици

Е то не става въпрос за територия изобщо,ама тролея как да го разбере с плиткия си мозък

105

Поговорка

преди 2 седмици

Който копае гроб другиму, сам пада в него.

104

Анонимен

преди 2 седмици

Да имаш 17 милиона квадратни километра площ и да ламтиш за 100 хиляди квадратни километра. Само обяснете какъв е смисълът от цялата глупост?

103

Анонимен

преди 2 седмици

Да не рухне руската *** накрая?

102

Pen

преди 2 седмици

Че той Путин отдавна каза ,че държавността в Украйна ще се разпадне ама те му се смееха. И все по-смешно има става :)))

101

Анонимен

преди 2 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

100

Браво

преди 2 седмици

Джудже и фокусник!

99

Анонимен

преди 2 седмици

Западът повече не е в състояние да отделя ресурс за Украйна.

98

какво да се прави?

преди 2 седмици

Ако продължават да пращат резерви в Курск за няколко села фронтът в Донбас ще рухне. Ако се изтеглят от Курск - тогава защо беше нахлуването и целия ПР?

97

Анонимен

преди 2 седмици

Да ва светна евроатлатичета, Русия се светна , че баван и изтощителн война е зле за запада, лека по лека им унищожава техника за милиарди, а руснаците правят всички оръжия в пъто по евтино. Видя се ,че и манната ф16 падна първия ден, а се говори за още два свалени. Правят брикс форум с 138 държави, от 199 официпано признати в цял свят. Спасение за Сащ е Тръм , който е диалогичен и бизнесмен, ще договори за 4 години мир и да правят пари всики

96

Този сфинкс на

преди 2 седмици

на снимката ще направи най-добре за целия свят като рухне и заедно с него рухне остатъкът от СъвеЦката държава.

95

Анонимен

преди 2 седмици

Наистина не знам Украйна дали и колко ще рухне. Знам, че е абсолютен позор за куп етнически републики да стоят под един мачкан неумит, втръснал Ботуш, принадлежащ на 170 Санта Вечен лидер. Даже и ру zНАЦИте вече не ме изненадват. Виж, чечня след всичките войни да търпи вечен кадироФ, дагестан башкирия, да продължават да траят.. Да няма един доблестен Генерал да поведе пишещите се с малки букви робски гета.,докато покрай Украйна, уткин и тях добре утилизира, те това е дупедавство!.

94

Мнение

преди 2 седмици

И правилно се е концентрирал

93

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 90 Знаем че вие тротинетките сте т..ъп ички,ама чак пък толкова. Та ти дори не можеш да броиш бе...........