131

Анонимен

преди 2 седмици

Гледаме филма с великия Т. Колев Господин за 1 ден!

130

Анонимен

преди 2 седмици

Доган Великий с 2 сарая се оказа , че всъщност е бездомник! Типично за бг политик!

129

Анонимен

преди 2 седмици

DMS Дом за Соппола

128

Vol'Jin

преди 2 седмици

Тоя хора са друга порода хора, не като порно инвеститорите ви ... Те могат да го превърнат тоя град в бижу с работа за местните, но това върви с цена и цената е : никви курвенскиии номера, никва корупция, закона до буквата и по етика и по изпълнителна власт. Това е цена, която всеки мислещ за града си, за държавата си и за населението си управник би платил на драго сърце! Но не и такива жалки дребнави корумпирани финансово и икономически неграмотни и необразовани селяндуури...

127

МИТ

преди 2 седмици

ТОЯ ВЕЛИКИЯ ВЕЗИР СЕ ОКАЗА РОМСКИ ЦЪР ВУЛ, КАКЪВТО ВСЪЩНОСТ СИ БЕШЕ, НО ЧРЕЗ МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ ПОДДЪРЖАШЕ МИТА КОЛКО Е ЗНАЧИМ!

126

Чисти турци-чиста...

преди 2 седмици

--- следващия им ход ще е заплашване етническия мир на страната ! Тях погне ли ги закона плашат със истинската им родина на която служат !

125

Анонимен

преди 2 седмици

До Цимент Доган е толкова умен, че приказва като пиян цъ р в ул от некое село, да не говорим какъв е "философ" и дисидент, ама те от ДС са все такива интелигентни... :)))

124

Анонимен

преди 2 седмици

А МЕЖДУВРЕМЕННО В ПЛЕВЕН И ЛОВЕЧ НЯМА ВОДА! И ОТКЛОНЯВАМЕ ВНИМАНИЕТО. СТОЙТЕ БЕЗ ВОДА, ПА ГЛЕЙТЕ СЕИРА НА ДОГАН В ЗАМЯНА.... ТОВА НЕ НИ ГРЕЕ, ДРУГАРИ МИ СИРКИ!

123

Сияйна зора

преди 2 седмици

Политически поръчки не от вчера.Има и мокри такива,като с Трактора.Нещата ще стават все по зле за българите.Чалгата с Иху,хахо ще свърши.

122

Анонимен

преди 2 седмици

до 131, що да сме жалки, това в страната ни засяга пряко, особено с турчеещи се ци гани, доган е роден в Пчеларово, Добричка област, идете да видите има ли турци там

121

запознат

преди 2 седмици

Единствената цел на ДПС е да краде - като краде най вече от турците.Сега се скараха за кокъла - този път ще има изненади турците няма да гласуват за ДПС - защото прекалено ясно се видя: Доган открадна 30милиона от кредита Ибрямов е доказан крадец на ДДС Чакъров е отклонил милиони от поръчките - изобщо това е сбирщина на крадци никакви ценности няма тук.Какви права какви свободи? Всички са корумпирани до мозъка на костите си

120

Чисти турци-чиста...

преди 2 седмици

...етническа партия ! Докато Пеевски и Цонев бяха там за гъонсурат уж вижте има и българи сега вече и тоя номер не върви ! Ако Пеевски( оперса ) сокола от ДС Еваалаа !

119

Анонимен

преди 2 седмици

и този все го докторясват като желю желев, нещата се повтарят, навремето пак се събраха, предимно от родопските села, а полицията беше на тяхна страна , в Бояна е по-трудно, в София турци няма, а Бояна никак

118

Анонимен

преди 2 седмици

Група от турци, която си заминава, момчето им разби партията отвътре, ще им вземе логото и на следващите избори просто няма да минат чертата. Етническия мир е измислица, България няма нужда от тези и партията им, това са кръвопийци. Те знаят че си отиват, за това е и целия вой и рев на заклано.

117

Пуделът е объркан

преди 2 седмици

И как ще го защитят,ако съдебен изпълнител поиска съдействието на полицията?

116

Анонимен

преди 2 седмици

Явно войната в Украйна не върви по опорките и българските журналисти се заеха с вътрешнопартийните проблеми на ДПС. Повярвайте има много интересни международни процеси, които обаче ви е супер трудно да асимилирате и анализирате и затова се задоволяваме с информация за Доган и Пеевски. Светът се тресе, но е по-лесно да си говорим за Доган и Пеевски.. Колко сме жалки!

115

Пеньо Бомбето

преди 2 седмици

От Козяк ще решат кой кого.Нищо не се е променило от 1989г.Преди КПСС вземаха решенията за България,сега от американския господар.

114

Анонимен

преди 2 седмици

Д.Папазов като собственик на имота може да спре тока и водата. Да стоят на свещи и да се къпят с морска вода. Сами ще се разбягат от чуждата собственост.

113

Чисти турци-чиста...

преди 2 седмици

.... етническа партия ! От какви права и свободи имат нужда турците живеещи във България които са по=различни от на българите че имат чисто турска противо конституционна етническа партия ,кой ги заплашва тях ,събитията със имената са миноло във друг строй !!! Тук е ЕС законите ни са съгласувани със ЕС законите -- това е организация която плаши българите защото никой не знае за кого работят и няма ли да пойскат автономия или нещо друго ? И каква организация е това във нея отгоре да има един бей !

112

Vol'Jin

преди 2 седмици

Сега ще ти обясня правилната логика дето я имат в европейските държави: Valve Corporation имат стажант на наша територия. Мали к'во да направим да си внесат малко от бизнеса при нас! Те затова сте селяндууирии .....